Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

To vestlendinger og to østlendinger i samme radioprogram? Kulturkræsj sier du? Nei, sier vi! Studentmorgen Mandag gir deg den beste starten på uken, med intense quizer, morsomme historier og gøyale anekdoter. Mats, Petter, Amalie og Sara er med deg hele veien til jobb eller skole. De to morsomste timene i uken er herved mandag fra 08-10!

Tirsdag

Det er tirsdag og vi jobber oss sakte men sikkert frem mot helg! Helene, Robert, Marius og Alexandra sparer ikke på kruttet, og kjører på for å gi dere en fantastisk start på en ellers døll tirsdag! Vi snakker tabutid med kleine temaer som ellers ikke snakkes så mye om, gøye leker med ikke like gøye straffer og mye mer moro!

Onsdag

Da har vi kommet halvveis i uka og Onsdagsgruppa er klar! Dette semesteret har vi fått like mye testosteron som østrogen å det kan ikke gjør sendinga nå annet enn gull! Vi har vår kjære værentusiast Isak, vårt datageni Einar, skravlebøtta Hanne og til slutt trøndertullingen Maria. Dette semesteret har vi masse nytt og spennende på planen, så tune inn på onsdager for å høre oss drøfte om alt fra været til hva som alle irriterer seg over denne uken.

Torsdag

Torsdagskurven starter for denne gjengen klokka 8 hver eneste uke. Amund, Sondre, Lone og Ida starter dagen med god stemning, litt øl, en unormal frokostblanding og gode samtaler. Vi følger Amunds vei til maraton, og tester ut nye ting hver uke, slik at du slipper om det er en flopp. Tune inn hver torsdag for å få en god start på dagen.

Fredag

Er du gira på å kickstarte helgen, er vi gjengen du bør lytte til, vi er fire rampete jenter som er morsom, galen og ikke minst snille! Noen ganger går det i tinder, andre dager leker vi Marry, fuck or kill. Fra klokken åtte til ti, underholder vi deg med sprell og fanteri. Vi introduserer deg til nyheter, tull, flauser og latter, lytt på oss og få med deg Henriette´s siste tinder skatter! Hun driver ikke bare på med tindertull, med trening til sykling av Norge på langs bidrar hun med masse gull. Visste du at Elvira og Ylva er tyrker, Ylva er også fra Kirkenes og hooker med russiske elite-styrker. Apropo hook, Elvira er vår datingspesialist og på vår podcast forteller hun om både gnist og brist. Ingvil er på det området ikke like gal, for hun nemlig hjertet til Ruben stjal – dette gjør henne til vår forholdsekspert som lærer deg om litt av hvert. Vi byr på så mye mer enn tinder og date, vi gir deg Jodel-svar, kjendisnytt og ikke minst treningstips så du blir sommer-heit! Alt i alt er vi verdt å høre på, kanskje neste gang blir horoskopet ditt å spå


Siste podcaster

 • MANDAG: Harry Potter-spesial med Emilie, Vilde Mari og Lisa
  Det er mandag nok en gang! Denne siste mandagen før vi tar juleferie har vi en godbit på skjemaet: HARRY POTTER-SPESIAL! Det stemmer, Harry Potter-sendingen vi pratet om i september står endelig for tur. Tune in for snakk om alt mellom himmel og jord i trolldomsverdenen, Harry Potter-quiz og Ukas M om om noe magisk på M. God jul fra mandagsgjengen!
 • ONSDAG: Jakob, Mathilde og Silje
  The foundings fathers av Onsdagsbarna starter julestria med en semi julesending. Det blir Quiz med sangstraff, Ukens Rant, desember Identiteskrise, Siter Meg Gjerne quotes og mye mer. God høring!
 • TIRSDAG: Hedda, Regine og Benjamin
  Det er tirsdag oh Regine, Benjamin og Hedda er i studio! Regine er irritert på all julegleden, Benjamin har vært på kvinneguiden som vanlig og Hedda har laget quiz om ungdomsslang! Så tune inn om du vil lære mer om ungdomsslang :D
 • ONSDAG: Helene, Silje og Tonje
  I dag har det vært ei knakandes østlandssendig i solskinnende Bergen. Vi har hatt en alkoholquiz, snakket om UGG`s, We love the 2000`s og hatt Alias. Tannpastatesten denne uken har en særdeles ny tvist, og hva som skjedde og hvordan det foregikk får du høre i denne podcasten! Tonje har alltid mange ting på hjertet, men denne ukens rant traff blink hos de fleste da hun snakker om et tema som alle kan relatere seg til.
 • TIRSDAG: Regine, Kristine og Tone
  Tross tekniske problemer og en uavgjort quiz er Regine, Kristine og Tone tilbake i studio med like god energi og strålende humør som alltid. Denne tirsdagen byr vi på et nytt kapittel i Regines bok om singellivet, Kristine presenterer ukens nytt fra det spennende forumet til kvinneguiden og Tone sammenlikner uoppdragne barn med hunders intuisjon.
 • MANDAG: Vilde, Madelen og Vilde Mari
  Denne mandagen er det Vilde, Madelen og Vilde Mari som sitter i studio. Det er siste sending for semesteret og vi snakker som vanlig om alt mellom himmel og jord, som Kardashian-klanen, Krf og kattenavn!
 • FREDAG: Hanna, Magnus, Kjerstin og Sander (og litt Ole Jacob)
  Helgen kickstartes i Studentmorgen. Vi tester eksamensmat, dveler over dilemmaer og får uventet besøk mot slutten. kos deg!

Alle artiklene til Studentmorgen