Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Siste podcaster

 • Potter-generasjonen - #28 Goblet of Fire: Kap.19, 20 og 21
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 19, 20 og 21 i Goblet of Fire. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #27 Goblet of Fire: Kap. 16, 17 og 18
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 16, 17 og 18 i Goblet of Fire. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #26 Goblet of Fire: Kap. 13, 14 og 15
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 13, 14 og 15 i Goblet of Fire. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - Bonuspod: Svar på spørsmål #6
  I denne bonuspodden svarer vi på spørsmål og diskuterer teorier fra dere lyttere! Vi setter utrolig stor pris på alt dere sender oss, så hvis du har noe på hjertet finner du oss på Facebook og Instagram. Slytherin to our DM's! I studio: Guro Wågan, Maria Gunnarsdotter Svedal og Kristian Ophaug Dahl Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #25 Goblet of Fire: Kap. 10, 11 og 12
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 10, 11 og 12 i Goblet of Fire. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #24 Goblet of Fire: Kap. 7, 8 og 9
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 7, 8 og 9 i Goblet of Fire. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - Bonuspod: Vi spiller spill og gir det bort etterpå
  En av våre fantastiske lyttere har sendt oss et Harry Potter-Quizspill. I denne bonuspoden spiller vi litt, før vi gir spillet videre til en av dere. Hvordan du kan vinne dette spillet finner du ut på vår Facebookside.

Alle artiklene til Potter-generasjonen