Offside

Offside er radioprogrammet med det aller siste fra fotballens verden, både nasjonalt og internasjonalt. Vi gir deg aktuelle analyser, reportasjer og holder deg oppdatert på alt som skjer rundt den deilige sporten. Stort engasjement og en lideskapelig tilnærming gjør Offside til et program som alle fotballinteresserte der ute må få med seg.

Hør Offside hver fredag klokken 16:00 – 17:00 på Studentradioen i Bergen!

Fantasykollektivet

Tre fotballglade boys som diskuterer Fantasy Premier League.

Fantasykollektivet finner du som podcast i feeden til Offside.

Siste podcaster

 • VAR-, Liverpool- og konkurransetrøbbel
  I ukens episode snakker vi om hvordan VAR påvirker fotballen og vi tar for oss noen av de seneste kontroversielle situasjonene som har blitt omdiskutert. Liverpool og Klopp er ikke der man vanligvis ser dem, hvordan kan Jürgen og hans mannskap redde "The Reds"? I tillegg ble alle mann kjørt hardt i konkurransene "Straffekonk" og "Higher or Lower". I studio: Willem Westli, Erling Qvale og Aksel Murvold
 • Offside - Fantasykollektivet GW27
  Gutta er tilbake i studio i Studentradioen. Sivert og Anders diskuterer Barnes erstatter mens Ole kommer med en skummel historie på slutten! Kult.
 • EL, CL og Qatar-VM
  Europa league og Champions league drar seg mot slutten og vi i Offside ser på hva som har skjedd der i de siste kampene samt Europa league trekningen for 8-delsfinalene. Erling har tatt med seg Gjett Karrieren i dagens episode, og vi får se om Willem klarer å ta sin første konkurranseseier i 2021 mot Mathias. Qatar-VM nærmer seg (isj) og vi ser litt på hva Tromsø IL har sagt samt hvordan forberedelsene til mesterskapet har gått for seg. I studio: Willem Percyval Westli, Erling Stavn Qvale og Mathias Brandt.
 • Offside - Fantasykollektivet GW26
  Årets største gameweek er rett rundt hjørnet! Ole tar for seg de viktigste lagene, mens Anders finner frem gode kapteins valg! Sivert vil nokk en gang ikke si hade bra. Lytt nå da vel:)
 • Offside - Fantasykollektivet GW25
  Gutta sitter i zoom studio og diskuterer GW 25. Ole drar frem litt statistikk og Anders og Sivert diskuterer kapteinsvalg! Få det på!
 • Offside - Fantasykollektivet GW24
  GW 24 smeller i gang på lørdag, og hvilken runde vi har foran oss! Lag som City, Everton og Burnley har dobbel GW og gutta i Zoom-studio har diskutert hvem som MÅ på! Dette er runden hvor man kan cappe mange ulike spillere. Spenn fast beltet, sett giret opp i 6, for nå kan man ikke sitte stille å se på! Lykke til!
 • Røde kort-bonanza, Mourinhout? og Jürpep Guardiklopp
  Nok en fredag så serverer vi dere det ferskeste av ferske innen fotballverdenen. Denne uken så vi på to premier league-kamper hvor det totalt var fire røde kort og en haugevis av mål. Er Mourinho sin tid i Tottenham over? Gigantoppgjør på søndag mellom Liverpool og Manchester City. Hvem vinner og hvem forsvinner? I tillegg hadde vi tid til TO(!) konkurranser denne uken i 'Gjett karrieren' og 'Fakk løgneren'. I studio: Willem Percyval Westli, Mathias Brandt og Erik Heimdal.

Alle artiklene til Offside