Det farligaste musikkprogrammet på lufta.

Ikkje berre spelar dei den tyngste, hardeste, og mest brutale musikken på norsk radio men du får farlig med pisspreik på kjøpet og!

Gammal metal ruster aldri og Piggtråd sørger for at du ikkje gløymer det!

Lytt til Piggtråd kvar onsdag kl. 18:00-20:00!

Siste episoder av musikkredaksjonens podkast Monitor

 • Episode 14 - Intervju med Moyka
  I denne ukens episode av Monitor har Marthe fra Trigger slått av en prat med EP-aktuelle Moyka. 22-åringen fra Hallingdal har hatt et innholdsrikt 2019 og både dette og veien dit blir belyst i dette intervjuet. Programleder og ansvarlig for innslaget er programsjef for Trigger Bergen, Marthe Hagelien. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 13 - Hollywood, prog metal og falske nyheter
  Denne uken er menyen lang og variert i Monitor. Klaus fra Trigger har snakket med supergruppen Hollywood, gutta i Piggtråd har avholdt Metal Battle mens gutta i Crossfade tar for seg BBCs liste over de 25 beste hip hop-sangene gjennom tidene. Der havner de rett etter å ha funnet ut hvilken Lauryn Hill som faktisk er død. Innslagene i denne episoden er laget av Klaus Ole Munthe Øren for Trigger Bergen, Andreas Fosse Salbu og Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd, samt Markus Henriksen, Henning Adolfsen Buanes og Daniel Tetlie Solheim for Crossfade. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne episoden er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 12 - Fest på Oslo Vest
  I denne episoden blir vi bedre kjent med Ullern-rapperen AVGVSTVS når han svipper innom Plutopop. Jentene i Crossfade har også tatt turen til Oslos vestkant hvor de har gått Karpes låt "Spis din syvende sans" i sømmene. Innslagene i denne episoden er laget av Astrid Tryggestad Sevre, Petter Samdal og Ronja Reigstad for Plutopop, samt Ronja Selsvold Byrkjeland, Ingvild Tjong Dahl og Sigrid Golberg for Crossfade. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne epsioden er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 11 - Vill Vill Vest: Del 2
  Her får du de siste innslagene våres fra årets Vill Vill Vest! Det blir hjemme hos-reportasje hos Niilas - and for the first time we can provide English-language content when our Australian mate Matthew interviews jazz musician Billy Meier. Innslagene i denne episoden er laget av Matthew Butler for Freshly Squeezed og av Adele Seip og Abtin Tari for Trigger Bergen. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne epsioden er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 10 - Vill Vill Vest: Del 1
  Dette er den første delen av vår Vill Vill Vest-installasjon med alt vi gjorde på årets festival. I denne episoden blir du bedre kjent med Egge og Vegard&Iver-band. Del 2 kommer i morgen! Innslagene i denne episoden er laget av Astrid Tryggestad Sevre og Daniel Leander Kolden for Plutopop og av Adele Seip og Klaus Ole Munthe Øren fra Trigger Bergen. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne epsioden er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.

 

Alle artiklene til Piggtråd