Plutopop er musikkmagasinet for deg som ønsker å høre den ferskeste kvalitetsmusikken fra alle genrer. I løpet av en time får du ny musikk, intervjuer med artister, gjester i studio og muligheten til å vinne konsertbilletter. Er musikk din hobby, lidenskap eller religion?

Lytt til Plutopop hver fredag klokken 12:00-13:00!

Siste podcaster

 • Nina, Oscar og Marthe 25/09/2020
  I dagens Plutopop episode snakker vi om Vill Vill Vest festivalen som egentlig skulle foregå i helgen, men som ble avlyst pga Korona. I tillegg har vi fått besøk av bergens artisten GABIFUEGO som forteller om den nye singelen Vamos, og gir forklaring på hva reggaeton er.
 • Lukas, Marie og Nina 18/09/2020
  God fredag, i dagens sending av Plutopop har vi snakket om vill vill vest avlysningen og Daniel Kvammens nye låt. I tillegg har Lukas funnet Islands svar på klubbkamel og Nina må rappe som straff i musikkquizen. Musikk vi snakker om i episoden: Janteloven - Daniel Kvammen Dokka upp klúbbnum - ClubDub
 • Karen, Marie, og Nina 09/09/2020
  I dagens episode blir du litt bedre kjent med Karen og Marie to nye radiostemmer i Plutopop. Vi snakker blant annet om freebritney bevegelsen og har musikkquiz. i tillegg blir det introdusert Slovakisk musikk fra Spotifys toppliste i Slovakia! Sanger snakket om i denne episoden: - #freebritney av Holyspearit - Nabolaget av Adam Ezzari - Lieta?ky av Moja Re? ft. Alan Murín - Bando av ANNA
 • Plutopop Lukas, Marthe og Nina 28/08/2020
  Plutopop er tilbake med nye stemmer. I studio i dag finner du Lukas, Marthe og Nina. I denne episoden snakkes det om ny musikk og deilig sanger som ble spilt på repeat i sommer.
 • Astrid, Benjamin og Emil 6.3.2020
  GOD FREDAG! I dagens sending snakker vi om North West, By:Larm og vi har storfint besøk av CCA Jonas som teaser singelslipp og konsert!

 

Alle artiklene til Plutopop