Improvisasjonsteater på radio. Hør oss improvisere radioteater uten noen særlig sammenheng mellom alle scenene. Programmet er sammensatt av scener som vi improviserer ut fra vilkårlige impulser. Noen ganger følger vi regler, andre ganger konkurrerer vi og det skjer også at vi bare lager en historie mens vi spiller den ut.

Siste podcaster

 • Episode 17: Da vannet gikk
  På kvinnedagen satt vi i studio og improviserte frem scener om blant annet kvinnedagen (!), om vikarvirksomhet, om elever som skal snakke med Mark Zuck-Zuck gjennom internett og James Joyce's liv.
 • Episode 16: Fra Celsius til Kelvin
  Her er en podcast som improviserer scener uten særlig sammenheng. I denne episoden vil du få høre seks av dem: 1. Intro: Oppvarmingsscene med inspirasjon fra hva vi har gjort i det siste 2. Scene om hvorfor det er legitimt å spionere på sine foresatte 3. Baklengsintervju om stemmetrøbbel 4. Tale til to folk. styrt av en tommel 5. Lyver du nå? Ja: Tropevarme 6: Lyver du nå? Ja: Korps Outro
 • Episode 15: Life's a beach
  Her er en unormalt manlig episode av Fall Skalarm, foruten Stine. Likevel produserer vi scener med fine kjønnsbalanser. En scene handler om teknologi som kan spille av to track samtidig, en annen kan fortelle om et passivt/aktivt forhold mellom en gutt og hans barnehageonkel (som har gjort gutten til musikalstjerne) og til slutt kødder vi naturligvis med Koronas.
 • Episode 14: Størst av alt er særligheten
  Takk for i fjor! Her er enda en episode av vår podcast, hvor vi improviserer scener ved hjelp av trivielle impulser og spenstie leker.
 • Episode 13: Julestilig
  dette er vår lydigste episode tilpasset for både jente og pode alt er påfunnet alt er avrundet gledelig feri, hilsen Fall Skalarm

[postlist id=102121]