Teaterpodden er eit samarbeidsprosjekt mellom Studentradioen i Bergen og Studentteateret Immaturus, og det einaste studentdrivne radioteateret i Noreg! Programmet gir deg både ny og gamal dramatikk, og er ei perfekt plattform for studentar som ønskjer å prøva seg på regi, manus, skodespel og teknikk.

Len deg tilbake og nyt våre podcaster!

Siste podcaster

 • Teaterpodden - Renset, Fedra og Å eie noe(n)
  Teaterviter Eirin Storesund er vikar for Maja i dag. Vi analyserer tre forestillinger produsert av Studentteateret Immaturus. Her er vi alle inhabile på hver vår måte, men vi forsøker likevel å analyse så objektivt og subjektivt som vi kan. Hva har Disney med studentteateret å gjøre? Finn det ut nå. God lytt!
 • Teaterpodden Oktoberdans og "Hotel Norge"
  Maja er borte og de to andre klarer ikke å holde tiden. Stine har vært på oktoberdans og drar deg gjennom fire forestillinger. Mirabelle har sett "Hotel Norge" - Hvorfor "Hotel Norge" skrives med èn "L", får du ikke svar på her!
 • Teaterpodden - Vildanden og tegneserieteater
  I dag blir det tegneserieteater, Vildanden og game show-musikk. Er det fortsatt liv i denne gamle Ibsenhistorien? God lytt!
 • Teaterpodden nr. 1 - Ny start, teater og synestesi
  En ny start! Radioteateret har gjenoppstått fra de døde i nytt format. Vi er blitt en teaterpodkast, som kun eksisterer som en podkast og har ikke lenger ukentlige sendinger på studentradioen. Teaterpodden består av Maja, Mirabelle og Stine. Lytt til vår første, uformelle forsøk på podkastformatet her! I dag snakker vi, tro det eller ei, mest om synestesi. https://snl.no/synestesi. God lytt!
 • Radioteateret - Teatervåren 2018 - 17.06 - Sommerspesial
  I denne sommerspesialen oppsummerer Cosmina, Maja og Stine teatervåren 2018. Hva har du gått glipp av? Hva skal du være glad du gikk glipp? Vi skal innom barneteater, musikal og bæsjing på scenen. Kort oppsummert: det har vært mye bra, men også mye dårlig på de bergenske scener våren 2018!