De er lokale, ikke sentrale.

Fire ungdommer med et mål om å få ut livsstilen til utelandske og fødte bergensere.

Hver eneste uke utvider de kulturen og forklarer verden sånn som de ser den.

Du finner Lokalt Ikke Sentralt på iTunes, Spotify eller hvilken som helst annen podkastapp.

Siste podcaster

 • LIS S2 E9 - BACK IN BLACK
  Egilie, Damal, Elias og Shakil er endelig tilbake med en ny episode i disse korona-tider. Len deg tilbake og la favoritt idiotene dine snakke deg gjennom disse prøvende tider. I dagens episode snakker vi om: RONA, BLM, WHO TF IS TWEAKING NOW og mye mer. Følg oss på Instagram @lokalt_ikke_sentralt hvis du vil følge med på podcasten Hold deg trygg!
 • LIS S2 EPISODE 8 - LETS TALK ABOUT SEX BABY
  I denne episoden er vi down and dirty, vi har det vi kaller en DICK-TALK og diskuterer litt om hvordan jener snakker om størrelsen på peniser mens gutter holder seg taus når det kommer til fitte volum. vi har også en gjest!!!! MARKUS AKA verdens beste produsent. så hvis du/dere er klar for en syk episode med masse prat om sex og sex så er dette noe for dere.
 • LIS S2 EPISODE 7 - IM GAY YALL, BALLS IN MY FACE!!!
  Alt fra gay niggs til vår side av saken når det kommer til det jentene på FOREVER ALONE podcasten sa om å holde på. til stedet har vi Egilie, Elias og Damal. I got hacked.
 • LIS S2 EPISODE 6.5 - REAL TALK FT. THE BROTHERHOOD
  https://www.youtube.com/watch?v=hV91XxtQg08 Gutter blir satt i dårlig lys og det er ikke greit, for det er ikke alle gutter som e like. samme kan bli sagt om jenter, ikke generaliser...
 • LIS S2 EPISODE 6 - CHEAP FLIGHTS TO LOLDON
  Vi mistet nesten Shakil, 2020 har vært CRAZY fram til nå men ikke mot alle. Artister og kjendiser derimot dropper som fluer. R.I.P. POP SMOKE. Trenger du hjelp? Norge: 116 123 Mental Helse Åpningstider: 24 timer i døgnet, 7 dager i uken Nettsted: www.mentalhelse.no