Trippelkonsert: Nations Of The Soul

This content has been archived. It may no longer be relevant

Brødreparet Lucas J. Roussel og Mikael B. Roussel kommer opprinnelig fra Frankrike, men for fem år siden pakket de sakene og flyttet til den regnvåte byen mellom de syv fjell, Bergen. Sammen er de Nations Of The Soul.

Fersk duo som gjør det stort

Selv om de to fremdeles er en relativt fersk duo, har de allerede klart å imponere stort. Bare noen måneder etter at de bestemte seg for å lage musikk sammen, tok de sjansen og meldte seg på Eggstockfestivalen, hvor de imponerende nok stakk av med andreplassen. Dette var begynnelsen på en rekke spillejobber, og de kan skryte på seg å ha varmet opp for band som Hudson Taylor, Out of His Hands og bergenske House by The Lake.

Sjangermessig opererer de innenfor indie og folkpop kategorien, og låtene omhandler både de dårlige og fine sidene ved livet. Det er vanskelig å ikke bli bergtatt av bandets fengende toner og varme vokal. Dette er musikk som vil passe perfekt for fans av Mumfor and Sons, Hudson Taylor og Of Monsters And Men.

Konsert på Chagall

Nations Of The Soul har overbevist konsertgjengere i Bergen med sjarm og tilstedeværelse på scenen. De er uten tvil en duo det er verdt å følge med på i fremtiden.

Tirsdag 13. mai inviterer Studentradioen i Bergens programmer Skumma Kultur og Trigger Bergen, til en kveld fylt med noe av det mest spennende byens musikkmiljø har å by på for tiden. I tillegg til Nations Of The Soul kommer også Divisjonen og Shakanaka. Ta deg en velfortjent pause fra eksamenslesingen og kom innom Chagall tirsdag kveld. Du kan lese mer om arrangementet her.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pTMs_w8McJg?rel=0]

Anbefalte artikler