De er lokale, ikke sentrale.

Fire ungdommer med et mål om å få ut livsstilen til utelandske og fødte bergensere.

Hver eneste uke utvider de kulturen og forklarer verden sånn som de ser den.

Du finner Lokalt Ikke Sentralt på iTunes, Spotify eller hvilken som helst annen podkastapp.

Siste podcaster

 • LIS EPISODE 6 - LIS X CCA JONAS & TJ DANSON
  Denne uken så tar Elias og Shakil en liten prat med bergens egne CCA Jonas og TJ Danson. De blir kjent med artistene og bakgrunnen deres og snakker musikk, hvordan de kom med inspirasjon for sangene de er mest kjent for. På slutten så er det en liten sneakpeak av den nye sangen CCA Jonas har plan og å slippe.
 • LIS EPSODE 5 - WHAT-A-MESS
  Denne episoden er det Egilie og Elias som LOWkey geeker ut om bøker og serie. Det skulle egentlig vært en gjest men det passet ikke grunnet tid.
 • LIS EPISODE 4 - LIS X SANA
  Dagens episode sitter Egilie og Mohamed sammen med en spesiell gjest Sana Boudjenah og snakker om de fleste ting som har med invandrer kultur å gjøre. De går gjennom blandt annet hvordan invandrer kulturen påvirker musikk, forhold, familie osv...
 • LIS EPISODE 3 - RING THE ALARM!!!
  I denne episoden snakker guttene om REAL TALK, BBW, utlendinger, fuck girls, fake friends og kommer med noen tips for de yngre. Dette er for de som ikke klarer å være ærlig og direkte.
 • LIS EPISODE 2 - MIND YO OWN BUSINESSSSS!!
  I denne episoden snakker guttene om 6ix9ine, party`s, fights, angst og rasisme. Dette er en litt mer seriøs episode som går inn på det å være respektfull og vite hva konsekvensene er om du er respektløs eller prøver å leke tøff. Damal måtte gå midt i episoden så det er derfor dere ikke hører han mot slutten.