Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Siste podcaster

 • Potter-generasjonen - #47 Order of the Phoenix: Kap. 37 og 38 + oppsummering
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 37 og 38 og vi gir deg en oppsummering av våre tanker om Order of the Phoenix. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - Bonuspod: Live på halloween
  Opptak fra vårt Liveshow på Historisk museum på halloween
 • Potter-generasjonen - #46 Order of the Phoenix: Kap. 34, 35 og 36
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 34, 35 og 36 i Order of the Phoenix. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • KOM PÅ LIVEPODCAST I BERGEN 31. OKTOBER
  Vi skal ha livepodcast på historisk museum i Bergen på selveste Halloween! Link til vårt Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/464429710838997/ Link til museets Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/487567228752838/
 • Potter-generasjonen - #45 Order of the Phoenix: Kap. 31, 32 og 33
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 31, 32 og 33 i Order of the Phoenix. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #44 Order of the Phoenix: Kap. 28, 29 og 30
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 28, 29 og 30 i Order of the Phoenix. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #43 Order of the Phoenix: Kap. 25, 26 og 27
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 25, 26 og 27 i Order of the Phoenix. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Alle artiklene til Potter-generasjonen