Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

MANDAG igjen, men her er det ingen blåmandag! Få en knallgod start på uken med Julia, Maja, Tale, Linn og Wilma i studio. Vi byr på spennende temaer, lifehacks, historier og latter. Fest setebeltet og len deg godt tilbake, med en god frokost og mandagsgjengen på øret. 

Tirsdag

God morgen! Vi er din venn i alt stress, mørke og kjedsomhet for å gjøre alt mindre stress, mørkt og kjedelig! Du stiller med en digg frokost så ordner vi resten, som deilig musikk og artig snakk om diverse nødvendigheter og unødvendigheter. Tirsdagsgjengen består av bråkete Birte, inderlige Ingrid, innpåslitne Isac, jublende Jenny og sinnsyke Sofie. Vi er ikke redd for å krangle litt og gir hverandre motstand, men i bunn og grunn er vi veldig glad i hverandre og håper kjærligheten smitter over på deg som lytter. Vi gleder oss til å starte hver tirsdag med deg!!

Onsdag

Torsdag

Torsdagsgjengen, rettere sagt: jentegjengen! Består av Ida, Elise, Silje, Andrea og Maria! Vi har mye på hjertet, og elsker å få blåst litt fra oss på radio! Oppdateringer, latter, diskusjoner, og morsomme historier er bare litt av alt vi har å by på – hver torsdag, fra kl. 08 -10!

Foto: Bjørk Ellingsbø

Fredag

Det er endelig FREDAG – den beste dagen i uken! Legg bort pensum og lad opp til helg med oss. Hans William, Ingrid, Anette, Amanda og Hanna er i studio for å gi deg en knallstart på helgen med quiz, konkurranser, musikk og mye annet gøy! God helg!

Mer av Studentmorgen

 • Det handler om tall
  Jakob i Studentmorgen Torsdag har fått straff etter han tapte i quiz. Klarer du å finne den skjulte meldingen i teksten? Tips: Det handler om tall
 • Her er årets påskekrim!
  Fikk du ikke med deg første del av studentradioens påskekrim under onsdagens morgensending? Da kan du høre første del her.
 • Jakten etter “facon”
  Lurer du også på hva fake bacon smaker?
 • Fantasy-ligaen for deg som mangler fantasi
  Trenger du en distraksjon fra…vel, det meste? Slapp av, kompis. Studentmorgen fredag har verdens dummeste fantasy-liga klar.
 • Jakten på julestemningen
  Jeg hjelper deg med å finne julestemning under eksamensstresset!
 • Hvordan stjele fra et hotell
  Tips til hvordan DU kan utnytte hotell-oppholdet best mulig.