Det farligaste musikkprogrammet på lufta.

Sørlandsperla Vegard og nekrosisten Andreas står for den tyngste, hardeste og mest brutale musikken på norsk radio, men du får også farlige mengder pisspreik, humor og stemning på kjøpet!

Ekte metall ruster aldri, og Piggtråd sørger for at du ikkje gløymer det!

Lytt til Piggtråd kvar onsdag kl. 20:00-22:00, repriser laurdag 19:00-21:00 eller podcast når du vil!
Følg oss også på facebook og instagram for å ikkje gå glipp av konkurranser, spillelister, nyheiter og artige innlegg!

Siste podcaster

 • Piggtråd 07.04.2021
  Jiha! Kykkeliky du hører på Pigg-Strå, bare country-musikk! Gøy aprilsnarr. Jævlig proppfull sending idag altså med en shitload snakcs for dere lyttere! Det blir gameshow med Pantera-tema, ei litta tur til 80-tallet, Andreas og Vegard blir bedre kjent og ballade på russisk. Som dere skjønner, mye bra! Dette er også episoden vi peaker. Sånn rent teknisk sett så "peaker" lydsignalet altså, ikke spør hvorfor... Spilleliste: https://tinyurl.com/yvwfnmj9 (SPOTIFY)
 • Piggtråd 31.03.2021 - Døde folk
  Vi hedrer de døde på grunn av påske, jesus og satan og sånt... I dagens sending spiller vi bare musikk av døde folk, så det vil si at det er jævlig mye bra musikk å velge mellom (sjekk spillelisten!). Vi snakker om døde artister, er det nekro å dø for musikken og hvem ville vi brakt tilbake om det var mulig? Svaret på dette og mye mer får du i dagen episode! I tillegg lager vi en deadpool for rock-og metallfolk :) Det kan høres morbid ut, men er egentlig litt koselig! Spilleliste: https://tinyurl.com/2zspchmz (Spotify)
 • Piggtråd 24.03.2021
  Ånei! Andreas har spilt curling og endt opp i karantene, men "the show must go on" og da klatrer Vegard opp i programlederstolen! Med seg i studio har han en reserve-Andreas (fra HipHop- og nemesisprogrammet Crossfade). Med en ny Andreas prøver Vegard å komme seg gjennom en hel sending bak programlederspakene, vil dette gå?! Det blir ei litta Piggtrådmusikkquiz, intervju med bandet Agabas, ballasespalto og annet snakcs. Så trykk på play og prøv å legg merke til at vi har byttet Andreas denne uka :) Spilleliste: https://tinyurl.com/h9zjkwum (Spotify)
 • Piggtråd 17.03.2021
  Visste du at Andreas prøver å starte en kult, og at Vegard skal være hans første medlem/offer? Dette er bare en av de mange tingene du kan lære av Piggtråd i denne episoden. Ikke nok med det, men vi snakker også om Grammys (det er jævlig...), Vegard må ta en test for å få lov til å fortsette i Piggtråd og det snakkes om bandene Confabulation og Black Sun Brotherhood. Et aldri så lite Live-Review blir det også. Så heng med og få med deg alt vi har å si! Spilleliste: https://tinyurl.com/pawsmsvf (Spotify)
 • Piggtråd 10.03.2021
  Piggtråd er i full on party mode idag! Kjør da! Denne podden er stappa til randen med godsaker. Snakker om blant annet DIOs største tyveri i Metal Newz, diskuterer låter som får deg til å føle deg jæævlig fet og vi er uenige med Metal Hammer om en sak... I tillegg har Andreas gått igjennom et stygt brudd siden sist 3 (Stemninga er god på tross av dette) Det skjer også masse mer, men det får dere nesten bare høre selv... Spilleliste: https://tinyurl.com/yjfg5qx3 (Spotify)

 

Alle artiklene til Piggtråd