TimeOut er sportsprogrammet som vil diskutere alle store idrettseventer som skjer gjennom våren. Med god innsikt i det meste som skjer idrettsverden vil gutta i studio diskutere de store prestasjonene og enorme skuffelsene som vil komme i et vidt spekter av idretter. Det finnes ingen idrett TimeOut ikke vil ta opp i studio, og vi vil selvsagt gi deg muligheten til å se oss prøve alt fra amerikansk fotball til fekting! Hør TimeOut hver torsdag klokken 12:00-13:00 på Studentradioen i Bergen.

Siste podcaster

 • TimeOut S2 E11: Sjakk, ski og penger
  Hvilken sending fra Sjakk-VM bør man følge? Hvem har rett i striden mellom klubblag og skiforbundet? Hvem tjener mest på å drive med sin idrett? Alt dette og mer til får du svar på i ukens utgave av TimeOut! I studio: Vilde Bjørseth, Jone Meling Sunde & Lavrans Holm-Hansen
 • TimeOut S2 E10: Sjakk-VM, Barter og Bandy
  Aksel er ved roret, og har med trofaste Jone og Erik. Gutta lader opp til Sjakk-VM, og det bevises empirisk at Magnus Carlsen er under gjennomsnittet kjekk. En ny spalte, Topp 3, introduseres. Jone og Erik går i tottene på hverandre i heftig debatt om idretten Bandy. Alt dette og mye mer blir tatt opp i en knakende god sending!
 • TimeOut S2 E9: Alexander Jacobsen og MMA
  I denne thrilleren av en podcast har Jone og Vilde skaffet en STOR gjest! Selveste Alexander Jacobsen er på besøk i TimeOut og snakker om kampsport og MMA.
 • TimeOut S2 E8: Skumle idretter og NRK stjeler navnet vårt
  Denne ukas sending starter med en sjokkerende nyhet: NRK skal starte sin egen podcast ved navn "Timeout". I tillegg til dette ringer vi inn allehelgensaften ved å snakke om de "skumleste" idrettene vi vet om. Petter Northug, halvmaraton og Norges nye velodromer vies også tid. I studio: Aksel Murvold, Erik "Golden Salmon" Gullaksen og Lavrans Holm-Hansen
 • TimeOut S2 E7: Intervju med paraglider, foreldre som trenere, og Maren Lundby
  Vår første gjest! Sivert Rotabakk gjester Aksel, Vilde og Erik i denne ukens utgave. Sivert er aktiv paraglider, og stiller opp til et lærerikt og underholdende intervju. Gjengen tar for seg et "norsk" idrettsfenomen; foreldre som trenere. Erik disker opp med en ny utgave "Hvor var du da?" Det hele ender med en heftig kjønnsdebatt der Aksel stiller seg skeptisk til hvorvidt Maren Lundby evner å slå guttas verdensrekord i lengdehopp.

 

Alle artiklene til TimeOut