Slaget om Amerika

This content has been archived. It may no longer be relevant

I morgen er dagen vi har ventet på her, valgdagen i USA er endelig kommet. Det siste året har presidentkandidatene vært gjennom et titalls runder med debatter, taler og medieoppslag. I morgen får vi endelig se resultatet av det de to har kjempet om de siste månedene. Det blir en spennende valgkamp hvor alt kan skje, og sjelden har vel presidentkandidatene vært så mye omtalt og kappløpet så jevn som mellom Obama og Romney.  Sosiale medier gjenspeiler mediebildet og youtube-videoer av kandidatene har florert:

Hvem som blir valgt til president i USA, et av de største demokratiene i verden, er noe de fleste har en mening om. Spesielt fordi hvem som styrer USA har stor betydning i verdenssammenheng. Meningsmålinger gjort her hjemme har vist at 95 prosent av nordmenn ville stemt på Obama. Dette blir nok lite sannsynlig utfallet i USA, men morsomt er det jo å se på hvordan nordmenn hadde stemt.

Vi i Utenriksmagasinet Mir er selvfølgelig på plass og rapporterer til dere direkte fra Kvarteret fra klokken ti på kvelden helt til resultatet er klart. Utenriksmagsinets valgvakespesial kan friste med mye spennende gjennom hele natten. Vi har debatt mellom unge politikere, portretter av de to presidentkandidatene og deres visepresidentkandidater. Vi skal ha mange interessante gjester i løpet av nattens timer. I tillegg kommer det en quiz og masse god musikk, så det er flere gode grunner til å lytte til  Studentradioen i Bergen denne flotte tirsdagsnatten og utover den tidlige onsdagsmorgenen.

Ved å følge linken under kan du selv se nærmere på Kvarteret og studentersamfunnets arrangement:

USA – Valgvake (Election night)

Be there or be square!

Anbefalte artikler