Sunday is the perfect day to refuel your soul and to be grateful for each and every one of your blessings” heter det på qouteambition.com. Men hvordan?

I Søndagsskolen tilbyr vi tips og triks krydret med vitseri om hva søndagen kan bli. En kort og en lang Askerbøring, begge avdanka TenSing-gutter. Erik og Jakob råder om hvordan en ellers kjip søndag kan bli din nye favorittdag. Og Leanda da, selvsagt.

Hør på din nye favorittpodkast hver søndag!
PS. Kun hedensk innhold. Vi høres

Siste podcaster

 • Episode 8: Toget går
  Gjengen har gjort det eneste man kan gjøre når 8. mars faller på en søndag, nemlig 8. MARS-TOG! Vi har gått bryggen tur-retur i Bergensværet sammen med fellow engasjerte feminister, og i studio har vi spaltebonanza. God lytting!
 • Episode 7: Alarmen går!
  I uken episode har gjengen inntatt Begen Kunsthall for å ta lavpannemediet "podcast" til nye høyder. Vi preiker løst og fast om kordfløyelbukser, frijazz i Køben, sensoralarm og audiovisuell kunst. God lytting!
 • Episode 6: Vinterbading
  Nytt år, nye søndager å fylle! Søndagsskolen er endelig tilbake, og kan by på ny energi, ville dyrelyder, samt en ny stemme. Denne søndagen har norges nye store trio vært på vinterbading på Bod 24 i Sandviken – det ble vått og kaldt og breiflabb overalt. God lytting!
 • Episode 5: Julemarked
  1. desember spesial! Vi er tilbake, og i kjempeform. Guttene fra Kalkuttene har vært på julemarkedet på Festplassen. På dagens program står det smaksprøver, tova votter og Bob Geldof. Markedet er såre tilgjengelig, men kan det anbefales? God lytting!
 • Episode 4: Kirke
  En ny episode, rett ut av den såkalte brødovnen. Denne uken har Erik og Jakob gjort det mest åpenbare Sønbdaggskolen kan gjøre på en søndag, nemlig å dra i kirken! Hør på episoden for å få med deg sang, halvgode radiobilder og mimring tilbake til guttas opplevelser i TenSing. I tillegg til at vi gir deg svaret på om kirke er noe å bruke søndagen på! God lytting!
 • Episode 3: Museum
  Søndagsskolen er tilbake med en rykende fersk podkast. Erik og Jakob har denne uken vært å testet to museer i Bergen. Hør på episoden for å få med deg bomturer, dannelsesreiser, kulde, tørrfisk og 50% mer sang! God lytting!
 • Episode 2: Bikram yoga
  Ny søndag, nye muligheter! Jakob og Erik har testa Bikram yoga. Hør på denne episoden for å få med deg Jakobs nær-døden opplevelse, Eriks overdadige svetting og gamle referanser til utdatert poulærkultur. God lytting!
 • Pilotepisode - Kleppe musikkorps
  BAY! Og der var Søndagsskolen i gang! Dette er verdenspremieren av din nye favorittpodkast. En lang og en kort gutt fra Asker har satt seg ned i studio for å gi deg første episode av Søndagsskolen. Erik og Jakob tar deg med på en reise gjennom Kleppe musikkorps sitt loppemarked på Rothaugen skole. Målene for aktiviteten er klare: de skal begge to kjøpe seg noe fra loppemarkedet, og finne en ting som er essensen av et loppemarked i våre dager. Bli med når Erik og Jakob møter hyggelige, morsomme, og rare loppemarked-folk som prøver å lure de for et hav av penger. Og sist, men ikke minst, er loppemarked noe å bruke søndagen din på? Hør på alt dette, og enda mer i premieren av Søndagsskolen!

 

[postlist id=102142]