Offside er radioprogrammet med det aller siste fra fotballens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gir deg aktuelle analyser, reportasjer og holder deg oppdatert på alt som skjer rundt den deilige sporten. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Hør Offside hver fredag klokken 16:00 – 17:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • Offside - Målvakter, Invincibles og Offsides Utvalgte
  Sander, Ole Jacob og Jakob er tilbake i studio og tar for seg Arsenals prestasjon i 2003/04-sesongen, Sander hyller en av sine favorittspillere og hvordan skal egentlig fotballspillere oppføre seg? I studio: Sander Hauan, Ole Jacob Broch og Jakob Kleppan Blikra
 • Offside - Øl på kamp, Straffekonk og kan Liverpool stoppes?
  I denne livlige sendingen tar Sander, Willem og Erling for seg opphevingen av forbudet mot å selge alkohyler på kamp, Martin Braithwaites vei fra bunnen til toppen av tabellen og t(r)omme tribuner. Willem og Sander braker også sammen i en straffekonk. Vel møtt! I studio: Sander Hauan, Erling Qvale og Willem Westli
 • Offside med Christian Eggen Rismark
  Gutta i Offside er tilbake og i dag har vi storfint besøk av Christian Eggen Rismark! Vi tar for oss oppveksten, tiden i Obosligaen og hvordan det var å komme til Elitserien og Brann. I studio: Sander Hauan, Jakob Blikra og Christian Eggen Rismark
 • Champions League-kvarteret #7
  Årets første CL-kvarter! Sett deg godt til rette mens vi tar for oss det mest essensielle som skjedde i de fire første kampene av årets 8-delsfinale. Ole Jacob, Willem og Erling i studio.
 • Pengekrangel, Everton og supportersanger
  I denne heseblesende episoden tar Sander, Willem og Ole Jacob for seg Man Citys krangel med Uefa, Evertons opptur, stappfulle terminlister og morsomme supportersanger. I tillegg får Sander og Ole Jacob bryne seg på en aldri så liten straffekonk. Kose seg!
 • Offside - Bråk i Barca, Straffekonk og PL-rettigheter
  Sander og Andreas har med seg nykommer Erling i studio! Vi tar for oss Cup-exit for Barcelona og Real Madrid, kjører en straffekonk og diskuterer nyhetene om at TV2 ikke skal fortsette med Premier League etter 2022. I studio: Sander Hauan, Andreas Jørgensen og Erling Qvale.
 • Deadline Day spesial
  På januarvinduets siste dag oppsummerer Sander, Jakob og Ole Jacob transfer-aktiviteten sålangt, og ser videre mot hva som kan komme til å skje før vinduet stenger. Spaltene "straffekonk" og "topp tre" blir også å finne. NB: Gjengen i Offside dekker Deadline day, live på facebook, Srib.no og radio. Tune in!

Alle artiklene til Offside

Alle artiklene til Offside