Offside er radioprogrammet med det aller siste fra fotballens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gir deg aktuelle analyser, reportasjer og holder deg oppdatert på alt som skjer rundt den deilige sporten. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Hør Offside hver mandag klokken 14:00 – 15:00 på Studentradioen i Bergen!

Siste podcaster

 • Barth takker for seg
  En vaskeekte Offside-legende legger mikrofonen på hylla etter tre og et halvt år i programmet. Dette er en hyllest til Joachim Barth!
 • En reise gjennom det engelske ligasystemet
  I en sending litt utenom det vanlige tar Ole Jacob, Willem og vikar Daniel deg med på en tur nedover i det engelske ligasystemet, som blant annet er innom et Stoke på vei ned, en Akinfenwa på vei opp og en Joey Barton på vei inn i kasjotten. På slutten gås også trekningene i CL og EL gjennom. God fornøyelse!
 • Champions League-kvarteret #6
  Årets siste CL-kvarter! Len deg tilbake og nyt en liten recap av det mest bemerkelsesverdige som skjedde i den sjette og siste runden av gruppespillet. Ole Jacob og Jakob i studio.
 • Et slags årets lag
  I denne spesialsendingen setter Ole Jacob, Jakob og Willem opp 2019s beste lag, foruten de spillerne som havnet på ballon d'ors topp 30-liste. Klager vedørende laguttak kan sendes til Offside på Instagram eller Facebook. God fornøyelse!
 • Eliteserien, klubbeieren Zlatan og good ebening
  Sander, Ole Jacob og vikar Magnus loser deg trygt igjennom en ny sending, som denne uken tar for seg nedrykksdramaet i Eliteserien, Zlatans dristige kjøp og sparkingen av Unai Emery. Det blir heller ingen episode uten de faste spaltene "gjett karrieren" og "straffekonk". God fornøyelse!
 • Offside - Finland, José Mourinho og Sheffield United
  Midt i eksamenståken finner Willem og Sander veien til studio! Der får de med seg vikar Erling Qvale, og diskuterer Sheffield United, Tottenhams nye manager og mye mye mer! I studio: Sander Hauan, Willem Westli og Erling Qvale
 • Offside - Pep, tomme tribuner og trener nede for telling
  Ny uke, ny episode! Her loser Joachim, Willem og Ole Jacob deg gjennom en godtepose av en sending, som denne uka inneholder prat om Liverpool-Man City, likegyldighet i Eliteserien og kaoset i Bundesliga. Episoden er heller ikke foruten de vante spaltene Gjett karrieren og Straffekonk. God fornøyelse!

Alle artiklene til Offside

Alle artiklene til Offside