Du vil vel ikke gå glipp av det beste av det beste? (Illustrasjon: Christoffer Muri Henden)

Brunsj – Uke 41

Len deg tilbake og nyt det beste fra uke 41.

Uka nærmer seg slutten, og da må vel en oppsummering være på sin plass. Brunsj serverer deg det beste av det beste fra den siste uken her på Studentradioen i Bergen. Radioens produsenter har hørt gjennom alt som har blitt laget på radioen denne uken, og plukket ut det morsomste, gøyeste, rareste, rett og slett det som har skilt seg ut denne uken. God lytt!

Reality check – Hvor er de nå?

I Reality Checks spalte “Hvor er de nå?” prøver Elisabeth, Marie og Marte denne gangen å finne ut hva Paris Hilton driver med nå om dagen. Vi får også høre historien om hvordan en leaket sexvideo boostet Paris inn i livet som realitykjendis! Og selv om det kanskje kan virke som det er lenge siden Paris har vært aktuell, styrer hun fremdeles på som før.

 

Studentmorgen Torsdag – Skillingsbollen

I spalten typisk Bergen, forteller Sunniva om hvorfor det heter skillingsboller og ikke kanelboller. Hun opplyser videre om hvordan bollene kom til Norge og hvordan erke-bergenseren Erna Solberg har påvirket hvor mange gram kanel som er lov til å bruke i deigen. Astrid har selv kjent på kroppen hvor glad innbyggerne i Bergen er i skillingsboller gjennom sin jobb på Fløyen (kafe). Sindre er sjokkert over at det før andre verdenskrig ble brukt rosiner i bollene.

 

Skumma Kultur – Mummi

I denne ukens sending av Skumma Kultur kan Mathilde overraske de andre med sin store kompetanse inennfor feltet Mummi. Visste du for eksempel at navnet til Mimle-mamma (hun med alle barna) betyr å pule?

 

Studentrådet – Musikk under sex

Av studentrådets mange saker var det ett spesielt spørsmål som skilte seg ut denne uken. Andrea, Helene og Helene blir her utfordret til å diskutere meninger rundt musikk under “akten”, og her kommer det frem gode låttips og elleville synspunkter.

 

Én time, én låt – Scatman’s world

I denne ukens episode av Én Time, Én Låt måtte Thorvald lede sendingen alene. Likevel klarte han på en utmerket måte å fortelle om ukens låt mens han spilte den i overkant av 10 ganger.

Brunsj Studentradioen i Bergen

Hver uke kjemper radiomedarbeiderne tappert for å få hedersprisen “brunsj” som representerer det beste av det beste som blir laget på Studentradioen.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *