Som en forlengelse av Paradisetimen kommer Reality Check – programmet som sørger for at du holder deg 110% oppdatert. Hvem har imponert mest? Hvem gjør oss mest startruck og hvem bærer vi mest gnag til? Dette i tillegg til flere høydepunkter, oppsummeres hver uke med innblikk i og tilbakeblikk på det som måtte røre seg innen reality. Vi snakker lavkultur på høyt nivå! Dette er med andre ord radioprogrammet for deg som elsker reality-TV.

Hver tirsdag kl 12:00-13:00!

Siste podcaster

 • Ep 23 - Produsent i studio, Quiz, KUWTK og SE tester Norge
  I denne episoden blir vi kjent med våre nye produsent, Vegard, fra podcasten Piggtråd. Vi oppsummerer eotb-uken og kjører i gang Quiz. KUWTK har hatt sesongpremiere og SE tester Norge i ny serie. I Studio: Sofie, Vegard og Marie
 • Ep. 22 - Besøk av selveste Aleksander Sæterstøl
  Dagens episode av Reality Check inneholder mer enn kun en oppsummering av ukens Reality-programmer som Første Date, Charterfeber og Ex on the Beach. Vi har nemlig fått besøk av selveste Aleksander Sæterstøl - en ekte Reality-legende som bringer inn god stemning, latter og morsomme historier i studio. I studio: Elisabeth, Kristin, Marie og Aleks Meso.
 • Ep 21 - 71 grader nord kjendis-cast, Ex on the Beach og Skal vi danse premiere
  Møt Sofie og Marte, to av Reality-Check-familien sine nyeste medlemmer. Vi blir ekstra godt kjent med Sofie sine realityvaner, i tillegg til at vi oppsummerer ukens høydepunkter fra realityverden. Skal vi danse har hatt premiere, dramaet på Ex on the Beach fortsetter, og vi gleder oss til å se den spennende miksen av kjente personligheter som skal delta i 71 grader nord kjendis. I studio: Kristin, Sofie og Marte.
 • Ep 20 - Premiere på Ex on the Beach og NY SPALTE
  Vi går gjennom første uken av Ex on the Beach som endelig har hatt premiere, snakker om Bloggerne som allerede er godt i gang, OG vi presenterer vår nyeste spalte "Hvor er de nå?". I tillegg blir det konkurransestemning i studio når Elisabeth varter opp med Quiz, og når Marie og Kristin skal forsvare realityprogram i Yay eller Nay.
 • Ep19 - We're back! Hva har vi sett i sommer og hvordan blir reality-høsten?
  VI ER TILBAKE med ny "sesong" av Reality Check etter en lang sommerferie borte fra studio. Elisabeth og Kristin vurderer sommerens utnyttelse av reality-titting, og tar dere med på en briefing rundt kommende reality-perler. Vi tar for oss sesong 11 (aka sesong 100) av Bloggerne, og går grunding gjennom gjengen som skal snurre seg på parketten i Skal vi danse - samtidig som vi prøver å definere vår "theme song". Selvsagt girer vi oss også opp for høstens hete potet; Ex on the Beach!

Alle artiklene til Reality Check