Guro, Ingrid, Berit, Kristian og Maria oppsummerer veka som gjekk!

Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.

Siste podcaster

 • Veke 23
  Veke 22 er over! Det betyr sjølvsagt oppsummering frå oppsummeringspanelet i Vekas beste. I denne sendinga skal vi innom NRK sin sexguide, prevensjonsfrustrasjon, fotball-EM i eldre dagar, og anbefaling av både serie og podcast. Ikkje dumt når det regnar i regnbyen! I studio: Ingrid Gulbrandsen Årdal, Kristian Ophaug Dahl og Guro Wågan. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning. Musikk: Arild Øren Wanvik.
 • Veke 22
  Veke 21 er over, og går gjennom hendingar og opplevingar! På agendaen er innlevering av master, sivil ulydnad, emojis, solvettreglar og meir. Perfekt når sola skinner! I studio: Maria Gunnarsdotter Svedal, Ruth Stokke Haaland og Ingrid Gulbrandsen Årdal. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.
 • Veke 21
  Denne uka er det russelåter, streik, fotball og sommer og sol på agendaen. Vekas beste er perfekt å kose seg i solen med! I studio: Guro Wågan, Berit Helle Johnsbråten og Ruth Stokke Haaland Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning. Musikk: Arild Øren Wanvik
 • Veke 20
  Denne uka blir det mye 17. mai, litt skrivefeil, litt vaksineprat og litt GeoGuessr, men mest av alt masse god stemning! I studio: Guro Wågan, Maria Gunnarsdotter Svedal og Ruth Stokke Haaland Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning. Musikk: Arild Øren Wanvik
 • Veke 17
  I ukas sending snakker Berit, Maria og Guro om 1. mai, Pinky Gloves, parkfesting og girl in red! I studio: Guro Wågan, Maria Gunnarsdotter Svedal og Berit Helle Jonsbråten Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning. Musikk: Arild Øren Wanvik
 • Veke 16
  Veke 16 er forbi, og Maria og Berit har med seg vekas beste vikar i studio! Ruth, Maria og Berit snakkar om teater, grilling, Hamsun, gatenamn i Bergen og mykje meir! I studio: Maria Gunnarsdotter Svedal, Berit Helle Jonsbråten og Ruth Stokke Haaland. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning. Musikk: Arild Øren Wanvik
 • Veke 15
  Atter en uke har gått! Guro, Kristian og Berit snakker om rusreform, superfotballiga, p-krem for menn og mye mer! Det er garantert god stemning! I studio: Guro Wågan, Berit Helle Jonsbråten og Kristian Ophaug Dahl. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning. Musikk: Arild Øren Wanvik
 • Veke 14
  Guro, Berit og Maria oppsummerer veke 14! Berit har hatt ein rar opplevelse, Maria vil trekkja fram eit høgdepunkt frå påsken og Guro kjem med både film- og podkastanbefaling! Denne gongen tek me turen til 1940! I studio: Berit Helle Jonsbråten, Guro Wåganl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.
 • Veke 12
  Ingrid, Kristian og Maria oppsummerer veke 12! Maria har kåra vekas beste dag, Ingrid har testa seg for korona og Kristian har ei anbefaling å koma med. I tillegg er det påske i 1921, det har vore fotballprotest og Ingrid har laga quiz! I studio: Ingrid Årdal, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedall. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.
 • Veke 11
  Ingrid, Kristian og Guro oppsumerer veke 11! Kristian har hatt ei marerittveke, Guro presenterer ein skandale og Ingrid har sletta tinder. I tillegg skjedde det ting i 1921 og vekas beste debatt blir kåra! I studio: Guro Wågan, Ingrid Årdal og Kristian Ophaug Dahl. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.
 • Veke 10
  Guro, Berit og Maria oppsumerer uke 10! Det blir Meghan og Harry, middagsprat, finansfeminisme og ein tur tilbake til 1921! I studio: Guro Wågan, Berit Helle Jonsbråten og Maria Gunnarsdotter Svedall. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.
 • Veke 9
  Ingrid, Berit og Kristian oppsumerer veke 9! I studio: Ingrid Årdal, Berit Helle Jonsbråten og Kristian Ophaug Dahl. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.
 • Veke 8
  Guro, Berit og Kristian oppsumerer uke 8! Det blir Melodi Grand Prix, Erna Solbergs 60-årsdag, onkelboble og alt for mye penissnakk. I studio: Guro Wågan, Berit Helle Jonsbråten og Kristian Ophaug Dahl. Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.
 • Veke 7
  Ingrid, Berit og Maria oppsummerer veke 7! Kva var det eigentleg som føregjekk førre veke? Vekas beste oppsummerer det heile for deg, slik at du kan legga det bak deg og gjera deg klar for neste veke. Gjengen i Vekas beste er passe morosamme, passe energiske, passe engasjerte og har passe interessante meiningar, så alt ligg til rette for at Vekas beste blir eksepsjonelt god mandagsunderhaldning.

[postlist id=107751]