DJ-set av Saftronic Fra Bodø

This content has been archived. It may no longer be relevant

 

Denne Lørdagen 24.11.12 har vi den glede av å presentere ett sykt fett DJ-set av Saftronic fra hjembyen min Bodø. Under aliaset Saftronic finner vi en ung herremann med navn Christian Natvik, dette er hva han har å si om seg og sitt prosjekt:

– Musikkinteressen min begynte vel for alvor med danceacts slik som Technotronic, KLF, Rob n Raz osv.

Det var lite house og techno å få tak i på bygda i Straumen så det var å benke seg foran radioen å høre på Bomlagadafsjiboing på P2 og selvfølgelig DJ Abstract da P3 kom, disse var veldig viktig for meg.

Hengte også mye ut på platesjappene på Fauske (2stykker faktisk). Hadde ikke råd til å kjøpe så mye,så det ble til at jeg kom dit for å stå et par timer å bare høre på musikk (har vel de fleste av oss gjort regner jeg med..hehe.red.anm.)

Nå for tiden er det først og fremst produsering som står i fokus, med et og annet dj sett i Bodø eller på nett.

Ga ut et album i vår (som var dødsfett btw.red.anm.)

Fikk en release på et tysk label nå i høst og jobber for tiden med et par houseprosjekter. Det ene sammen med Arne Wikstrøm.

Så da er det bare å glede seg til 1 time med funky disco electronica fra Saftronic klokken 21:00-22:00 Lørdag 24.11.12

Vi høres!