Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.

Dette er programmet for deg som ikke vil sitte alene en fredagskveld, vi har alltid en plass til deg i båsen på Vår Lokale Pub.

Siste podcaster

 • Trettiende Halvliteren
  I Eiriks fravær så titter Markus sin utkårede Lone innom. Det blir topp 2 ting som øker livsverdien og det blir et gjensyn med SEXSKOLEN! I tillegg kan det hende det kommer ei lita rorbuehistorie mot slutten ;-)
 • Tjueniende Halvliteren
  Eirik og Markus og Sander er på pub og den godestemningen fortsetter gjennom topp 2, Elitespalten og premiere på den nye Vennskapstesten!
 • Tjueåttende Halvliteren
  Markus er borte, og resten av gutta danser på bordet! Lønningspils-medlemmet Jakob Naustdal tar plass i studio med Eirik og Sander, og det blir topp 2 erogene soner og øltest med en twist. I tillegg har Jakob forberedet en liten godbit til spalten Si Det eller Spytt Det. Bli med inn til oss!
 • Tjuesyvende Halvliteren
  Latterkulene flyter over i det Markus, Eirik og Sander tar for seg topp 2 fyllaøyeblikk, ettordsintervju og premiere på den nye spalten Sexskolen! I tillegg får vi høre hva Eirik feirer og kjæresten til Markus stikker innom! (ekte faktisk, det er ikke en "karakter")
 • Tjuesjette Halvliteren
  Din favoritt podcast er tilbake! Gutta er back in town, back on the pub! Jakob kommer innom! Mye latter! Litt tårer fra en i studio (markus). God stemning. RIP P3Morgen

Alle artiklene til Vår lokale pub