Samtidig som de prøver å forstå seg på begrepet “normcore”, gir Silje, Hanne og Maria deg oppdateringer på de seneste trendene, de beste insta-kjendisene, og tips til hvordan du kan få en stiligere hverdag. Er du usikker på hvordan du skal kle deg til bryllupet, daten eller jobb? Jentene i Normcore har svaret.

Hver fredag fra klokken 11:00-12:00!

Siste podcaster

 • Sommertrender - Baribe kommer
  I sesongens siste episode diskuterer vi, overraskende nok, sommertrender for 2023! Blir det totalt mismatch, tenkt Portia White Lotus, eller er det bare Barbie(core) som gjelder? Vi oppsumerer også Vouge sine prediksjoner for sommeren, Dua Lipa og Versace samarbeidskolleksjonen og en kjapp tur innom Sex and the City. I studio Sunniva, Sofie og vikar Agathe!
 • Eksamen depp og joggebukser
  Kan noen fete fits løfte deg ut av eksamensdepperesjon? vet ikke, skrev vi depperesjon riktig? vet ikke. Vi vet lite, men mote kan vi ihvertfall, så hør på oss da vel så får du tips til å se fresh ut foran crushet selv under skoleeksamen!
 • Vi intervjuer artister på spellemann
  Fay har vært på spellemann og intervjuet artister om deres røde løper antrekk! Vi snakker om det!!! pluss mye mye mer. Vi lyttes <33
 • MAGNUS er på besøk og det blir snakk om hår og sminke
  Vi har besøk av Magnus og vi snakker om sminke på gutter og jenter, det å ha tvilling, mote, skille seg ut og avslutter med accapella.
 • Dette bør DU ha på deg i påsken
  Dette bør DU ha på deg i påsken!! Det er påske!! Iris, Fay og Sofie gir deg tips på hva du bør ha på deg i påsken. Mer spesifikt tipser vi om hva du bør ha på deg i langrennsløypa, slalåmbakken, og kanskje viktigst av alt, på afterski!! I denne kvikklunjsen av en påskesending får du ikke bare høre hva jentene i på(d) moten liker å bruke i påsken, vi har også spurt andre studenter på Ulrikke Pihls hus om hva de bruker for å se freshe ut i påsken. Med det ønsker vi deg en fortreffelig påske<3