Det farligaste musikkprogrammet på lufta.

Sørlandsperla Vegard og nekrosisten Andreas står for den tyngste, hardeste og mest brutale musikken på norsk radio, men du får også farlige mengder pisspreik, humor og stemning på kjøpet!

Ekte metall ruster aldri, og Piggtråd sørger for at du ikkje gløymer det!

Lytt til Piggtråd kvar onsdag kl. 20:00-22:00, repriser laurdag 19:00-21:00 eller podcast når du vil!
Følg oss også på facebook og instagram for å ikkje gå glipp av konkurranser, spillelister, nyheiter og artige innlegg!

Siste podcaster

 • Piggtråd 16.09.2020
  Party, party, party, party yeah yeah yeah! Til tross for at vi spiller inn over Skype er stemninga top notch! Vi skal ta patent på å selge kaffe, løser problemet med korona-smitten i Bergen, Andreas blir uvenn med mammaen til Vegard, vi har en dyptgående samtale om B-sidelåter og masse mer. Faktisk en veldig artig episode, med varierende lydkvalitet! Såpass ærlige må vi være ;) Spilleliste: https://tinyurl.com/yyv8gyno (Spotify)
 • Piggtråd 09.09.2020
  Andreas har byttet ut Vegard denne uken (pga koronatesting), men han har fått med seg "Fusingen" Jens Eliassen som vikar. Dette setter dog ikke en stopper for den klassiske Piggtråd-stemninga! Det blir gjenhør med gamle spalter, diskusjon rundt Ghost, masse snakk om Fusa og en velkjent stemme ringer inn til lytternes låt ;) Klarer Andreas å lose seg selv og Jens problemfritt gjennom en hel sending, uten Vegard som styrmann på skuta? Følg med! Spilleliste: https://tinyurl.com/yxea2v5a (Spotify) OBS! One Tail One Head er ikke på Spotify!
 • Piggtråd 02.09.2020
  Piggtråd har vært på konsert, møtt Piggs (Piggtråd-fans) i virkeligheten og Vegard har hatt en heftig helg. Dette er bare no av det som har skjedd i våre crazy partyliv denne uken! Det blir også idag heftig krangling over musikken, guilty pleasures, oppdatering på nyhetsbildet og til slutt setter vi oss inn i tidsmaskinen og reiser tilbake til et annet tiår ;) Skru opp volumet da vel! Spilleliste: https://tinyurl.com/yxzkw6nd (spotify) PS. Reach Out av Iron Maiden er ikke på Spotify.
 • Piggtråd 26.08.2020
  Vi begynner semesterets 2. sending sterkt med masse tekniske problemer, men det blir ei kanakkas pod allikevel! Live-Review av bergensbandet Utflod sin låt "Naboen", nye spalter (og jingler!), Andreas tar opp sin egen avhengighet, vi tar for oss rytmegitarist i Piggtråds drømmeband og mye mer ;) Så bare trykk på den knappen sånn at podcasten begynner (kom igjen, bare gjør det da vel...) Spilleliste: https://tinyurl.com/y4ax3zjq
 • Piggtråd 19.08.2020
  Etter månedsvis med venting, endeliiiig er vi tilbake igjen! Studentradioens lokaler er åpne igjen og Piggtråd er tilbake med Live radio (på podcast)! Det blir nye spalter, gamle spalter, god musikk og ikke minst masse pisspreik fra yours truly! Kos dere med denne podden alle sammen

 

Alle artiklene til Piggtråd