Brains and Gains er en podcast for deg som er glad i eller bare nysgjerrig på fysisk aktivitet og trening. Vi intervjuer utøvere og personer med spesialkompetanse på sitt felt. Vi er innom temaer som bakgrunn, motivasjon, fysisk så vel som mental trening – i tillegg til mye mer! Vi går smalt, bredt og i dybden på idretter og setter treningslærebegreper i kontekst. Forhåpentligvis bryter vi også noen fordommer i samme slengen.

Du finner Brains and Gains på iTunes, Spotify eller din foretrukne podkastapp!
 

Siste podcaster

 • Hærkamp med Simon Morlandstø
  Simon driver med Hærkamp, en form for kampsport som tar utgangspunkt i en gitt historisk epoke. Med sverd, skjold og rustning konkurrerer de om å drepe hverandre? Neida, men det er fortsatt ganske viktig å gå seirende ut når de konkurrerer. Simon forteller oss om regler, miljøet, sportens utvikling, hvordan de trener og hva han liker å høre på mens han trener selv.
 • Bodybuilding med Jarl Bjermeland
  I denne episoden intervjuer vi bodybuilder Jarl Bjermeland. Han forteller om det altoppslukende livet som bodybuilder, hvordan han trener, om singletforbud og doping.
 • Episode 2, Jetski med Stian Schjetlein
  Vi intervjuer Stian Schjetlein om sporten hans. Stian er topp 5 i sin klasse på verdensbasis. Hvordan trener han, hva krever sporten av ham og hvordan ligger forholdene til rette for Jetski i Norge og på verdensbasis?
 • Frisbeegolf med Anders Haugen
  Niklas Karlsen og Eivind Wengaard intervjuer Frisbeegolf-spiller Anders Haugen om IDRETTEN hans. I episoden får du blant annet høre om motivasjonen, treningen og hvor mindfull han er på trening/fotballbanen.