Offside er radioprogrammet med det aller siste fra fotballens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gir deg aktuelle analyser, reportasjer og holder deg oppdatert på alt som skjer rundt den deilige sporten. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Hør Offside hver mandag klokken 14:00 – 15:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • Offside - Pep, tomme tribuner og trener nede for telling
  Ny uke, ny episode! Her loser Joachim, Willem og Ole Jacob deg gjennom en godtepose av en sending, som denne uka inneholder prat om Liverpool-Man City, likegyldighet i Eliteserien og kaoset i Bundesliga. Episoden er heller ikke foruten de vante spaltene Gjett karrieren og Straffekonk. God fornøyelse!
 • Champions League-Kvarteret #4
  Hvorfor fortjener Rodrygo, Ajax og Kyle Walker signert Offside-merch? Finn ut av det ved å høre på ukas Champions League-Kvarter, der Jakob og Ole Jacob tar for seg rundens lav- og høypunkter!
 • Offside - Bluss, Kovac og Rasisme
  Sander, Jakob og Ole Jacob jazzer om Niko Kovacs avskjed og mulige erstattere, Bluss på Eliteserien-kamper og Mario Balotellis kjipe møte med Hellas Verona-fansen. Det er heller ingen Offside-episode uten elleville spalter, som i dette tilfellet er Gjett Karrieren og Straffekonk.
 • Offside - Kippe, Kaptein Xhaka og stakkars Southampton
  Sander, Willem og Andreas tar for seg Leicesters nedsabling av Southampton, Frode Kippes avskjed med toppfotballen og ser på kaoset rundt Granit Xhaka i Arsenal. I tillegg blir det heseblesende utgaver av Gjett Karrieren og Straffekonk. I studio: Sander Hauan, Willem Westli og Andreas Jørgensen.
 • Champions League-Kvarteret #3
  CL-kvarteret er tilbake! Denne gang er det Jakob og Sander som gir deg skråblikk, topp 3 og generell god stemning fra denne ukens Champions League!
 • Offside - Allsvenskan, Inter Milan og Flamur Kastrati
  Vi preiker om Allsvenskan, dykker ned i historien til Internazionale Milan og intervjuer Flamur Kastrati! Det blir også gjensyn med spalten Gjett Karrieren! I studio: Joachim Barth, Jakob Blikra og Sander Hauan
 • Offside - Nye Norge, LA Galaxy og San Marino
  I denne sendingen tar vi får oss Nye Norge, det er en ung generasjon som har sitt inntog og allerede nå ser vi at dette kan bli bra. Vi snakker også om San Marino, som alltid taper og om det er verdt å løpe rundt i europa for å bli pissa på. Vi har dypdykk i LA Galaxy, samt spaltene straffekonk og Gjett Karrieren. I Studio: Joachim Christian Barth, Jakob Kleppan Blikra og Ole Jacob Broch

Alle artiklene til Offside

Alle artiklene til Offside