Offside er radioprogrammet med det aller siste fra fotballens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gir deg aktuelle analyser, reportasjer og holder deg oppdatert på alt som skjer rundt den deilige sporten. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Hør Offside hver mandag klokken 14:00 – 15:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • Pengekrangel, Everton og supportersanger
  I denne heseblesende episoden tar Sander, Willem og Ole Jacob for seg Man Citys krangel med Uefa, Evertons opptur, stappfulle terminlister og morsomme supportersanger. I tillegg får Sander og Ole Jacob bryne seg på en aldri så liten straffekonk. Kose seg!
 • Offside - Bråk i Barca, Straffekonk og PL-rettigheter
  Sander og Andreas har med seg nykommer Erling i studio! Vi tar for oss Cup-exit for Barcelona og Real Madrid, kjører en straffekonk og diskuterer nyhetene om at TV2 ikke skal fortsette med Premier League etter 2022. I studio: Sander Hauan, Andreas Jørgensen og Erling Qvale.
 • Deadline Day spesial
  På januarvinduets siste dag oppsummerer Sander, Jakob og Ole Jacob transfer-aktiviteten sålangt, og ser videre mot hva som kan komme til å skje før vinduet stenger. Spaltene "straffekonk" og "topp tre" blir også å finne. NB: Gjengen i Offside dekker Deadline day, live på facebook, Srib.no og radio. Tune in!
 • Offside - LSK, Eddie Howe og Topp 3
  Offside-gutta er tilbake! Vi kjører første utgave av spalten topp 3, diskuterer Lillestrøms ansettelse av Peter Myhre og undersøker den svake formen til AFC Bournemouth. I studio: Sander Hauan, Andreas Jørgensen og Willem Westli
 • Jula oppsummert, Ancelotti og syngende fotballstjerner
  Det nye tiåret sparkes for alvor i gang med prat om julas hendelser, deriblant Liverpools dominans, Pearsons snuoperasjon og Ancelottis ankomst. Herrene i studio, nemlig Jakob, Ole Jacob og Willem, har også med spaltene "topp 3" og "straffekonk". Kose seg!
 • Barth takker for seg
  En vaskeekte Offside-legende legger mikrofonen på hylla etter tre og et halvt år i programmet. Dette er en hyllest til Joachim Barth!
 • En reise gjennom det engelske ligasystemet
  I en sending litt utenom det vanlige tar Ole Jacob, Willem og vikar Daniel deg med på en tur nedover i det engelske ligasystemet, som blant annet er innom et Stoke på vei ned, en Akinfenwa på vei opp og en Joey Barton på vei inn i kasjotten. På slutten gås også trekningene i CL og EL gjennom. God fornøyelse!

Alle artiklene til Offside

Alle artiklene til Offside