Dette er programmet hvor en ung mann, en gammel mann og en fra Stavanger samler seg i studio og forsøker å fange den gode uhøytidelige stemningen som oppstår når man i gode venners lag tar turen ned på den lokale puben. Det blir gode samtaler om aktuelle og uaktuelle temaer, lange historier, korte anekdoter, et par vitser. Kanskje en klassisk pubquiz i blant.

Dette er programmet for deg som ikke vil sitte alene en fredagskveld, vi har alltid en plass til deg i båsen på Vår Lokale Pub.

Siste podcaster

 • Nittende Halvliteren
  Kongen av skolegården, "Legenden Hauan" og Helene Haukedal er å finne på denne utgaven av Vår Lokale Pub, Markus og Helene delte barndom og etter å ha funnet hverandre på en annen bar i Bergen, bestemte de seg for å snakke om topp 2 skolegårdsøyeblikk. Sander stiller Ja/nei spørsmål og vi finner ut hva gjengen har gjort de siste 168 timene
 • Attende Halvliteren
  Velkommen til vikaren Helene. Hun stepper inn for en Sander som ikke er tildstedet. Det diskuteres Truls Svendsen, Hva som er gøy og hvem som ser best ut i vennegjengen. Helene har tatt med noe hjemmefra. og det har også Markus gjort....
 • Syttende Halvliteren
  Vår Lokale Pub er tilbake! Stemningen er Bueno! ;) ;) Ting har skjedd og det diskuteres! Beste barndomsminner, ja de får du her! Vi er et utropstegn-program!
 • Sekstende Halvliteren
  "Historien bak bilde" har premiere som ny spalte og Markus er tilbake. Han og Eirik har vært på NRK og vi finner ut om barndommen til hverandre. God Helg.
 • Femtende Halvliteren
  Markus er borte, og erstattes av Aksel. Gutta ønsker seg ting, Eirik ruller seg rundt og Sander har en teori! Vi gleder oss til 23:00.

Alle artiklene til Vår lokale pub