Velkommen til Kesam Stasjon

This content has been archived. It may no longer be relevant

Helt siden Sesam Stasjon forsvant fra eteren i år 2000 har det vært et hull i hjertet ditt. Et stort, mørkt, livsgledeutsugende hull i det sarte og skjøre hjertet ditt. Ikke prøv å si at du ikke har et hull i hjertet engang, for jeg har snakket med moren din, og hun sa du hadde det. Hun sa at du var inn og ut av sykehuset i flere måneder i begynnelsen av 2001, og måtte gjennom en rekke bypassoperasjoner, det var en virkelig en påkjenning for hele familien.

Siden du fikk dette hullet i hjertet ditt, har du prøvd å fylle det med andre ting. Du har prøvd å fylle det som en hånd fyller en hanske, som krem og bringebærsyltetøy fyller en fastelavensbolle, som kulturelt utviklingshemmede fyller Oslo Spektrum under Melodi Grand Prix-delfinaler. Det har gått tolv lange år siden den gang, men du har enda ikke klart å fylle et eneste hull (bazinga).

Kesam tar ansvar

Dette skal vi i Kesam Stasjon gjøre noe med. Vi tar på oss ansvaret. Vi tar over den nedstøvede stafettpinnen fra Alfa og Bjarne Betjent. Vi plukker opp der Sesam Stasjon slapp, og tar det hele et steg videre. Husker du da de (hehe, du da de di da dubi dubi dup)… Ja, husker du da de lærte deg å telle til 12? Vel, vi lærer deg å telle til 13! Vi skal undervise, vi skal underholde, og vi skal undertrykke kvinner. Neida. Men vi skal de to første.

Sammen med deg, vår lytter, skal vi skape noe helt nytt. Vi skal le sammen, vi skal lære sammen, og det er bare å endre sivilstatusen din på Facebook til «It’s complicated», for baby, ikke minst skal vi bli sammen. Gi bamsefar et kyss nå.

Men uansett hvor pedagogisk og koselig vi vil at Kesam Stasjon skal være, må vi ikke glemme at programmet sendes på FUCKING FREDAG! Det betyr FEST FEST FEST, og vi lover at hver sending blir en partysending uten like!

Bottom line: Vi skal fylle det hullet i hjertet ditt. Vi skal fylle det som Geir Børresen fylte Max Mekker. Og vi skal svette minst like mye som han gjorde inni der.

KESAM STASJON. Hver fredag fra 10:00 til 11:00, på Studentradioen i Bergen. Hvis du ikke har mulighet til å høre på live, kan du alltids høre oss igjen på podkast.

Beklager at den linken ikke førte til en podkast, men podkastene er ganske lett å finne. Se nederst.

All the best,
Mike, Kesam Stasjon

Skal hilse fra Magnus og Steffen, forresten! De sitter på do nå.