Mann (21) ønsket større penis – Fikk dødssmoothie

This content has been archived. It may no longer be relevant

Tirsdag formiddag klokken 10:oo var det duket for ny sending av Sivilisasjonen på Studentradioen i Bergen. Joacim Myhre var svært spent, men samtidig klar til dyst. Morgenen fikk en nokså ugrei start fordi han hadde forsovet seg, til tross for alle de fem vekkerklokkene han skudde på før han la seg. “Ahh, let bygones be bygones”, tenkte Myhre for seg selv i studio mens han strakk seg og tok på hodetelefonene; denne sendingen skulle bli bra!

Myhre; en slagen mann. Marius; poserende. Foto: Charlotte Aase

Spenning/ønskedrøm

Sivilisasjonens åpningsmarsj durte ut gjennom høyttalerne, og deretter kom den ene vitsen etter den andre. Stemningen var upåklagelig. Myhre var på toppen av sitt humoristiske game. Så skjedde det plutselig et stemningsskifte. Charlotte, som kvinne, følte Myhres ærefrykt og seksualdrift på andre enden av bordet. Hun tok ordet, og begynte å snakke om kjerringråd.

“Er det ikke sånn å forstå at du ønsker deg større penis, Joacim?”. Dette nærgående spørsmålet traff Myhre som en knyttneve i magen, og han rødmet noe voldsomt. Hvordan skulle han takle dette? “Jeg har også merket at du har problemer med både hårtap og dårlig ånde, og ikke minst forskjøvet døgnrytme, så jeg har satt sammen en superdrikk til deg basert på kjerringråd som skal møte dine behov”.

Kunne dette virkelig stemme? Var endelig dagen han hadde fantasert om kommet? Ville han endelig få et par etterlengtede ekstra centimetre på manndommen sin?

Skuffelse/demaskulinisering

Som så ofte ellers, viste dette tilbudet seg å være for godt til å være sant. Joacim fikk servert en brun, grøtaktig suppe av blant annet ginseng, karve, bananer, melk og rå egg. Han måtte drikke til spott og spe for gud og hvermann. Blandingen vokste i munnen, og ville på ingen måte la seg svelge. Det hjalp heller ikke med den sviende eimen  av tomatjuice og eplesider-eddik, som Marius hadde fått servert mot sine mørke ringer rundt øynene, magesyreproblemer og ryggverk. Rådvill løp Myhre mot toalettet for å tømme seg. Sammen med smoothien fra helvete, spydde han også opp siste rest av selvrespekt.

Joacim Myhre har ikke godkjent denne saken, og vil komme med følgende kommentar: “Jeg ønsker meg ikke større penis, jeg spydde ikke, jeg har ikke hårtap, jeg rødmet ikke og føler verken ærefrykt eller seksualdrift overfor Charlotte. Charlotte er bare høy på sin nyvunnede makt. Hun nektet også å la meg endre på artikkelen.”