Vi graver frem de fineste juvelene i samfunnets smykkeskrin og gransker de med helt middels kritiske øyne – alt som påvirker sivilisasjonen er på vår agenda.

Medarbeidere

Charlotte Aase
Hun er veldig veldig smart og studerer psykologi. Hun har en brennende lidenskap for Morrissey. Hun er også veldig fasjonabel, og ser alltid flott ut. Hun er kjent for å sitte på mye kunnskap, og blir av noen kalt for en besserwisser. Men det er selvfølgelig ment med kjærlig undertone. Charlotte er programleder i Sivilisasjonen.

Elin Norberg Aase
Hun studerer juss. Elin har en overvektig katt som heter Maud. Før i tiden hadde hun en katt som het Mandus, som var veldig snill. Hun kommer fra øyriket Austevoll, og er der kjent for å stange folk i magen for å få oppmerksomhet. Hun er også kjent som et sjarmtroll av dimensjoner.

Joacim Myhre
Han er veldig snill og er glad i hunden sin Kaiza. Han er også veldig glad i Whisky og biologi. Han har nylig hatt borelia. PS: han er singel. Han liker godt å bli kalt for bare Myhre.

Marius Drabløs
Han er sivilisasjonens utgående reporter. Marius passer til jobben fordi han ikke er redd for å stille dyptgående spørsmål. De som kjenner Marius best, kaller han bare for Kukleif. Det er fordi han kommer fra Drammen.

Olav Slettebø
Olav er den eneste i Sivilisasjonen som verken har gått på folkehøgskole med Elin, eller er kusinen til Elin. Han er veldig, veldig flink og kjekk. Olav kan masse om jazz, og studerer idéhistorie. Han elsker også å lage jingler, og er nokså streng når det kommer til dette.