Hva foregår i de forskjellige arbeidsyrkene?

9 til 5 er et program som forsøker å undersøke de forskjellige yrkene som finnes der ute. Sammen med Egil, Fredrik og Amund skal både lytterene og dem selv bli klokere på hvilke yrker som finnes og hvordan det er å ha dette som jobb.

Hver episode tar for seg ett spesifikt yrke, og underveis skal en fagperson innen yrke svare på diverse spørsmål og delta på lettbeinte samtaler.

Vi er live hver tirsdag fra 13:00-14:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

  • 9 til 5 - Episode 3: Prest
    Vi får besøk av Øyvind Rise som er prest i Bergen domkirke menighet . Selv om vi i studioet ikke er særlig kristne, forteller Øyvind mye interessant om hvordan det er å være prest. Det blir premiere på ny spalte som heter "hva gjørru?" og Fredrik får stilt noen kritiske spørsmål til Øyvind om kristendom.
  • 9 til 5 - Episode 2: Politi
    I studio får vi besøk av Wenche Bauge Helle som jobber som politi. Vi får et innblikk i politihverdagen og en oversikt over hva som er greit eller teit innen lover og regler. I tillegg avdekkes det at Egil er den mest lovløse av oss, noe Wenche ikke er særlig begeistret for.
  • 9 til 5 - Episode 1: Psykolog
    Vi får besøk av Sivert Straume fra Bypsykologene. Han forklarer oss hva det vil si å være psykolog og hvordan en typisk arbeidsdag er. Vi stiller ti faste spørsmål og spør om hva som egentlig er greit eller teit.

 

Alle artiklene til 9til5