Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

Endelig mandag! Charlotte, Henriette, Simen og Johannes sitter ved spakene og styrer deg elegant inn i den nye uka mellom absurde historier, umulige quizer og jevnlige latterbrøl. Vi har kokt opp den ultimate oppskriften på god stemning og henger med DEG hver mandag 08-10!

Tirsdag

Dritt lei av blåmandag? Endelig er det tirsdag, det er verken lillelørdag eller fredag, men det er sending med oss hvor det alltid er helgestemning! 2 gutter, 2 jenter Viktor, Mark Olav, Eline og Elise. Vi serverer deg alt fra romersk historie til Viktors intime liv,i tillegg til pandabjørner i Berlin og bedrageri i verdensklasse. Selverklært beste dagen i Studentmorgen, vi lyttes!

Onsdag

Bitch, hør her! Du må høre på studentmorgen onsdag aka lil’Saturday ft. blåmandag. Regine, aka Reggi Smalls, Vinjar, aka Nor$ke kroner, Cecilie, aka That Hollaback Gurl og Sara aka Daglig leder. Vi er en gjeng med unge spillere som gir deg quiz, karakterer, musikk og præænks hver ONS-dag morgen. God helg ;))))

Torsdag

Torsdag kveld fra Nydalen? Prøv heller Torsdag morgen fra Studentsenteret. Tre østlendinger og en bergenser serverer Tindermareritt, gir dere nye obsessions, setter i gang brannfakler med fake news og avslutter sendingene med spenstige utfordringer. Sindre, Sunniva, Astrid og Karoline snur de sure morgentrynene om til gladlakser gjennom morgentimene.

Fredag

DET ER FREDAG!! Kombinasjonen av Oslo, Trondheim og Ålesund er den perfekte måten å starte helgen på. Vi starter alles favoritt dag i uken med impro, påstander og heftige tinderdates!! Du vil ikke gå glipp av denne sprudlende og sollfylte firkløveren<3 Fredagsstemning blir det hver bidige uke

LØRDAG

Bakfull, skal du på jobb, eller starter du lørdagen din tidlig? Studentmorgen Lørdag er her for å lose deg gjennom de første timene i den fineste dagen i uka. Her byr vi på en pose godt og blandet, med quiz, nyheter, dårlige vitser og mye annet gøy. Du hører oss hver lørdag fra 9 til 11.
To østlendinger, to vestlendinger og 1 sørlending uten dialekt (??), skal sørge for at du starter lørdagen din på best mulig vis.

Siste podcaster

 • LAURDAG: Anne, Erling og Astrid
  ENDELIG ER DET LAURDAG IGJEN! Idag har vi med oss Astrid fra Torsdagssendingen som vikar. Vi tar for oss ukas opptur/nedtur, har quiz med en spicy taperpremie, mimrer tilbake til tidenes adrenalinkick. Så spend setebeltet fast, så skal vi sørge for at DU får en best mulig start på helgen.
 • FREDAG: Ellinor, Ayla og Lone
  DET ER FREDAG! Dealbreakers, adrenalinkick, og døden til influencere er bare noe av godbitene vi byr på i dag. Tune in og start helgen med oss!
 • TORSDAG : Astrid, Sindre og Sunniva
  GOOOOD TORSDAG! I dagens sending blir det god morgenstemning med Torsdags-gjengen. Vi kjører quiz, mimrestund, i tillegg til å gi deg tips om hvordan sovne raskere, og sove bedre. Sindre har gjort noe dumt, og vi serverer tidenes kanskje.. sureste(?) quizstraff? Hør, hør?
 • ONSDAG: Sara, Regine og Vinjar
  1 time og 19 minuttar med dei minst sjarmerande folka du veit om! Studentmorgen Onsdag serverer snikkomunnisme, flammeblåsing og gangster-quiz! Ikkje solgt enno? Sara les fanfiction, Vinjar gløymer jinglar og Regine ler irriterande inn i mikrofonen. Høyr på davel!
 • TIRSDAG: Mark Olav, Elise og Viktor
  Quiz, historiske fun facts, filosofi, nyheter, dette og masse mer i dagens sending. Gjengen i studentmorgen tirsdag er klar for å ringe inn den andre dagen i uken. Vi lyttes!
 • FREDAG: Silje, Ayla og Lone
  FREEEEDAG, det stemmer gjengen er samlet for en fantastisk sending. Vi har våre faste spalter som quiz, parkbenken og jeg sverger, men Lone og Ayla bestemmer seg også for å overraske Silje med en live date i studio.
 • MANDAG: Henriette, Charlotte og Simen
  GOD MORGEN!! Gjengen er tilbake for å gi deg en god dose med humor. Vi diskuterer våre verste uvaner, Simen har et dilemma i kollektivet og Henriette leverer noen saftige fake news!! God lytt:D

Alle artiklene til Studentmorgen