De er lokale, ikke sentrale.

Fire ungdommer med et mål om å få ut livsstilen til utelandske og fødte bergensere.

Hver eneste uke utvider de kulturen og forklarer verden sånn som de ser den.

Du finner Lokalt Ikke Sentralt på iTunes, Spotify eller hvilken som helst annen podkastapp.

Siste podcaster

 • LIS EPISODE 5 - CAP-STAR
  En veldig gøy episode med Egilie, Elias og Damal. Shakil er syk og meldt M.I.A. vi ønsker han en god bedring, but the show must go on! starter med en liten Who's tweakin now oppdatering så blir det masse gøye ting som blir tatt opp. og for de som er litt mer moden og er i kontakt med sine emosjoner har vi litt real talk. PS. "CCA Jonas konsert" CCA JONAS OG DJ WINSTONN LEE skal være på USF 18 april!!!
 • LIS - Sports Talk
  Damal og Shakil kjører en liten sports talk. noe du vil høre mer av så er det bare å gi en lyd på insta eller send mail til lis@srib.no
 • LIS EPISODE 4 - NICKI IS TWEAKING
  Nicki ble triggerd fordi meek likte et bilde på insta an mannen til Nicki, Og der da hun begynte å tweake som aldri før. Nå av alle tider kasker hun mer gass på flammen med å snakke om Rosa Parks. Det nicki gjore var å putte Rosa i en sang som en diss og nå i februar som er black history month. Ufølsomt og en av de dummeste tingene hun kan gjøre, But nicki been over and she just digging her grave even deeper now. Om ikke du visste det før så vet du det nå, MVP i black history month er Frederick Douglass. Hør i episoden hvorfor. Ps, i denne episoden er det bare Egilie, Damal og Shakil som er med. Elias kunne ikke komme fordi han måtte flexe på ballet. Som om det ikke var nok så stikker Egilie etter pausen.
 • LIS EPISODE 3 - AIN'T NOTHING WRONG WITH BEING A LIL GAY
  timg vi tar opp i episoden er semesterstart, kobe sin død og case, coronavirus, jacob aal slosskamp. og vi fikk en Jonis Josef på besøk i studio. han er litt forvirret og tror han heter W. DAMAL. som alltid har vi med who's tweakin now;) full episode med guttene Egilie, Shakil, Damal og Elias.
 • LIS S2 EPISODE 2 - I KNOW THE STRENGTH OF MY OWN CUM
  orlando brown from thats so raven is tweakin, Elias is on his future shit, Damal is missing and Egilie and Shakil are being good bois like allways. kos dere med S2EP2 AV LOKALT IKKE SENTRALT.