Studentvalget 2014: Blå liste

This content has been archived. It may no longer be relevant

Fra 29.april kan du som student stemme ved Studentvalget 2014. Frem mot fristen for å stemme 7. mai vil Studentmorgen presentere de ulike listene som stiller til valg ved Studentparlamentet og Velferdstinget. Her kan du stemme og lese mer om listene og kandidatene.

Først ut er Blå liste og 1. kandidat Susann Strømsvåg.

Hva er Blå listes hovedsaker?

Blå liste er en liberalkonservativ liste og har i dag fire representanter i Studentparlamentet og to i Velferdstinget. Listen støttes også av Høyres studenter i Bergen.

Hovedsakene til Blå liste for perioden 2014-2015 er mer samarbeid mellom Universitetet og næringslivet, et bedre treningstilbud i sentrum og ny studentvilla.

Her kan du høre Susann utdype om Blå listes hovedsaker:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Susann-Stroemsvag-Bla-liste-sine-hovedsaker.mp3]

Badeland og “Hest er best som pålegg”

I jakten på mennesket bak politikeren måtte Susann svare på en del påstander om seg selv ut i fra det hun selv hadde publisert og likt på ulike sosiale medier.

Susann elsker badeland, og er ikke fremmed for at hennes drømmeferie kan gå til badelandet Tropical Island utenfor Berlin. Hun har også vært hestejente lenge, men har ingen ting i mot å synge med på Øystein Sundes “Hest er best som pålegg”.

Vil du vite enda mer om Susann kan du høre hva hun svarte på påstander om blant annet “håndballkarrieren” og  utelivet i Bergen her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Susann-Stroemsvag.mp3]

Telefon-trøbbel

Susann var også med på å løse hverdagsproblemer fra Bergens studenter i “Jeg har en venn som”. Denne uka trengte “Kine”, en venninne av Studentmorgens medarbeider Ingrid, tips for å få sin venninne “Laila” til å erstatte mobilen “Laila” ødela.

Hør både Susanns og Studentmorgens egne løsninger her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/04/Jeg-har-en-venn-som-Telefon-odelegging-med-Susann-Stroemsvag-fra-Bla-liste.mp3]

Anbefalte artikler