Du vil vel ikke gå glipp av det beste av det beste? (Illustrasjon: Christoffer Muri Henden)

Brunsj – Uke 42

Nyt det beste av det beste fra denne uken!

Vi feirer søndagen med en deilig Brunsj med kun det beste som er sendt på Studentradioen i Bergen denne uken. Radioens produsenter har lyttet gjennom alt som ble sendt i løpet av uken og plukket ut det morsomste, rareste, rett og slett det som har skilt seg ut denne uken. God lytt!

Studentmorgen Fredag- Quiz Straff

Jentene i Studentmorgen Fredag hadde en quiz om babyer hvor taperen ble Ellinor. Hun fikk straff å fremføre “My Neck, MyBack (Lick It)” av Khia som et dikt. Dette skaper stor glede hos Lone og Silje.

Bakrommet- Exit

Erlend og Ulrik har suset over hvordan Nrk har drevet med høy selvpromotering av sin serie Exit og hvordan det er å tenkte over at den er så nærme realiteten. For Maren blir det noe hun helst ikke vil tenker over siden hennes far har vært en del av finansmiljøet i Oslo.

Plutopop – Overvurdert

 

Gjengen i Plutopop diskuterer sanger som kan føles oppbrukt. Emil og Astrid snakker om hvor lei de er av at siste sang på vorsspeil ofte kan bli Bohemian Rhapsody av Queen. Hvordan alltid en person skal synge høyt og skal vise frem sine luftgitar ferdigheter. Noe Petter kjenner seg litt for godt igjen i.

 

Studentmorgen Mandag – Fake News

 

Johannes har funnet ulike overskrifter fra lokal nyheter rundt i Norge. Utfordringen til Charlotte og Simen er at en av de har Johannes har funnet på selv.

 

Brunsj Studentradioen i Bergen

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj” som representerer det beste av det beste som blir laget på Studentradioen.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *