Studentrådet hjelper deg med små og mellomstore problemer du kan møte på i en både travel og mad-chill studenthverdag. Alt fra roomies, kjærlighet, eksamen, fylla, økonomi, livet generelt eller hva enn du som student skulle gnage på.

Studentradioen i Bergen, hver fredag fra 10-11.

Send ditt spørsmål her, på facebook , eller på epost: studentradet@srib.no

Siste podcaster

 • Studentrådet S9E5 - IKKE lov å le!
  Ja - du leste riktig. Vi kjører ikke lov å le med Studentrådet! Denne sendingen er både vond, gøy, morsom og viktig å høre på. Vi lyttes! Med: Aksel Kloster, Helene Høylandsskjær, Andrea Krüger, Markus Rønne Malmo og Kjerstin Bråten. Produsent: Pia Vagle.
 • Studentrådet S9E4 - Verdenspremiere på en dødelig trio!
  Vi prøver hjemmestudio! Ettersom radioen er stengt pga. restriksjoner i Bergen, så kjøpte vi vår egen mikrofon. Helene Præsstun fortsetter å styre skuta, og denne gangen har hun med seg Helene Høylandskjær og Adrian Olsen Bjørnsen. Det blir avhør, piping i øret, astrologi og initiativ-spill i forhold. Kos deg med epsioden!
 • Studentrådet S9E3 - Slik har du aldri hørt gjengen før!
  Præsttun styrer showet denne uken, med Aksel og Andrea som sine undersåtter. Vi kommer med råd til hvordan dumpe en venn, og hvordan du kan deale med venner som ikke holder rona-rules. Noen gang lurt på hvor mange ganger Aksel har sett seg selv ha sex på TV, eller om Andrea tror hun er bedre enn alle andre i radioen? Svarene på dette ligger gjemt et sted i denne episoden! Med: Helene Præsttun, Aksel Kloster og Andrea Krüger Produsent: Pia Vagle
 • Studentrådet S9E2 - Ukens utblåsning, skryting og hormonhelvete
  I dag er det damene som står for tur! Vi introduserer vi et helt nytt innslag; "Ukens utblåsning" hvor du får høre Andrea gjøre et ærlig FORSØK............. I studio: Andrea Krüger, Helene Høylandskjær og Helene Præsttun. Produsent: Pia Vagel.
 • Studentrådet S9E1 - Vi er tilbake, bitsjes!
  Dere trodde vi var vekke for godt? Det trodde nesten vi og, før radioen endelig åpnet igjen! Nå er vi tilbake som aldri før, og er klar for å løsne livets stive skuldre. Aksel, Adrian og Andrea leier deg inn i det nye året, og gir deg svar på spørsmål du aldri trodde du hadde. Vil du bidra? Følg linken på Facebook eller Insta, @Stundentradet.

Alle artiklene til Studentrådet