Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.

Dette er programmet for deg som ikke vil sitte alene en fredagskveld, vi har alltid en plass til deg i båsen på Vår Lokale Pub.

Siste podcaster

 • Trettende Halvliteren
  Eirik er hjemme på ulønnet ferie og vi får besøk av Maren (Skade). Hun har mye på hjertet og bidrar til Verdens Lengste Vår Lokale Pub sending. Hvordan ville mann drept noen? Topp 2 Kollektivøyeblikk og Maren har tatt med seg noe hjemmefra.
 • Tolvte Halvlitereren
  Hva er det folk ikke har nok av hjemme? Markus, Sander og Eirik tar opp temaet i Topp 2. Hva hadde guttene gjort om de hadde reist tilbake i tid? Gutta er også syke, alle mann.
 • Ellevte Halvliteren
  Ny sesong, samme pub og samme klientell. Markus, Eirik og Sander oppsummerer jula, snakker om hva de ville gjort om de vant i lotto og rangerer sine topp 2 favorittgater. Markus har fått et brev fra fortiden.
 • Tiende Halvliteren
  I årets siste sending guttene fått med seg Kjerstin. Hun kritiserer guttastemingen og det diskuteres brune puber. Markus har med seg det han mener er den nye "Smash". Det diskuteres sokker.
 • Niende Halvliteren
  Eirik prater om Turid. Markus kommer på en klinehistorie. Sander er eneste ekstrovert i rommet og guttene blir dype. Vår Lokale Pub er tilbake med andre ord.

Alle artiklene til Vår lokale pub