Offside er radioprogrammet med det aller siste fra fotballens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gir deg aktuelle analyser, reportasjer og holder deg oppdatert på alt som skjer rundt den deilige sporten. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Hør Offside hver fredag klokken 14:00 – 15:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • Offside - CL, Ronaldo og Gullkampen i Norge
  Denne uken er Offside tilbake med masse energi. Vi snakker om åpningskampene i CL, Christiano Ronaldo sin CL debut med Juventus samt tar en titt på gullkampen i Eliteserien. Den nye spalten #Pogfeelings er også i gang der man kan høre våre følsomme sider. I studio: Joachim Barth, Siamak Nematpoor og Jakob Blikra
 • Offside - Låneregler, Fyllekjøring og Champions League
  Gutta er tilbake for nok en sending spekket med diskusjoner, nyheter og god stemning. Hugo Lloris har innrømmet fyllekjøring, FIFA vil endre reglene for å låne spillere og vi diskuterer hvilke fire lag som er sterkest i Champions League. Det blir også et gjensyn med spalten Luksusproblem! I studio: Sander Hauan (programleder), Andreas Jørgensen og Siamak Nematpoor.
 • Offside - Nations League, FIFA Awards & #PogFeelings
  I dagens Offside-sending prater vi blant annet om det norske herre- og kvinnelandslaget, forklarer Nations League, FIFA Awards og introduserer vår nye spalte #PogFeelings, samt masse mer!
 • Offside - Ødegaard vs Braut, Pogfeelings vs Mourinho og La liga i USA
  Denne uka er det to debutanter i Offside! Det legger grunnlaget for en sending med mye energi og intense diskusjoner. Vi fyrer løs med Ødegaard vs Braut Haaland, hvem av unggutta tror vi har gjort det smarteste valget? La Liga skal spille 1 kamp i USA i løpet av året de neste 15 årene, hvorfor får du vite hos oss. Özil har vært i hardt vær i sommer, vi tar for oss hele bøtteballetten. Pogba og Mourinho mener at alt er bra mellom dem, men tror vi på det? Hva skjer egentlig i United for tiden? Og helt til slutt snakker vi om Pellegrini sin sammenligning av Jack Wilshere og Andrea Pirlo, er den sammenligningen lov?? I studio: Joachim Christian Barth, Andreas Jørgensen og Siamak Nematpoor
 • Offside- Eliteserien, PL-start og internhandel i Serie A
  Offside sparker sesongen igang med å snakke om de nyeste overgangene i Eliteserien, samt å se på norges prestasjoner i Europa League, videre tar Sander, Jakob og Joachim fatt på PL, før gutta avslutter med å se på hva overgangsmarkedet bydde på i Italia. I studio: Sander Hauan, Jakob Blikra og Joachim Barth
 • Offside - Zidane, CL-finalen og VMs utelatte
  Enda en sensasjonell podcast fra Offside! Joachim Barth, Sander Hauan og Jakob Blikra erobret studio i semesterets siste episode. Trioen pratet om Zidanes Real Madrid-exit, CL-finalen og de store stjernene som ble utelatt fra VM-troppene. Det ble selvsagt også Luksusproblem, hvor Blikra som vanlig viste seg fra sin kontroversielle side.
 • Offside - Emery, Eliteserien og Finalen i Kiev
  Unai Emery er ny trener i Arsenal, vil han lykkes? Strømsgodset og Molde har skuffet oss så langt, mens Rosenborg og Brann braker sammen i storoppgjøret til helgen. Det nærmer seg CL-finale i Kiev og vi diskuterer de to finalelagene. I tillegg blir det nok en utgave av spalten "Luksusproblem" og guttene er i kranglehumør. I studio: Joachim Barth, Aleksander Losnegård og Sander Hauan (gjest)

Alle artiklene til Offside

Alle artiklene til Offside