Du vil vel ikke gå glipp av det beste av det beste? (Illustrasjon: Christoffer Muri Henden)

Brunsj – Uke 6

Nok en uke har gått og det beste fra uken får du på Brunsj!

 

Én time. Én låt.

I radioverdenen kan det ofte være vanskelig å henge med i svingene. Praten flyr forbi i en heidundranes fart, og plutselig faller man som lytter helt av samtaletemaet. Heldigvis har Én Time, Én Låt-redaksjonen valgt å ta hensyn til dette problemet. I spalten “Neste Stikk” forklarer de deg akkurat hva de skal snakke om i neste stikk, og gjør det tilnærmet umulig å miste programmets røde tråd.

Plutopop

Intet mindre enn TO klipp fra denne ukens Plutopop-sending er blant de heldige utvalgte klippene som denne uken bærer Brunsj-stempelet! I første klipp snakker gjengen om utelivet i Bergen, og i klipp nummer to diskuterer de pauseunderholdningen i årets Super Bowl. Helt supert spør du meg!

God Morgen med Thomas og Harald

De kunne dessverre ikke være i studio denne uken. Men vikarene Markus og Vinjar har besøk i studio! De unge spillerne Drommedaren & Unge Kia har premiere på sin nye låt: “Emma Tallulah”. Disse rapperne er kjent for å kommentere sin samtid og virkelighet mens de holder det nede. Prins Harry ditchet klikken – slikt blir det låt av. Nyt denne låten med et budskap de fleste tjommies kan relatere seg til.

Studentmorgen

 

Nok et program som denne uken bidrar med to klipp, men i dette tilfellet fra forskjellige grupper! Tirsdagsgjengen snakker løst og fast om aktuelle nyheter, og dyr står i fokus i klippet fra fredagsklubben. Hør og nyt!

 

Brunsj

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj” som representerer det beste av det beste som blir laget på Studentradioen.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *