Det farligaste musikkprogrammet på lufta.

Sørlandsperla Vegard og nekrosisten Andreas står for den tyngste, hardeste og mest brutale musikken på norsk radio, men du får også farlige mengder pisspreik, humor og stemning på kjøpet!

Ekte metall ruster aldri, og Piggtråd sørger for at du ikkje gløymer det!

Lytt til Piggtråd kvar onsdag kl. 20:00-22:00, repriser laurdag 19:00-21:00 eller podcast når du vil!
Følg oss også på facebook og instagram for å ikkje gå glipp av konkurranser, spillelister, nyheiter og artige innlegg!

Siste podcaster

 • Piggtråd 03.03.2021
  Vegard og Andreas (aka. Batman og diktatoren) er tilbake i studio og har med seg store doser tung musikk, deilig drittprat og god stemning! Vi diskuterer bandene Avertia, Illt og Starscape som alle har kommet med ny musikk, snakker om Metallicas streamingflause og avdekker en konspirasjonsteori om Alice Cooper og Johnny Depp! :O Som alltid masse gøy å høre på så bare trykk på play og nyt. (BEKLAGER DÅRLIG LYDKVALITET...) Spilleliste: https://tinyurl.com/y9a2w5bf (Spotify)
 • Piggtråd 24.02.2021
  Piggtråd er tilbake i studio igjen! Hvis du ikke har hørt denne podcastepisoden før så har du en skrekkelig god time i vente! Ny musikk skal diskuteres (og høres på), ballade skal tolkes og Vegard finner ut hvem han er i Iron Maiden og det er ikke den du tror... I spalten "2 sounds 1 band" flyter praten lett om et av verdens største metallband. Hvordan hørtes de ut før, og hvordan høres de ut nå? Bare en måte å få svar på disse brennende spørsmålene! Det er å høre på episoden ;) (Når du har gjort det så kan du legge igjen en rating av podcasten
 • Piggtråd 17.02.2021
  Vi snakker mye idag. Er det nekro nok med "stage-names", diskusjon rundt et skikkelig underdog band, spekulasjon om hvem som stikker av med spellemann og Andreas har glemt å høre på låten sin i ÆGDELS.... Egentlig en veldig bra sending, du burde høre den! Spilleliste: https://tinyurl.com/y9p5nozc (Spotify)
 • Piggtråd 10.02.2021
  Nå er gutta tilbake på tørkeloftet igjen, rett og slett tilbake i lockdown! Men når det gjelder Piggtråd så er dette (til en viss grad) gode nyheter. Det betyr god lydkvalitet, ypperlig klipping og dritgod, eksponentielt økende stemning! Dette skapes ved rant om elbiler, krangling om musikk, en 80-talls metallåt utkledd som en poplåt og masse mer! Uansett er det dritgod stemning... så hør på du B-) Spilleliste: https://tinyurl.com/y3hfldp6 (Spotify)
 • Piggtråd 03.02.2021
  Endelig er vi tilbake i studio, og hva betyr det? Jo det betyr tekniske problemer, dårlig lyd og en stemning ut av en annen verden! Det blir live-review av Nekromantheon, oppdatering på metallnyhetene, prat om hva som gjør "heavy" musikk "heavy" og det blir en skikkelig god, deilig og cheesy ballade! En skikkelig god og deilig episode! Spilleliste: https://tinyurl.com/yyt8tncu (Spotify)

 

Alle artiklene til Piggtråd