Vi presenterer Studentradioens spilleliste, fylt av et utvalg låter spredd over alle sjangre, fra punk og pop til hiphop og house. Med rivende engasjement og høyenergiske meningsutvekslinger står vi i skyttergravene, mens vi forteller deg hva du skal høre på, og hvorfor. I Trigger gir vi deg et innblikk i menneskene bak musikken, gjennom intervjuer med artistene og samtaler om inspirasjonen, motivasjonen og produksjonen bak fremtidens klassikere.

Trigger Bergen — hver mandag, kl. 12-13.
PS: Vil du påvirke spillelisten til Studentradioen i Bergen? Send inn tips til spilleliste@srib.no

Siste episoder av musikkredaksjonens podkast Monitor

 • Episode 19 - Live-musikk, bowling og metal for dummies
  I denne ukens sending blir det live-musikk for enhver smak. Trigger har hatt besøk av den Stavangerbaserte Bergensartisten Christina Flood. Hun er aktuell med singelen "Men du e go i bowling", en låt hun framførte live i studio. Live-musikk ble det også i Piggtråd, men kanskje av en litt annen sort da Vegard inviterte to gjester i studio for et lynkurs i metal i fraværet av sin faste makker Andreas. Innslagene i denne episoden er laget av Klaus Ole Munthe Øren og Mathias Johannessen for Trigger samt Vegard Valen Lindtveit, Ingvild Tjong Dahl og Elisabeth Eide for Piggtråd. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 18 - Intervju med Black Debbath
  Forrige helg var det Duplex-helg på Hulen i Bergen med flere konserter. I den anledning troppet Vegard fra Piggtråd opp for å slå av en prat med en av artistene, nemlig selveste Black Debbath! Det ble både quiz og snakk om blant annet Tons of Rock og skosålens slitestyrke. Programleder og ansvarlig for innslaget er Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 17 - Made in Bergen
  I ukens episode hyller vi Norges musikkhovedstad. Bergensartister er i vinden om dagen og Crossfade har snakket med Wahomie som akkurat har sluppet sin debutsingel. Vi unner oss også et tilbakeblikk til da Iris besøkte Plutopop i våres. Her var det snakk om planene for 2019. Var Årets Urørt allerede på agendaen da? Samtidig blir det breaking news når Lukas tar tak i den eneste bergenseren som er nominert til Årets Live på P3 Gull. Innslagene i denne episoden er laget av Ronja Selsvold Byrkjeland, Ingvild Tjong Dahl og Sigrid Golberg for Crossfade samt Lukas Gonçalves og Marie Mutoni Arnesen for Plutopop våren 2019. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 16 - Intervju med Honningbarna
  Denne uken har Vegard fra Piggtråd snakket med selveste Honningbarna! Kristiansand-kvintetten har vært en av 2010-tallets mest toneangivende norske band og anses også som et av landets aller beste liveband. Vegard slo av en prat med dem da de spilte i Bergen nylig. Det ble snakk om interaksjonen med fansen, den musikalske skriveprosessen og om de hadde noen Spinal Tap-aktige historier. Svaret på det er ja, og det er noe av det du får høre om i dette eksplosive kvarteret. Programleder og ansvarlig for innslaget er Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 15 - Mellom himmel og jord
  Ukens episode av Monitor favner bredt. Den er kort, men rommer historier om menneskelig fortapelse, gjenoppreisning og om det som er undervurdert eller overvurdert. Enten det er på det mørkeste punktet i livet eller om det er sittende dritings i bare badebuksen i et radiostudio på Høyden i Bergen. God lytting! Innslagene i denne episoden er laget av Marthe Hagelien, Abtin Tari og Adele Seip for Trigger Bergen, Emil Ingebrigtsen Thorup, Astrid Tryggestad Sevre og Petter Samdal for Plutopop og Andreas Fosse Salbu og Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.

 

Alle artiklene til Trigger Bergen