Ukens nerd

This content has been archived. It may no longer be relevant

2.november premierte Førtitos nye spalte “Ukens nerd”, og nerdene som ble intervjuet denne uken var nerdejesus Magnus Holm og superhelten Anton Dommanes. Magnus  og Anton har vært i  rundt i nerdemiljøet i Bergen i flere år, og om du har vært nede på Outland så har du sikkert gått forbi dem.

Så om du nettopp har flyttet til Bergen og ikke vet hvor nerdene har sine hemmelige samlinger, kan du her få vite mer om organisasjoner hvor du kan få nye kompanjonger.

Hør hele interjuvet med nerdene:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/11/Ukens-nerd-Magnus-Holm-og-Anton-Dommanes.mp3]

Hemmelige organisasjoner

  • Golem spillklubb.

For ungdosmsspillere Golem driver med rollespill, laiv, Magic: The Gathering og diverse spill hver mandag.

  •  Studentspillforening

Er for studenter, og holder på med det samme som Golem bare for de litt eldre. De deler ut plakater hvert semester med mer informasjon.

  • Bergen Laiv Action Cosplay Klubb

Ledes av Magnus Holm og er en klubb for laiv og kostymer. De har nerfguns og skumkatana. Denne klubben har alle leketøyene, og  har møte hver mandag i Fyllingsdalen.

  • Bergens Fighting Spillklubb

Denne klubben er hvor hardcore-spillere av Tekken holder til. Foreløpig så holder de til på Bergen Hovedbibliotek.

  • Bergen Brettspillklubb

En klubb for deg som elsker å spille brettspill, men ikke har noen å spille med. De har spillekveld hver onsdag fra 17:30 til ca. 22:30 i andre etasje på Nordnes bydelshus. Det er åpent for alle som er 14 og over. Ingen efaringer trengs bare bring godt humør. De har en egen facebookgruppe. 

  • Magic: The Gathering

Er du veldig opptatt av MTG eller interessert i å prøve? Bergen har et godt Magic-miljø. Det er bare å ta kontakt på facebookgruppen deres.

Hvis du vil ha mer informasjon eller kontakt så tar deg turen ned på  Outland og få mer informasjon der.  Ikke vær redd, de biter ikke.

Anbefalte artikler