Samtidig som de prøver å forstå seg på begrepet “normcore”, gir Silje, Hanne og Maria deg oppdateringer på de seneste trendene, de beste insta-kjendisene, og tips til hvordan du kan få en stiligere hverdag. Er du usikker på hvordan du skal kle deg til bryllupet, daten eller jobb? Jentene i Normcore har svaret.

Hver fredag fra klokken 11:00-12:00!

Siste podcaster

 • "BEST OF" #2
  De beste stikkene fra høsten 2018 Enjoy
 • Throwback til 2000-tallet - 14/12/18
  Vi i Normcore var alle tenåringer på tidlig 2000-tallet, men hva gikk vi med? I denne episoden diskuterer vi blant annet dongeri tights, perleøredobber og hvilke merker som var populær da vi var tenåringer. Temaet vil garantert vekke nostalgi fra jenterommet hjemme.
 • Victorias Secret Fashion Show 2018
  I denne ekstraordinære episoden har vi fått med oss Helene, hvor vi snakker om verdens mest spektakulære moteshow. Victorias Secret Fashion Show gikk i år av stabelen i New York. Hvem er våre favorittengler? Hvem skulle vi likt å sett på den berømte catwalken? Vi snakker også om mangelen på mangfold i showene. Har du en julepysj liggende? Det er på tide å ta den frem!
 • Life is a party, dress like it - 30/11/18
  Festsesongen er rett rundt hjørnet, har du funnet ut hva du skal ha på deg? Ikke? Vi i Normcore har svaret! Vi gir deg også tips hvordan du kan style dress eller julekjole, Maria har Silje og Hanne med på dilemma lek, og vi kårer de tre beste instagramprofilene gjennom semesteret.
 • All Black Everything - 23/11/18
  Black Friday, Black Week, Black Weekend og Cybermonday. Mange begreper å holde styr på og mye salg, men sparer man egentlig noe på å handle denne uken? I denne episoden snakker vi også om samarbeidet mellom Bergans x Esmod x Tise, hårspenner og vi har som alltid ukens instagramprofil.

Alle artiklene til Normcore