Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Siste podcaster

 • Potter-generasjonen -#13 Chamber of Secrets: Kap 18 + Oppsummering
  Denne uken tar vi for oss siste kapittel i Chamber of Secrets, før vi tar en oppsummering av boka som helhet. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #12 Chamber of Secrets: Kap. 16 og 17
  Denne uken tar vi for oss kapittel 16 og 17 i Chamber of Secrets. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #11 Chamber of Secrets: kap. 13, 14 og 15
  Denne uken tar vi for oss kapittel 13, 14 og 15 i Chamber of Secrets. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - Bonuspod: Svar på spørsmål #3
  Vi svarer på spørsmål fra dere lyttere! I tillegg diskuterer vi noen ting som vi ikke fikk plass til i de ordinære podcastene. Blant annet noen problemstillinger rundt det å ta Polyjuice Potion.
 • Potter-generasjonen - #10 Chamber of Secrets: Kap. 10-12
  Denne uken tar vi for oss kapittel 10, 11 og 12 i Chamber of Secrets. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - Bonuspod: The Crimes of Grindelwald #AlertiumSpoilero
  I denne bonuspodcasten snakker vi om hva som skjer i Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, hva vi likte og ikke likte med filmen, og teorier rundt hva vi tror kommer til å skje videre i serien. Hvis du ikke har sett filmen enda, vent med å høre denne bonuspoden til du har sett den! Den er stapp full av spoilere. Hvis du ikke liker teorier rundt hva som kan skje videre i serien, så bør du også hoppe over denne episoden. Hvis du derimot liker teorier, kan vi love at du kommer til å like denne bonuspoden!

Alle artiklene til Potter-generasjonen