Hva foregår i de forskjellige arbeidsyrkene?

9 til 5 er et program som forsøker å undersøke de forskjellige yrkene som finnes der ute. Sammen med Egil, Fredrik og Amund skal både lytterene og dem selv bli klokere på hvilke yrker som finnes og hvordan det er å ha dette som jobb.

Hver episode tar for seg ett spesifikt yrke, og underveis skal en fagperson innen yrke svare på diverse spørsmål og delta på lettbeinte samtaler.

Vi er live hver tirsdag fra 13:00-14:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • 9 til 5 - Episode 10: Dykker
  I denne ukens utgave av 9 til 5 får vi Christopher Bødtker som representant for yrket dykker. Christopher lærer oss mye ukjent om det noe mystiske yrket som profesjonell dykker. Egil presenterer også sin splitter nye spalte "terminologi eller idioti" som tester Fredrik og Amund på sin dykker-terminologi.
 • 9 til 5 - Episode 9: Artist
  Vi får besøk av Amanda Delara i denne utgaven av 9 til 5. Amanda gir oss et innblikk i hvordan livet som artist egentlig er. Vi går som vanlig gjennom de 8 faste spørsmålene og får synspunkter fra Amanda gjennom spalten greit eller teit. Helt til slutt har vi skapt en helt nye spalte som vil avgjøre om hvem av Fredrik eller Amund som er den beste "Delorian"
 • 9 til 5 - Episode 8: Veterinær
  Vi får besøk av veterinæren Camilla Meltevik som snakker om hvordan veterinæryrke faktisk fungerer. Vi kjører som vanlig gjennom med de 8 faste spørsmålene og stiller Camilla til vegs med våre egne spørsmål i spalten greit eller teit. Helt til slutt skal det også avgjøres hvem av oss som hadde passet best som veterinær.
 • 9 til 5 - Episode 7: Dommer
  I denne utgaven av 9 til 5, får vi besøk av dommer og politiker Per Jordal. Gjennom de 8 faste spørsmålene får vi et inntrykk av hvordan tilværelsen for en dommer er. I tillegg skal Fredrik og Amund prøve seg som dommere i spalten "Hva gjør'ru?".
 • 9 til 5 - Refleksvestteorien
  Spesialsending! Vi sender Fredrik ut på gaten for å teste ut refleksvestteorien med Amund og Egil på øret. Fredrik får virkelig utfordret seg på mange forskjellige måter der han utgir seg blant annet for å være fra mattilsynet, han får også prøvd seg i hotellbransjen. Helt til slutt stopper han bybanen i Bergen sentrum. Vi må bare beklage ordbruken, men dette var en sterkt opplevelse med masse følelser.

 

Alle artiklene til 9til5