Her er de:

Studentradioen i Bergen skulle gjerne vært stolte av å presentere Thomas og Harald sitt nye prosjekt God Morgen, men dessverre er de to sykemeldt på ubestemt tid. Markus Og Vinjar fra Manpower er leid inn på like ubestemt tid, og skal holde motoren i gang med intervjuer, sketsjer og underholdningsinnslag!

Hør Thomas og Harald hver mandag klokken 10:00-11:00 på Studentradioen i Bergen.

Siste podcaster

 • Bonus - Et innblikk i Vinjars sidejobb
  Mens viruset herjer har'n Vinjar fått seg vikariat hos Radio Råkk n Råll, en oppgave han tar svært seriøst. Her får'u høre et lite klipp fra radioen som nekter å ta karantenepause - noen må tross alt servere folket RÅKK!!!
 • 6 - For menn med hår på begge baller
  Thomas og Harald sitter i karantene og kunne ikke være her akkurat i dag, men vi vikargutta vil aldri gi oss. HØRER DU? ALDRI! Håpets bastion byr deg Radio Råkk n Råll, amerikansk åpning og ellers våre faste homies.
 • 5 - Den hær tjærringdagen
  Thomas og Harald kunne ikke være her akkurat i dag, men: Var du ikke invitert i århundrets fest? Ta det med ro, din taper, du får et audiogram. En som vil ha alle stemmene til Disney er på besøk, Tor feirer kvinnedag, praktikanten har internasjonale planer, Vinjar brancher ut og Markus drikker Powerade.
 • 4 - Jeg tenker i mitt stille sinn.. Yowzee!
  Thomas og Harald kunne ikke være her akkurat i dag, men Markus har tatt turen på et utested hvor de forteller vitser. Vinjar har invitert til debatt. Praktikanten vår Kathrine har noe aktuelt på agendaen og Tor stikker innom med sine drinktips!
 • 3 - ...Men det er kanskje best om du går
  Thomas og Harald kunne ikke være her akkurat i dag, men vår praktikant kommer innom for å IKKE anmelde film. Oooh! Mumlerapperen Chillboy kommer og mumler litt, Markus rapporterer fra den mest irriterende nattbussen verden har sett og Vinjar gjør det samme fra et teater, Tor er dessverre her - sendinga er overlesset.
 • 2 - Vi kan'ke være venner noe mer
  Thomas og Harald kunne ikke være her akkurat i dag, men du får høre en ny teknikk for å slå opp med venner, undergrunnsrapperen DomGutt, en oppvekstroman fra Indre Follo - og huskokken og husfilmanmelderen er selvfølgelig på plass.
 • 1 - Mye reising, men ikke i tid
  Thomas og Harald kunne ikke være her akkurat i dag, men du får høre fra bergensrapperne Dromedar1 & Unge Kia, norges første personlige PR-rådgiver (PPRR), en fyr som arrangerer julebord for enkeltmannsforetak, huskokken bak Studentkjøkkenet - og selvfølgelig de sjarmerende og karismatiske vikarene som leder det hele.