Det farligaste musikkprogrammet på lufta.

Sørlandsperla Vegard og nekrosisten Andreas står for den tyngste, hardeste og mest brutale musikken på norsk radio, men du får også farlige mengder pisspreik, humor og stemning på kjøpet!

Ekte metall ruster aldri, og Piggtråd sørger for at du ikkje gløymer det!

Lytt til Piggtråd kvar onsdag kl. 20:00-22:00, repriser laurdag 19:00-21:00 eller podcast når du vil!
Følg oss også på facebook og instagram for å ikkje gå glipp av konkurranser, spillelister, nyheiter og artige innlegg!

Siste podcaster

 • Piggtråd 14.10.2020
  Nok en gang returnerer Pigguttene, men de er enda ikke tilbake i Stuentradioens studio! Da er Andreas sitt "tørkeloft" godt å ha ;) Det diskuteres fyllakjøring (er det egentlig farlig?), Live-Review av AC/DC, deilig ballade fra WigWam og Andreas har fått en spenstig telefon fra Jehovas Vitner! Følg med, om du er smal eller bred.. Spilleliste: https://tinyurl.com/y4vzgura (Spotify)
 • Piggtråd 07.10.2020
  Wow for ei proppa sending, med masse snacks! Fra Andreas sitt "tørkeloft" lager vi deilig profesjonell radio for å stimulere G-punkt til lyttere verden over ;) Det blir en god dose musikkprat, dere for vite forskjellen på GameBoy Advance og GameBoy Color og vi prater om den nye NRK-serien "Helvete - Historien om Norsk Black Metal". Ikke nok med dette, Vegard har faktisk også gjennnomført et intervju. Hørt om Enslaved kanskje? Så begynn å lytte for å få med deg alt dette! Spilleliste: https://tinyurl.com/y2mfaun2 (Spotify)
 • Piggtråd 30.09.2020
  Ånei Andreas er borte, hva skal Vegard gjøre nå? Han må virkelig trå til å fylle programledersetet for en hel sending! Heldigvis har han fått med seg Ronja Byrkjeland fra fiendemusikkprogrammet "Crossfade" som sidekick. Hvordan vil dette ende? Klarer denne duoen å komme seg helskodd gjennom programmet? Vil Piggtråd være like "nekro"? Og ikke minst, vil det bli balladespalto? Følg med i denne sendingen!! Spilleliste: https://tinyurl.com/y2py68ux (Spotify)
 • Piggtråd 23.09.2020
  Endelig møtes vi i studio igjen, etter hele to uker! Hvordan tror dere at stemninga er? Dårlig, eller klein kanskje? Neida den er megabra!! Gutta har hatt bursdag, Vegard har meldt seg ut av statskirka, det blir Live-Review av Hjelviks singel "North Tsar" og hva er egentlig greia med Nu-Metal? Som dere skjønner er ting som det pleier! Så da er det bare for dere å også gjøre som dere pleier, som er å høre podcasten ;) Spilleliste: https://tinyurl.com/y57khzw5 (Spotify)
 • Piggtråd 16.09.2020
  Party, party, party, party yeah yeah yeah! Til tross for at vi spiller inn over Skype er stemninga top notch! Vi skal ta patent på å selge kaffe, løser problemet med korona-smitten i Bergen, Andreas blir uvenn med mammaen til Vegard, vi har en dyptgående samtale om B-sidelåter og masse mer. Faktisk en veldig artig episode, med varierende lydkvalitet! Såpass ærlige må vi være ;) Spilleliste: https://tinyurl.com/yyv8gyno (Spotify)

 

Alle artiklene til Piggtråd