Samtidig som de prøver å forstå seg på begrepet “normcore”, gir Silje, Hanne og Maria deg oppdateringer på de seneste trendene, de beste insta-kjendisene, og tips til hvordan du kan få en stiligere hverdag. Er du usikker på hvordan du skal kle deg til bryllupet, daten eller jobb? Jentene i Normcore har svaret.

Hver fredag fra klokken 11:00-12:00!

Siste podcaster

 • Dømmer skolen din, fakultetet ditt, deg og oss selv
  I denne episoden snakker vi om stereotypier vi forbinder med ulike stiler, og stiler vi forbinder med ulike fakulteter og skoler. Sunniva roster alle fakulteter og Fay slenger ut litt halvsanne kommentarer om BI og NHH. Ikke hat oss please selv om vi kanskje er litt frekke mot deg. Dette er kun personlige meninger og ikke fakta, og vi dømmer også oss selv og hverandre, så ingen slipper unna i denne roasten av en episode.
 • Kvinnedagen-spesial !
  På(d) Moten gjengen ønsker å gratulere alle fantastiske kvinner med dagen! Vi feirer kvinnedagen med en spesialepisode om mote i kvinnekampen. Det er mange ting å velge av, men vi har valgt å fokusere på statement plagg som symbolsk mote for kvinnekampen, power dressing før og nå, og hvilke plagg som får oss til å føle oss selv! God lytting!
 • På(d) moten historiespesial
  Siden flere menn har startet å bruke skjørt og kjole, tenkte vi i på(d) moten å snakke om historien bak bukser. I studio sitter Sunniva, som geleider oss igjennom buksers opprinnelse, Maja som snakker om kvinners bukehistorie og Fay som snakker om populariseringen av 501.
 • Motehacks for kalde dager, Pharell Williams ny CD for LV, Rihanna Superbowl
  Episdoe 5, Sesong 2: På(d) moten gjengen, i denne episoden Sunniva, Iris, Fay og Sofie, gir deg sine beste tips for å være fashionable selvom det sludder bortover og er drit kaldt. Vi diskuterer også moteverdens siste store happenings: Pharell Williams har tatt over som creative director hos Louis Vuitton etter (Sunnivas) designguru Virgil Abloh, og Rihannas superbowl outfit !
 • på(d) moten - go supermodel, grammy og harry style
  i dag er det godt å blandet, vi går igjennom nasjonalmuseet, prøver oss som fotballsuportere og snakker om grammys antrekkene. Lytt davel.