Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Siste podcaster

 • Potter-generasjonen - #54 Half-Blood Prince: Kap. 19, 20 og 21
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 19, 20 og 21 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.
 • Potter-generasjonen - #53 Half-Blood Prince: Kap. 16, 17 og 18
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 16, 17 og 18 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.
 • Potter-generasjonen - #52 Half-Blood Prince: Kap. 13, 14 og 15
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 13, 14 og 115 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker.
 • Potter-generasjonen - Bonuspod: Eit anna syn på Hagrid
  I denne podcasten har me besøk av Maren, som gjennom heile oppveksten sin har hatt eit litt anna syn på Hagrid. Mei ser også nærare på fanteorien som utbroderer på kva måte Hagrid kan vera ein dødseter! I studio: Maren, Kristian Ophaug Dahl, Maria Gunnarsdotter Svedal og Guro Wågan. Fanteori: shorturl.at/mAHJZ Blå Kors - Kompasset: https://www.blakors.no/kompasset/
 • Potter-generasjonen - #51 Half-Blood Prince: Kap. 10, 11 og 12
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 10, 11 og 12 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #50 Half-Blood Prince: Kap. 7, 8 og 9
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 7, 8 og 9 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!
 • Potter-generasjonen - #49 Half-Blood Prince: Kap 4, 5 og 6
  I denne podcasten tar vi for oss kapittel 4, 5 og 6 i Half-Blood Prince. I studio: Guro Wågan, Kristian Ophaug Dahl og Maria Gunnarsdotter Svedal. Potter-generasjonen er en podcast fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss Harry Potter-serien, bok for bok, kapittel for kapittel, og ser på den med voksne øyne. Denne podcasten er perfekt for Harry Potter-fans som ønsker seg en dyp, reflektert og morsom analyse av sine yndlingsbøker!

Alle artiklene til Potter-generasjonen