Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

To vestlendinger og to østlendinger i samme radioprogram? Kulturkræsj sier du? Nei, sier vi! Studentmorgen Mandag gir deg den beste starten på uken, med intense quizer, morsomme historier og gøyale anekdoter. Mats, Petter, Amalie og Sara er med deg hele veien til jobb eller skole. De to morsomste timene i uken er herved mandag fra 08-10!

Tirsdag

Det er tirsdag og vi jobber oss sakte men sikkert frem mot helg! Helene, Robert, Marius og Alexandra sparer ikke på kruttet, og kjører på for å gi dere en fantastisk start på en ellers døll tirsdag! Vi snakker tabutid med kleine temaer som ellers ikke snakkes så mye om, gøye leker med ikke like gøye straffer og mye mer moro!

Onsdag

Da har vi kommet halvveis i uka og Onsdagsgruppa er klar! Dette semesteret har vi fått like mye testosteron som østrogen å det kan ikke gjør sendinga nå annet enn gull! Vi har vår kjære værentusiast Isak, vårt datageni Einar, skravlebøtta Hanne og til slutt trøndertullingen Maria. Dette semesteret har vi masse nytt og spennende på planen, så tune inn på onsdager for å høre oss drøfte om alt fra været til hva som alle irriterer seg over denne uken.

Torsdag

Torsdagskurven starter for denne gjengen klokka 8 hver eneste uke. Amund, Sondre, Lone og Ida starter dagen med god stemning, litt øl, en unormal frokostblanding og gode samtaler. Vi følger Amunds vei til maraton, og tester ut nye ting hver uke, slik at du slipper om det er en flopp. Tune inn hver torsdag for å få en god start på dagen.

Fredag

Er du gira på å kickstarte helgen, er vi gjengen du bør lytte til, vi er fire rampete jenter som er morsom, galen og ikke minst snille! Noen ganger går det i tinder, andre dager leker vi Marry, fuck or kill. Fra klokken åtte til ti, underholder vi deg med sprell og fanteri. Vi introduserer deg til nyheter, tull, flauser og latter, lytt på oss og få med deg Henriette´s siste tinder skatter! Hun driver ikke bare på med tindertull, med trening til sykling av Norge på langs bidrar hun med masse gull. Visste du at Elvira og Ylva er tyrker, Ylva er også fra Kirkenes og hooker med russiske elite-styrker. Apropo hook, Elvira er vår datingspesialist og på vår podcast forteller hun om både gnist og brist. Ingvil er på det området ikke like gal, for hun nemlig hjertet til Ruben stjal – dette gjør henne til vår forholdsekspert som lærer deg om litt av hvert. Vi byr på så mye mer enn tinder og date, vi gir deg Jodel-svar, kjendisnytt og ikke minst treningstips så du blir sommer-heit! Alt i alt er vi verdt å høre på, kanskje neste gang blir horoskopet ditt å spå


Siste podcaster

 • TIRSDAG: Ingrid, Jakob og Silje
  I løpet av dagens morgenstund får du blant annet høre at Silje lanserer sitt Prosjekt Selvrealisering, Jakob forteller om helgens overaskende Ricks-eventyr og Ingird blir utfordret til å gjøre sin beste Erna Solberg imitasjon. God lytting!
 • MANDAG: Vilde, Simen og Sara
  Start dagen med en herlig sending hvor Vilde spiller panfløyte, Simen snakker om seibiff og Sara kjører Quiz! PS: til lykke med vaffeldagen!
 • FREDAG: Mikkel, Mathea og Lukas
  Besøkbonanza i studio!! Vio har besøk av blå liste, gul liste og Lukas fra Kinosyndromet. Har Mikkel synget duett? Tyggis til 4 millioner? Fører kjøttdiett til lærhud? Alt dette, mye mer og et noe overraskende quizresultat i dagens sending! Kos dere i helgen folkens!!
 • TORSDAG: Hedda, Regine og Sjur
  Nok en gang er Hedda, Regine og Sjur samlet i studio, men denne gang med besøk av både Liberal- og Grønn liste. Temaet for sendingen er politikk og klima, men man kommer selvfølgelig ikke foruten våre faste spalter om alt fra dating til quiz. Sjur er også litt betent over Heidis, men får litt kritikk for sitt sterke hat mot utestedet. Tune in for en fin blanding av polikk og humor, samt en god dose useriøsitet.
 • ONSDAG: Ragnhild, Karen og Ellinor
  DET ER LILLELØRDAG!! I studio idag har solstrålen Ellinor, praktiske Karen og galgenhumor Ragnhild vært. Det byr på sinnemestring, irriterende hårspenner og et overblikk på studentvalget. Vi har som vanlig hatt spalter og til og med fått med oss en gjest fra Realistlista.
 • TIRSDAG: Ingrid, Jakob og Mathilde
  I dagens sending er Ingrid programleder for første gang! Hun har med seg Mathilde og Jakob i studio og de snakker om Formel1, andeegg og Game of Thrones. Som vanlig lærer Ingrid vekk sine flotte språkkunnskaper, og det blir quiz og gjenhør med sitér meg gjerne og identitetskrise. Vi får også besøk av Sosialdemokratisk liste i anledning studentvalget og de er i fyr og flamme etter gårsdagens debatt. Vi lyttes, venner!
 • MANDAG: Lisa, Vilde og Sara
  Det er mandag, og godgjengen er klar for å gjøre din start på uka hakket bedre. Vilde, Sara og Lisa får besøk i studio av representanter fra Internasjonale Studenter og Venstrealliansen som forteller oss mer om studentparlamentet. I tillegg snakker vi om Pærra og panfløyte, og gir deg alle våre faste spalter. GOD MANDAG!

Alle artiklene til Studentmorgen