Plutopop er musikkmagasinet for deg som ønsker å høre den ferskeste kvalitetsmusikken fra alle genrer. I løpet av en time får du ny musikk, intervjuer med artister, gjester i studio og muligheten til å vinne konsertbilletter. Er musikk din hobby, lidenskap eller religion?

Lytt til Plutopop hver fredag klokken 12:00-13:00!

Siste podcaster

 • 26.02.2021: Lukas, Karen og Marie
  Denne ukens Pluto-godtepose er mangfoldig. Vi debriefer forrige helgs MGP-finale og ser på Europas første reaksjon på TIX. Vi holder oss i Eurovision-universet når Pluto drar til nye land. Karen og Nina har dessuten slått av en prat med Kristiansand-bandet Jejune og det blir en dramatisk quiz mot slutten hvor Karen og Marie tester kunnskapene rundt musikken til ei dame som er brennhet om dagen. Vel møtt og god helg! I studio: Lukas Gonçalves, Karen Oppedal Vevle og Marie Storesund Intervjuet med Jejune er utført av Karen Oppedal Vevle og Nina D. Berger Produsent: Elise Welde Sanger spilt og snakket om under dagens sending: KEiiNO - "Monument" Ilta - "Kelle mä soitan" Statisk - "Højhus" Jejune - "Johnny B. Goode is Dead" Astrid S - "It's OK If You Forget Me" Lekende Lett - "Hold ut" Britney Spears - "Oops!... I Did It Again"
 • 05.02.2021: Lukas, Ann og Oscar
  God jul, godt nyttår, vi er tilbake! Vi kickstarter 2021 med å ønske velkommen til vårt nye medlem Ann. Vi tar for oss TIX' MGP-deltagelse, festivalsommerens kamp mot klokka (og korona, selvsagt) og vi sjekker ut rykende fersk musikk fra Bergen. Selvsagt blir det quiz-drama i 2021 også! I studio: Lukas Gonçalves, Ann Mpararo og Oscar Gussiås Sanger spilt og snakket om under dagens sending: Iris, Skaar - "Voodoo Voodoo" Dean, Syd - "Love" TIX - "Ut Av Mørket" Zupermaria - "Hun tenker" Undergrunn - "Svaret"
 • 23.10.2020: Intervju med Dagny
  I denne episoden slår Nina og Oscar av en prat med Dagny om albumslipp og hvordan livet er som artist under koronautbruddet.
 • 23.10.2020: Lukas, Karen og Oscar
  I ukens sending tar vi for oss ryktene om et spektakulært albumrykte, vi går gjennom Årets Urørt og vi slår av en prat med stjerneskuddet Plenty, som slipper sin debutsingel i dag. I tillegg blir det en heseblesende quiz med dramatiske konsekvenser. I studio: Lukas Gonçalves, Karen Oppedal og Oscar Gussiås Produsent: Pia Vagle Sanger spilt og snakket om under dagens sending: Miley Cyrus - "Heart of Glass" Henrik Felipe - "BACKYARD" CHAI - "This is Chai" Plenty - "i Don't Wanna Know"
 • 16.10.2020 Oscar, Nina og Lone
  I dagens podcast har vi vært så heldig å få musikkredaktør Lone som vikar! Vi snakker om Oslo rappere, ny musikk fra brenn, og i reisespalten drar vi hele veien til Belgia for å høre tidenes punklåt. Låter i dagens episode Blanc - JNS Gi meg litt fred - brenn. Ca plane pour moi - Plastic Bertrand Dirty Harry - Gorillaz

 

Alle artiklene til Plutopop