Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Siste podcaster

 • Potter-generasjonen - #51 Half-Blood Prince: Kap. 10, 11 og 12
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 10, 11 og 12 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #50 Half-Blood Prince: Kap. 7, 8 og 9
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 7, 8 og 9 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #49 Half-Blood Prince: Kap 4, 5 og 6
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 4, 5 og 6 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #48 Half-Blood Prince: Kap. 1, 2 og 3
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 1, 2 og 3 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Pottergenerasjonen - Bonuspod: Svar på spørsmål #9
  Vi svarer på deres opplysninger, kommentarer, teorier og spørsmål! Jeg nekter forøvrig å linke til den youtube-videoen, mvh Kristian.
 • Potter-generasjonen - #47 Order of the Phoenix: Kap. 37 og 38 + oppsummering
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 37 og 38 og vi gir deg en oppsummering av våre tanker om Order of the Phoenix. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - Bonuspod: Live på halloween
  Opptak fra vårt Liveshow på Historisk museum på halloween

Alle artiklene til Potter-generasjonen