Nye utgivelser: Uke 11

This content has been archived. It may no longer be relevant

Zayn – BeFoUr

Zayn Malik, som tidligere var medlem av One Direction, valgte i 2015 å satse på solokarrieren sin. I 2016 har han gitt ut fire singler, seneste ”BeFoUr”, som leder opp til debutalbumet som skal komme i slutten av mars. Det er ingen tvil om at han gjorde lurt i å forlate boybandet One Direction.

Zayn beveger seg i et kjent R&B-rom og med godt produsentarbeid høres det ganske bra ut. Låten ”BeFoUr” er en silkemyk listepop-låt, når det er sagt synes vi Zayn fortjener litt anerkjennelse for at han ikke lager samme musikk som One Direction.

Hør låta “BeFoUr”:

Kakkmaddafakka – KMF

Guttene i Kakkmaddafakka er ute med det rykende ferske albumet, KMF. Et herlig indiealbum fullspekket av kvalitetslåter. Kakkmaddafakka er et av de bergensbandene som virkelig har oppnådd en karriere i musikkverden, og dette vises på den nye platen som holder et meget høyt nivå, både nasjonalt og internasjonalt. Låtene har både fete gitarriff, gode tekster og fengende melodier. Noe som merkes er at mange av låtene ligner litt på tidligere utgivelser.

Den gjenkjennelige Kakkmaddafakka-stilen går igjen i hele albumet, men noen overraskelser byr seg også, for eksempel låten ”No Cure” som har et klart spor av reggea. Den beste låten er singelen “Young You”. Den har en solid tekst og melodi som balanserer på et upbeat pianospill, gitar og noe som høres ut som bongotrommer i bakgrunnen. Singelen er også noe av det utradisjonelle materialet fra bandet.

Hør hele albumet her:

Anbefalte artikler