Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

To vestlendinger og to østlendinger i samme radioprogram? Kulturkræsj sier du? Nei, sier vi! Studentmorgen Mandag gir deg den beste starten på uken, med intense quizer, morsomme historier og gøyale anekdoter. Mats, Petter, Amalie og Sara er med deg hele veien til jobb eller skole. De to morsomste timene i uken er herved mandag fra 08-10!

Tirsdag

Fire kvinner, en mann. Dårlig pronofilm sier du, god tirsdags morgen sier vi! Gruppen som ikke er redd for kontroverser og heller ikke for å by på seg selv. Vi serverer underholdning over en lav sko, i tillegg til folkeopplysning i fin stil. Sigrun, Ingrid, Mathilde, Silje og Jakob er klare for spicy radioøyeblikk, brannfakler og hete diskusjoner om alt mellom himmel og jord. Vil du bli streetsmart og få språkkunnskapene til å backe det? Da er det bare å glede seg til Er Det Lov og Språkspalten! Med Identitetskrise og Prosjekt Selvrealisering får dere og innpass i våre personlige dannelsesreiser. Vi høres!

Onsdag

Er du keen på null rød tråd, men masse gullkorn?
Da har du kommet til rett sted. Start lillelørdag med en godtepose full av østrogen.
Her får du to for en på østlendinger, rabatt på en trønder, med på kjøpet får du en renvaska bergenser og sist og også minst et stedsforvirret menneske fra Kristiansund. Maren ,Karen, Ayla, Ellinor og Ragnhild inviterer dere alle til storkalas hver onsdag morgen. Okurrr!

Torsdag

Det er torsdag, og ingen dag starter vel bedre enn ved å høre på gjengen i Studentmorgen Torsdag?
Denne mashupen av godtfolk serverer deg alt fra tips og triks i Singelspalten til en heftig servering av Ukas Betennelse, og gir deg noen gode vibber med Ukas Glede. Tre på Rappen og Fake News er også på menyen av ting vi serverer live til lytterne hver torsdag.
Representing fra Østlandet hører du Helene, Sjur og Hedda sammen med siddisen Regine (AKA.Regyboy) og Ølensbuen Kristiane.

Fredag

Er du gira på å kickstarte helgen, er vi gjengen du bør lytte til, vi er fire rampete jenter som er morsom, galen og ikke minst snille! Noen ganger går det i tinder, andre dager leker vi Marry, fuck or kill. Fra klokken åtte til ti, underholder vi deg med sprell og fanteri. Vi introduserer deg til nyheter, tull, flauser og latter, lytt på oss og få med deg Henriette´s siste tinder skatter! Hun driver ikke bare på med tindertull, med trening til sykling av Norge på langs bidrar hun med masse gull. Visste du at Elvira og Ylva er tyrker, Ylva er også fra Kirkenes og hooker med russiske elite-styrker. Apropo hook, Elvira er vår datingspesialist og på vår podcast forteller hun om både gnist og brist. Ingvil er på det området ikke like gal, for hun nemlig hjertet til Ruben stjal – dette gjør henne til vår forholdsekspert som lærer deg om litt av hvert. Vi byr på så mye mer enn tinder og date, vi gir deg Jodel-svar, kjendisnytt og ikke minst treningstips så du blir sommer-heit! Alt i alt er vi verdt å høre på, kanskje neste gang blir horoskopet ditt å spå


Siste podcaster

 • FREDAG: Mikkel, Ulf og Mina
  FREEEEEDAAAAG! Mikkel har blitt matforgiftet, vi har vært i kontakt med diabetesforbundet og Ulf ville vært blind for å unngå irriterende mennesker. Alt dette, og mye mer i dagens sending. ENJOY
 • TORSDAG: Hedda, Sjur og Hanna
  Dyrelyder, hemmelig brev og vikarvert står på agendaen denne torsdagen. Sjur trekker tilbake sin tidligere Ukens Glede, i Ukens Betennelse. Tre på rappen, quiz og ti kjappe får opp energien. Fuck, Marry, Kill skaper drama i gjengen. Trykk play da vell.
 • ONSDAG: Ayla, Karen og Ellinor
  DET ER LILLELØRDAG! I studio i dag har vi pratet om Eurovision, Fomo, Albama og Eva stories. Vi har hatt quiz, moderne romantikk og trend. Tune in for highfives og dgb's!
 • TIRSDAG: Sigrun, Mathilde og Jakob
  Våre venner er samlet i studio for å lose deg trygt gjennom morgenen! Mathilde har blitt hacket, Jakob har kvittet seg med leiligheten og Sigrun har blitt uvenner med en viktig person i livet hennes. Som vanlig har de Quiz, Siter meg gjerne og Er det lov! Vi høres
 • MANDAG: Simen, Jone, Are og Ole
  I dag er det en ny gjeng som er samlet. Det feminine påvirkningen som pleier å være på mandagen er bytta ut med noen grove boyer fra Stavanger. Dagens sending består mye av å prøve å forstå denne sjargongen i form av ord/uttrykk som guttene har innabords. Det vil være en god bunsj med sanginnslag, samt i ekte Studentmorgen ånd er det en farlig quiz med mye på spill. VEL HØRT.
 • TORSDAG: Kristiane, Helene og Hedda.
  Det er god stemning i studio i dag fordi det er dagen før den store dagen. Det blir mye snakk om 17. mai og Helene og Kristiane gleder seg stort! Helene har laget en quiz om Norge, Kristiane har laget en artig 3 på rappen og klarer dere å gjette hvilken nyhet som er ekte på dagens Fake News? Det er sol og godt humør, og om du vil komme i godt humør burde du tune inn!
 • ONSDAG: Ayla, Maren og Karen
  Det er lillelørdag!!! Idag har vi Ayla, Maren og Karen i studio. 17 mai er rett rundt hjørne og dette byr på mye problemmer som drikkepress, bunadspress og det nye fenomenet "kinabunad". Vi glemmer heller ikke de vanlige spaltene som ukas helsetips og moderne romantikk. Tune in!

Alle artiklene til Studentmorgen