Du skulle ha vært der

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver eneste søndag formiddag, mellom kl 14 og 15 på Radio Nova, sitter det en kvinne og to menn klar for å spre gode historier, personlige anekdoter og littegrann humor. Nå har også Studentradioen i Bergen fått den store ære av å sende dem – hver mandag kl 23.

Men hvorfor skal du gidde å høre på akkurat dem, i faunaen av andre middelmådige programmer?

– Tja, si det, sier Steinar Solaas Suvatne. Han er sidekick, kapitalist og moteløven i programmet.

– Vi har holdt på veldig lenge da, og øvelse gjør som kjent mester. Eller “øvelse gjør master” som de sier på universitetet. Og så er vi jo et av de mest nedlasta Radio Nova-programmene på podcast. Det sier litt.

IMG_3710

For dere, om oss

– Jeg vil på mange måter si at vi fullt og helt er et program for lytterne. Men i stor grad handler programmet om oss. Om våre liv, hva vi opplever, dustete mennesker vi møter og etiske problemstillinger i hverdagen, sier Christian Ingebrethsen.

Han er programleder, ringrev og verdens tjukkeste helsefreak.

– Og så har vi jo mange spalter da, for å sette det i system liksom, forteller Marte.

Hun er den første kvinnen i studentradiohistorien som ikke er kvotert inn i et radioprogram.

– I segmentet “Hvem er vi i..?” for eksempel prøver vi å finne ut hvem vi er i ulike filmer, tv-serier og band. Og i “Spør en kvinne” kan gutta spørre meg om ting som alle gutter i verden lurer på. Så svarer jeg på vegne av alle sammen.

Hør et utdrag fra spalten “Spør en kvinne” her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/03/sporenkvinne.mp3]

IMG_3631

Podcast?

For de av dere 95 prosent som ikke nødvendigvis orker to sørledninger og en namsosing kl. 23 en mandags kveld, finnes det selvfølgelig et alternativ.

Du skulle ha vært der sin podcast er svært populær – og alle vil jo være populære? Søk dem opp i iTunes, eller TRYKK HER.

Følg også med på deres side på radionova.no, der det kommer ukentlige oppdateringer. Sist en video fra da Hasse Hope var på besøk.

Anbefalte artikler