Som en forlengelse av Paradisetimen kommer Reality Check – programmet som sørger for at du holder deg 110% oppdatert. Hvem har imponert mest? Hvem gjør oss mest startruck og hvem bærer vi mest gnag til? Dette i tillegg til flere høydepunkter, oppsummeres hver uke med innblikk i og tilbakeblikk på det som måtte røre seg innen reality. Vi snakker lavkultur på høyt nivå! Dette er med andre ord radioprogrammet for deg som elsker reality-TV.

Hver tirsdag kl 12:00-13:00!

Siste podcaster

 • Reality Check - Episode 7
  I dagens episode har Elisabeth irritert seg over realitydeltakere i sosiale medier, og vi har snakket oss gjennom hele fire aktuelle realityprogram: Sophie Elises Verden, Camp Kulinaris, 71 Grader Nord & Pærra! Vi tester også ut en ny quiz og gir dokke oppdatert status på vår interne Paradise-konkurranse. I studio Elisabeth, Kristin og Anette
 • Reality Check - Episode 6
  I denne episoden har vi programmets første gjest: Kristian Jarland fra Pardise Hotel 2018. Med sin bakgrunn fra reality bidrar han med sine innspill og betraktninger. Vi har også premiere på realityquiz og straffer for paradisekonkurranse deles ut. I studio: Elisabeth, Kristin og Kristian Jarland.
 • Reality Check - Episode 5
  I dagens episode er samtlige medlemmer av Reality Check innom studio for å snakke om premieren på årets sesong av Pærra 2019! Ble forventningene våre innfridd? For første gang har semifinalen i Farmen Kjendis bestått av tre kvinner, og vi fikk den første kvinnelige vinneren av programmet. Vi lanserer også vår egen interne Paradise-konkurranse, der du kan være med å påvirke spillet! I studio: Bjørn Erik, Elisabeth, Kristin, Anette og Marie.
 • Reality Check - Episode 4
  Denne uken tar vi opp igjen dramet angående Jordyn Woods og snakker om intervjuet på Red Table Talk og reaksjonene rundt dette. Vi tar også for oss at en 19-åring har klart å snike seg inn på Paradise Hotel og kommer med juicy details om hvem vi tror dette er. Who knows - kanskje vi har svaret? Selvfølgelig snakker vi også om den siste tvekampen i Farmen Kjendis før finaleuken. I studio: Bjørn Erik, Anette og Marie
 • Reality Check - Episode 3
  Denne uken snakker vi om det uunngåelige: enda en Kardashian-skandale. Grunde er nok en gang et tema i Camp Kulinaris, og Torpet-finalen ble avsluttet på overraskende vis. Startcastet til Paradise Hotel er endelig sluppet og vi gir dere vår dom. I studio: Elisabeth, Kristin og Marie.

Alle artiklene til Reality Check