Bezzerwizzer er Studentradioens mest pretensiøse program. Hver uke stimulerer vi din indre nerd ved å prate om de oversette fenomenene i verden rundt oss. Vi gjør overfladisk research og serverer deg de interessante og meningsløse funfactene du trenger for å bli den ultimate bezzerwizzer på et hvert vorspiel. Hvis det eneste du mangler i livet er å høre tre ufaglærte studenter i 20-årene prate om avanserte temaer som folk egentlig bruker årevis på å spesialisere seg innen, er du hjertelig velkommen til oss.

Hør Bezzerwizzer på Studentradioen i Bergen hver tirsdag mellom 10:00-11:00, eller akkurat nå på podkast.

Siste podcaster

 • BEZZERWIZZERS SISTE STIKK
  I denne aller siste utgaven av Bezzerwizzer vender programlederne søkelyset mot seg selv. Gutta velger å plagiere Harald Eia og Nils Brænna fullstendig, og vurderer hverandres personligheter med bakgrunn i Big 5-testen. Hvilke mørke hemmeligheter kommer til overflaten? Det finner vi ut fortere enn lynet slår ned! NB Vær kildekritisk til alle fakta som blir servert i dette programmet. I studio var Peter Stefanovic, Ulrik Øen Johnsen og Tarjei Elias Kvamme.
 • GUIDE: HVORDAN BLI ORGANISERT KRIMINELL?
  Hvem er verdens kuleste diktator? Hvordan kan man gjennomføre et voldelig statskupp med sine beste venner? Og er virkelig demokrati den beste måten å styre et land på? Gutta i det helsprøe programmet Bezzerwizzer prøver så godt de kan å svare på disse spørsmålene i ukens episode av det prisvinnende programmet. NB Vær kildekritisk til alle fakta som blir servert i dette programmet. I studio var Peter Stefanovic, Ulrik Øen Johnsen og Tarjei Elias Kvamme.
 • HJELP! VI ER FANGET AV KAPITALISMENS KLAMME KLØR!
  Hvor mange dager er det i året? Svar: 365. Mange av disse dagene har fått en ekstra betydning enn for eksempel bare fredag eller tirsdag. Vi tar en titt på noen av disse dagene! Hvorfor selges det så mange kort? Hvorfor symboliserer 20. april så mye hasj? Og hva er årets jævligste dag? NB Vær kildekritisk til alle fakta som blir servert i dette programmet. I studio var Peter Stefanovic, Ulrik Øen Johnsen og Tarjei Elias Kvamme.
 • ESPERANTO: STERK KAFFE ELLER MISLYKKET SPRÅK?
  Gutta i Bezzerwizzer har endelig giddet å dra til studio for å spille inn en ny sending. I dag ser vi på noen av de mer obskure språkene i verden. Visste du at ett sted plystrer folk i stedet for å snakke? Vet du hvilket språk i verden som er lengst unna Norsk? Og er esperanto egentlig et språk eller kun en spansk espresso? NB Vær kildekritisk til alle fakta som blir servert i dette programmet. I studio var Peter Stefanovic, Ulrik Øen Johnsen og Tarjei Elias Kvamme.
 • SVINDLEREN FRA SNÅSA OG ANDRE RØVERHISTORIER
  Alternative syn på livet, alternativ forskning, alternative fakta. Jævlig barn har mange navn, og i denne episoden ser vi litt nærmere på noen aspekter som sikkert er representert på den årlige Alternativmessen. NB Vær kildekritisk til alle fakta som blir servert i dette programmet. I studio var Peter Stefanovic, Ulrik Øen Johnsen og Tarjei Elias Kvamme.

Alle artiklene til Bezzerwizzer