Samtidig som de prøver å forstå seg på begrepet “normcore”, gir Silje, Hanne og Maria deg oppdateringer på de seneste trendene, de beste insta-kjendisene, og tips til hvordan du kan få en stiligere hverdag. Er du usikker på hvordan du skal kle deg til bryllupet, daten eller jobb? Jentene i Normcore har svaret.

Hver fredag fra klokken 11:00-12:00!

Siste podcaster

 • Who's that (It) girl?
  Hva er en It-girl? Hvem er de? Og påvirker påvirkerne vår stil? Være måte? Påvirker de selve motebildet? Dette skal vi prøve å diskutere oss igjennom i dagens episode. De faste På(d) moten medlemmene Sunniva og Sofie får i dag selskap av vikarene Jenny og Elise!
 • Halloween-spesial: Skrekkhistorier fra motebransjen
  Det er halloween! Og denne uken deler Sunniva, Fay og Sofie noen skumle historier rundt studiobordet. Dette blir ikke den hyggligste episoden, men vi ser lys i tunnelen og du får også noen skråblikk på helgens kostymer som ble spottet i det bergenske uteliv. Trigger warning: Dette er faktiske skrekkhistorier så vi gir en trigger warning om at vi snakker om dyremishandling og spiseforstyrrelser.
 • Barbiecore
  Barbiecore er i vinden og vi i På(d) moten hopper på baribetoget. Hva er denne mystiske hyperfemrosatingen og hvordan kan du få din billett til barbietoget? ikke stress, vi gir deg din billett. Med Sofie, Fay og vårt nyeste medlem Sara loser vi deg igjenom nok en ny og litt sær core.
 • Boooo på(d) halloween
  HJELP DET ER SNART HALLOWEEN!!!!!!! og vi i på(d) moten står klare for å guide deg gjennom halloween stresset. Vi gir deg kostymetips, tidligere erfaringer og svarer på det tidslange dilemaet om walk of shame er verst i halloween kostyme eller budnad. Vi håper du får noe, hvis ikke mye, ut av denne litt lettere og mindere samfunnsanalytiske episoden og at du har en fin halloween
 • Punk prep
  Gjengen har blitt frelst av punk prep denne høsten! Vi diskuterer hva punk er, hva prep er og hva det blir når de blir satt sammen. Vi diskuterer også hvordan trenden har oppstått. Lytt for å høre hvordan du kan få denne stilen og hvorfor den forteller oss noe om hva som skjer i samfunnet. Vi roper høyt halleluja for punk prep! Dette er den første episoden i en serie vi har valgt å kalle "Dypdykk i subkulturer" hvor vi skal ta opp ulike asthetics.