Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i en både travel og mad-chill studenthverdag. Alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på.

Studentradioen i Bergen, hver fredag fra 10-11.

Send ditt spørsmål her, på facebook , eller på epost: studentradet@srib.no

Siste podcaster

 • Sosialt Distansert Pod #2
  Ingen korona og karantene har noensinne stoppet Studentrådet! Tune inn for en (nesten) koronafri pause i disse rare tider; hopping av i sving, sjalue venner og jobbsøking er bare noe jentene tar for seg i denne episoden. Fra Asker til Bergen, med Helene Præsttun, Helene Høylandskjer og Andrea Kruger!
 • Sosialt Distansert Pod #1
  Mye tommeltvinning i disse tider, så vi tenkte å prøve oss på en aldri så liten Skype-pod, der vi tar for oss smått og stort. Stay safe, stay at home og ikke nøl med å sende oss spørsmål som du vil at vi skal ta opp i episodene som kommer!!
 • STUDENRÅDET - ETTERPÅDDEN CORONA EDITION
  Pga corona og et enormt tidspress slenger Adrian oig Aksel seg ned i stolene i stuido og snakker litt om situasjonen og tar løser noen problemer. Håper alt er bra med deg og din familie.
 • Studentrådet S7 E9: "En Rar Episode"
  Corona er overalt! Statsministeren erklærer krisesituasjon. Studentsenteret låses og vi får ikke lov til å lage mer podcast på en stund. Den 12. mars 2020 gikk Andrea, Aksel og Samuel inn i Studioet for siste gang, på en stund, med ett mål: Å lage dere noe å høre på i karantenetiden! God Save The Queen, and God save us all...
 • STUDENTRÅDET S7S8 - KVINNESENDING!
  Vi feirer selvfølgelig kvinnedagen med egen KVINNESENDING! Den kvinnelige orgasmen, hvordan glede damene på selve dagen og har feminismen egentlig gått for langt? Dette og mer diskuteres det i dagens episode! I studio: Helene Præsttun, Helene Høylandskjær og Andrea Krüger.

Alle artiklene til Studentrådet