Du vil vel ikke gå glipp av det beste av det beste? (Ilustrasjon: Christoffer Muri Henden)

Brunsj – uke 7

Nok en uke har gått og det beste fra uken får du på Brunsj!

Klar for å høre hva det beste av det beste Studentradioen har å by på denne uken? Uke 7 har vært som en godtepose med bare de beste bitene. Radioens produsenter har lyttet gjennom alt som ble sendt i løpet av uken og plukket ut det morsomste, rareste, rett og slett det som har skilt seg ut denne uken. God lytt!

 

Studentmorgen onsdag – Manus

Niklas har vært på impro-teater i Bergen, og laget en gravende reportasje som avslører et mystisk rykte…

 

Et rikere sinn – Kvinneguiden

I ukens versjon av Et Rikere Sinn var det Aleksander Ramm som fikk ansvaret for den svært populære spalten “Kvinneguiden”. Dette førte til gode diskusjoner og solid underholdningsnivå!

Reality Check – Catch up

I spalten “Catch up” for vi et innblikk i hva som har skjedd med jentene i Reality Checks liv og reality-tv-vaner den siste tiden. Sofie har vært i Oslo og møtt på en reality-kjendis på byen og forteller også om den syke nye Netflix-realityserien “Circle”.

Studentmorgen tirsdag – Bursdagssang

Tirsdag denne uken hadde Jennifer Aniston bursdag og dette ville en av hennes største fans Karoline feire med egenlaget sang til henne. Imponerende.

 

 

 

Brunsj Studentradioen i Bergen

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj” som representerer det beste av det beste som blir laget på Studentradioen.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *