Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i en både travel og mad-chill studenthverdag. Alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på.

Studentradioen i Bergen, hver fredag fra 10-11.

Send ditt spørsmål her, på facebook , eller på epost: studentradet@srib.no

Siste podcaster

 • STUDENTRÅDET S7E1
  DINE FAVORITTRÅDGIVERE er endelig tilbake og klare for å gyve løs på 2020! Denne gangen er det jentene som styrer sjappa, der vi råder våre kjære lyttere gjennom den store gjengangeren; kjærleik. Med Helene Høylandskjær, Andrea Krüger og Helene Præsttun.
 • S6E17 - Tiårets siste sending!
  Studentrådet, denne gangen i form av Samuel Rud Dale, Helene Høylandskjær og produsent Ole Jacob Broch, avslutter året og tiåret med en sending proppet med jul, lesesal-normer og datingtips! I tillegg til innsendte spørsmål står også spaltene " Er det innafor" og "Listepop" på menyen. God jul!
 • Studentrådet S6 E16 - JULESENDING med hele GJENGEN!
  ÅRETS JULESENDING er fullspekket med Studentrådets medlemmer, alle samles i studio rundt julegrøten! Vi løser selvfølgelig innsendte spørsmål og forteller om både gode minner fra semesteret og dårlige minner fra julen....... Enjoy! PS: Litt tekniske problemer med lyd.
 • STUDENTRÅDET S6E15 - ANDREA SETTER UT HELENE OG AKSEL LIVE
  VI ER LIVE! Vår nye favorittaktivitet er å gå live, og denne uken ville Andrea sette ut Aksel og Helene P litt. Tune inn for å høre de bli overassket, utveksligsdilemmas og daaaating som vanlig. GOD LYTT! I studio: Aksel Kloster, Helene Præsttun og Andrea Krüger.
 • Studentrådet S6E14 - Vi hjelper oss selv, geitesex og luxus-julegaver
  Denne uken er det kaptein Helene Præsttun som styrer skuten, sammen med matrosen Aksel Kloster og piraten Helene Høylandskjær! Gjengen måker seg gjennom både gave-tvister, dillemmaer og ikke minst våre kjære kjellare. Og kanskje dickpics har vært så ut at det har blitt inn igjen?

Alle artiklene til Studentrådet