Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Siste podcaster

 • Potter-generasjonen - #10 Chamber of Secrets: Kap. 10-12
  Denne uken tar vi for oss kapittel 10, 11 og 12 i Chamber of Secrets. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - Bonuspod: The Crimes of Grindelwald #AlertiumSpoilero
  I denne bonuspodcasten snakker vi om hva som skjer i Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, hva vi likte og ikke likte med filmen, og teorier rundt hva vi tror kommer til å skje videre i serien. Hvis du ikke har sett filmen enda, vent med å høre denne bonuspoden til du har sett den! Den er stapp full av spoilere. Hvis du ikke liker teorier rundt hva som kan skje videre i serien, så bør du også hoppe over denne episoden. Hvis du derimot liker teorier, kan vi love at du kommer til å like denne bonuspoden!
 • Potter-generasjonen - #9 Chamber of Secrets: Kap. 7-9
  Denne uken tar vi for oss kapittel 7, 8 og 9 i Chamber of Secrets. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #8 Chamber of Secrets: Kap. 4-6
  Vi går videre i Chamber of Secrets og har denne uken med oss en gjest! I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og special guest star Michael Fagbregas Breien. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #7 Chamber of Secrets: Kap. 1-3
  Vi går rett videre med de tre første kapitlene i Chamber of Secrets. I studio: Guro Wågan, Maria Gunnarsdotter Svedal og Kristian Ophaug Dahl Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #6 PS: Kap.16-17 + Quirrel
  I denne episoden ser vi på de to siste kapitlene i Harry Potter and the Philosopher's Stone. I tillegg snakker vi om boka som helhet og Quirrel. I studio: Guro Wågan, Maria Gunnarsdotter Svedal og Kristian Ophaug Dahl Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #5 PS: Kap. 13-15 + Argus Filch
  I denne episoden ser vi på kapittel 13, 14 og 15 i Harry Potter and the Philosopher's Stone. I tillegg snakker vi om Argus Filch. I studio: Guro Wågan, Maria Gunnarsdotter Svedal og Kristian Ophaug Dahl Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Alle artiklene til Potter-generasjonen