Som en forlengelse av Paradisetimen kommer Reality Check – programmet som sørger for at du holder deg 110% oppdatert. Hvem har imponert mest? Hvem gjør oss mest startruck og hvem bærer vi mest gnag til? Dette i tillegg til flere høydepunkter, oppsummeres hver uke med innblikk i og tilbakeblikk på det som måtte røre seg innen reality. Vi snakker lavkultur på høyt nivå! Dette er med andre ord radioprogrammet for deg som elsker reality-TV.

Hver tirsdag kl 12:00-13:00!

Siste podcaster

 • Reality Check Ep15 - The Hills New Beginnings, Realityflopps og ukens Pærra
  Vi gratulerer Thomas Alsgaard med seier i årets 71 Grader Nord Norges tøffeste kjendis! The Hills skal straks ha premiere på helt ny sesong, nesten ti år etter forrige, og vi diskuterer Kardashian-barnenavn. En særdeles innholdsrik uke i Paradise Hotel er heller ikke til å komme utenom - og er det noen som velger å bytte favoritt i vår interne paradise-konkurranse?
 • Reality Check - Episode 14
  THE BABYBOOM IS HERE. I studio i dag tar vi deg med gjennom ukens høydepunkter! Vi snakker blant annet om The Golden Ruth - kjendistog og inntrykk rundt at MELINA har vunnet pris *(Yikes).Vi har blitt stor fan av Influenserne, det trodde vi ikke. Lykkelig gift ved første blikk, er de virkelig så lykkelige? Til slutt tar vi selfølgelig for oss ukens nakendusj på PH + what tattoo is that #severin. I studio: Bjørn Erik, Anette og Marie
 • Reality Check - Episode 13
  Influenserne har hatt premier, vi snakker om alt fra Henriks tattoo til om dette er en nye versjon av bloggerne. Det blir en luftig natt for 71 grader nord deltakerne, hvor de bokstavelig talt sover på skyer. Paradise hotel har hatt farmen uke hvor deltakerne faktisk har bygget noe, og HELE to nye insjekk. Bjørn Erik disker opp med en overraskende quiz, etter bare noen spørsmål er det kamp mellom seieren for Anette og Kristin. Det blir HETT i studio for å si det mildt.
 • Reality Check - Episode 12
  Tjommien vår Kristin Jarland har tatt med seg årets Mr. Paradise, Adrian Sjursen i studio, og vi får høre om hans forrykende spill i uken som har gått i Pærra. Vi lager også vår egen drømmesesong av Paradise, og snakker om realitypar gjennom tidene. For å teste ut konkurranseinstiktet til Mr. Paradise 2019 og Alfahann 2018 har Elisabeth også quizzet de andre i studio. I studio: Elisabeth, Marie, Kristian Jarland og Adrian Sjursen.
 • Reality Check - Episode 11
  GRATULERER til Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe! Vår egen Kristin leder gjengen gjennnom uken, og først ut er nettrealityserien 1+1=3. Vi har såklart også vært innom 71 grader nord: Norges tøffeste kjendis og realityfavoritten Pærra. Elisabeth viser frem sangstemmen i quiz, og vi kjører en spesialedition av Yay eller nay der vi presenterer drøye realitykonsepter.

Alle artiklene til Reality Check