IRL (In Real Life) tar for seg internett og dets innflytelse på vårt samfunn og vår kultur. Dating, utdanning, underholding, politikk, nyheter, og revolusjon er alle områder som blir påvirket av internett. Akkurat hvordan er det internettet forandret disse tingene? Hver tirsdag kl 12:00 får du høre Markus og Matias diskutere nettopp dette.

Siste podcaster

 • Internettets framtid - 22.05.2018
  Semesterets siste sending av IRL er her. Vi avslutter våren med å oppsummere semesteret som var før vi ser mot framtida og hvordan IRL og internettet selv kanskje blir. Vi har også en heftig debatt om hvor fritt internettet burde være.
 • Internett som Lanseringsplattform 15.05.2018
  Denne uken snakker Markus og Matias om Lansering på internett. Her er det snakk om hva en måtte gjøre før internett i forhold til hvordan lansering har blitt til med en online plattform. Hør på hvordan Matias vurderer å starte et ringenes herre bakeri og hvordan noen av de største selvskapene har blitt til uten en eneste fysisk butikk eller annsatt. Vi hører også på hva dere hadde å si om sist ukes sending personvern, i kommentarfeltet.
 • Internett og personvern - 08.05.2018
  Denne uka er temaet i IRL personvern. Hva er egentlig greia med personlig informasjon på internett? Er det så viktig å ha bra passord? Hva vil folk med informasjonen din uansett? Svaret på alt dette og mer får du i denne episoden av IRL.
 • Internett for nettverking - 01.05.2018
  Denne uka snakker IRL om nettverking på internett. Har internett gjort det lettere å nettverke? Eller har det blitt mer stressende? Til slutt har vi så klart vår faste spalte Kommentarfeltet, hvor lyttere lar sine meninger bli hørt om forrige episode.
 • Internett og shopping - 24.04.2018
  Denne uka snakker IRL om internett-shopping, er dagens kjøpesenter på vei ut? E det skummelt kunne kjøpe alt på nett være så lett? Og hvordan hjelper finn.no miljøet? Til slutt har vi så klart vår faste spalte Kommentarfeltet, hvor innringere lar sine meninger bli hørt.

[postlist id=89313]