Tarjei og Markus har begge to gått på grunn- videregående- og folkehøgskole. Bakgrunnen deres er full av forskjellige typer skole, men hvor mye kan de egentlig?
Uke til Uke skal svare på akkurat dette spørsmålet, i det som er tidenes største forbrukertest av det norske skolesystemet.

Eksklusivt på podcast hos Studentradioen i Bergen.

Siste podcaster

 • Uke 10 - Det Norske Skolesystemet
  Siste episode av Uke til Uke med Tarjei og Markus - 10 temaer på 10 uker, verre er det ikke handler om det vi har vurdert hele veien, nemlig det norske skolesystemet. Hva vet vi om dette legendariske systemet? Når sluttet lærerne å bruke det legendariske spanskrøret? Hva er de legendariske tre? Last ned podkasten, din kølle!
 • Uke 9 - Første Verdenskrig
  Niende episode av Uke til Uke med Tarjei og Markus - 10 temaer på 10 uker, verre er det ikke handler om første verdenskrig, denne fryktelige konflikten. Hvem var egentlig i krig? Når begynte de å kalle det en verdenskrig? Hva er de legendariske tre? Last ned podkasten, din kølle!
 • Uke 8 - Buddhisme
  Åttende episode av Uke til Uke med Tarjei og Markus - 10 temaer på 10 uker, verre er det ikke handler om buddhisme, denne religionen vi alle kjenner. Hva er egentlig en buddhist? Hva driver buddhister med til vanlig? Hva er de legendariske tre? Last ned podkasten, din kølle!
 • Uke 7 - Ernæring
  Syvende episode av Uke til Uke med Tarjei og Markus - 10 temaer på 10 uker, verre er det ikke handler om ernæring og omegn. Hva er egentlig et protein? Hvor mye BMI finnes? Hva er de legendariske tre? Last ned podkasten, din kølle!

[postlist id=89653]