Spillelisten uke 22

This content has been archived. It may no longer be relevant

UKENS LÅT: Shakanaka – Baby Feelings

Bergensgutta Egge & Toggi utgjør skranglepop-duoen Shakanaka, og med deres nye låt Baby Feelings cruiser de inn på denne ukens A-liste. Gutta beviser at du trenger ikke mer enn et skittent trommesett og en røff gitar for å lage knallbra musikk! Singelen introduserer deres debut EP Nothing at all, som slippes 3. juni og en uke senere finner du de i sitt rette ess på Østre.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/264713831″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Lumikide – Golden

Popkvartetten Lumikide har kommet med første singel fra kommende debutalbum, og ringer sommeren inn for alvor. Bandet har tidligere spilt på Trondheim Calling, Slottsfjell og Den Elleville festen, og med singelen Golden spår vi i Trigger en enda lysere fremtid. Det er spådd en helt unik musikkopplevelse på Landmark 1. juni når kvartetten skal ha singelslipp, så det er bare å sette av kvelden!

Apothek – Waiting For The Thunder (Jaakko Eino Kalevi rework ft. Samaris)

Det skal ikke glemmes at Apothek nylig har kommet med singelen Reunion, men reworken av Waiting For The Thunder er en låt som må komme frem i lyset. Samarbeidet mellom finske Jakko Eino Kalevi og det islandske bandet Samaris har gitt låten en fantastisk dybde. Den nydelige kvinnelige vokalen og flere elektroniske elementer gir en enda større frykt for torden, og vi i Trigger håper at samarbeidet fortsetter.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/263389521″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

The Julie Ruin – I’m Done

New York-baserte The Julie Ruin kom seg inn på denne ukens spilleliste med en låt fylt med trykk og en særegen kvinnelig vokal. Bandet har fått stor oppmerksomhet for deres feministiske kvinnelige vokaler, og har et tettpakket turnéprogram for neste halvår.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/263317845″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Betula – Stop For A Minute

Artistnavnet Betula er et soloprosjekt av John Derek Bishop fra Stavanger, og er bare et av mange prosjekter denne mannen driver med. Hans omfattende bakgrunn fra musikk til moderne dans, fotografi og en rekke andre musikkprosjekter, gjør at det ferske artistnavnet Betula allerede produserer profesjonell musikk. Han har stor kunnskap innenfor den elektroniske sjangeren, så her er det bare å holde øynene og ørene åpne.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/265216175″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Baertur – We Are The Word

Det bergensbaserte pop/rock-bandet Baertur har sluppet ny singel! Gutta har tidligere spilt på flere festivaler, og vi i Trigger har vært så heldig å få til et intervju med tidligere Datarock-medelemmet Kjetil Mosnes. Han forteller om hvordan det var å lage We Are The Word, overgangen fra Datarock til Baertur og bandets planer for fremtid.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EL1JTdiOGs0]

Simen Mitlid – Sleeping

Simen Mitlid fortsetter å imponere innenfor folkpop-sjangeren. Hans forrige singel Vacation fikk stor oppmerksomhet, og med vakkert gitarspill og fengende refreng i den nye låten Sleeping spår vi det samme nå. Ønsker du en god blanding av folkpop og varm sommerstemning, så finner du han på Gregersfestivalen 11. juni.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/262854894″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Du kan høre gjennom de tidligere listede låtene, pluss det nye tilskuddet her:

Anbefalte artikler