Lei av alarmen på mobilen, uansett hvilken slumringsfrekvens, stigende volumøkning eller ringelyd du har satt den på? Kjøp en radiovekkerklokke og still den på 08:00 i stedet, for å våkne opp til en gjeng bestående av Studentradioen i Bergens friskeste (og noen ganger trøtteste) røster. Fra sekundet du våkner kan du være med på vår reise til klokken 10, der vi skal innom både aktuelle gjester, de ferskeste (og gøyeste) nyhetene, og ha mange faste og morsomme spalter der alt kan skje. Det er tross alt live, mandag til fredag klokken 08:00-10:00.

Følg Studentmorgen på Facebook!

Mandag

To vestlendinger og to østlendinger i samme radioprogram? Kulturkræsj sier du? Nei, sier vi! Studentmorgen Mandag gir deg den beste starten på uken, med intense quizer, morsomme historier og gøyale anekdoter. Mats, Petter, Amalie og Sara er med deg hele veien til jobb eller skole. De to morsomste timene i uken er herved mandag fra 08-10!

Tirsdag

Det er tirsdag og vi jobber oss sakte men sikkert frem mot helg! Helene, Robert, Marius og Alexandra sparer ikke på kruttet, og kjører på for å gi dere en fantastisk start på en ellers døll tirsdag! Vi snakker tabutid med kleine temaer som ellers ikke snakkes så mye om, gøye leker med ikke like gøye straffer og mye mer moro!

Onsdag

Da har vi kommet halvveis i uka og Onsdagsgruppa er klar! Dette semesteret har vi fått like mye testosteron som østrogen å det kan ikke gjør sendinga nå annet enn gull! Vi har vår kjære værentusiast Isak, vårt datageni Einar, skravlebøtta Hanne og til slutt trøndertullingen Maria. Dette semesteret har vi masse nytt og spennende på planen, så tune inn på onsdager for å høre oss drøfte om alt fra været til hva som alle irriterer seg over denne uken.

Torsdag

Torsdagskurven starter for denne gjengen klokka 8 hver eneste uke. Amund, Sondre, Lone og Ida starter dagen med god stemning, litt øl, en unormal frokostblanding og gode samtaler. Vi følger Amunds vei til maraton, og tester ut nye ting hver uke, slik at du slipper om det er en flopp. Tune inn hver torsdag for å få en god start på dagen.

Fredag

Er du gira på å kickstarte helgen, er vi gjengen du bør lytte til, vi er fire rampete jenter som er morsom, galen og ikke minst snille! Noen ganger går det i tinder, andre dager leker vi Marry, fuck or kill. Fra klokken åtte til ti, underholder vi deg med sprell og fanteri. Vi introduserer deg til nyheter, tull, flauser og latter, lytt på oss og få med deg Henriette´s siste tinder skatter! Hun driver ikke bare på med tindertull, med trening til sykling av Norge på langs bidrar hun med masse gull. Visste du at Elvira og Ylva er tyrker, Ylva er også fra Kirkenes og hooker med russiske elite-styrker. Apropo hook, Elvira er vår datingspesialist og på vår podcast forteller hun om både gnist og brist. Ingvil er på det området ikke like gal, for hun nemlig hjertet til Ruben stjal – dette gjør henne til vår forholdsekspert som lærer deg om litt av hvert. Vi byr på så mye mer enn tinder og date, vi gir deg Jodel-svar, kjendisnytt og ikke minst treningstips så du blir sommer-heit! Alt i alt er vi verdt å høre på, kanskje neste gang blir horoskopet ditt å spå


Siste podcaster

 • FREDAG: Nina, Marte og Kjerstin
  Da var det fredag igjen! Vi er som alltid på plass med musikken og praten som tar deg med inn i helgen. I Forbrukermorgen tester vi en ny proteinbar, Nina har problemer med smalltalk og en ny challenge skal deles ut...God helg!
 • TORSDAG: Simen, Marie og Ylva
  GOD TORSDAG! Idag har vår flotte og eneste gutt i torsdagsgjengen fått prøvd seg som programleder. I tillegg til dette stjerneskuddet av en programleder, kan vi by på mange spennende temaer, som abort, overtro og kollektivproblemer. Hvis du er gira på å komme i skikkelig torsdagsstemning, er det bare å tune in!
 • ONSDAG: Mathilde, Jakob og Tonje
  Endelig onsdag! Mathilde har (nesten) bursdag, og alle de fem onsdagsbarna titter innom for en heidundranes bursdagssending. I tillegg har vi flere av våre faste spalter, hvor blant annet tensinggutten Jakob synger julen inn. Vi tester også sort tannkrem i Den Store Tannpastatesten, og vi ser hvor like vi er Mathilde i Identitetskrise. Garantert god onsdagsstemning i øret ditt!
 • TIRSDAG: Tone, Benjamin og Hedda
  Atter en gang er Frank Løke tilbake på snakkelista. Denne gangen lurer han seg inn igjen i finalen av Skal vi danse, samt har postet et meget suspekt og kvinnediskrimerende instagraminnlegg om fregatten KNM Helge Ingstad. Ellers vant Benjamin sin første quiz, Hedda irriterer seg over menns overbruk av billig parfyme og Tone må innrømme at hun har et alkoholproblem i ukens SMS-rullett.
 • MANDAG: Vilde, Vilde Mari & Madelen
  God mandag! Vilde Mari klarer ikke slutte å snakke om Nord-Norge, Madelen er overbevist over at hun har svaret på Orderudgåten og det er store utviklinger hos naboene til Vilde. Som vanlig blir det også realitysnakk, quiz og Ukas M! Enjoy:-)
 • FREDAG: Marte, Nina og Hanna
  Marte har busdag! Dette feirer vi med blant annet penis-quiz, intervju med Andregenerasjonen, brownies og stresstips. Hanna deler stafettpinnen videre, og Nina får challenge. God fredag!
 • TORSDAG: Ingvil, Simen og Ylva
  Denne torsdagen har eliten igjen valgt å samle seg, denne gangen for å lede dere gjennom nok en viktig sending. Det blir blandt annet flere hete diskusjoner rundt Baby spons, Japan og tørketid. Denne episoden er gjesten ingen ringere enn Tinius. Det er bare å sette seg ned, fylle kaffekoppen og nyte nærværet til tre av de absolutt kjekkeste personene i Villaen. De er også veldig jordnære. Og gærne.

Alle artiklene til Studentmorgen