De er lokale, ikke sentrale.

Fire ungdommer med et mål om å få ut livsstilen til utelandske og fødte bergensere.

Hver eneste uke utvider de kulturen og forklarer verden sånn som de ser den.

Du finner Lokalt Ikke Sentralt på iTunes, Spotify eller hvilken som helst annen podkastapp.

Siste podcaster

 • LIS EPISODE 12 - Sweatpants, hair tied
  Egilie, Elias og Dmal har en oppdatering til neste uke også har de en samtale om DRAKE & KYILE situasjonen, pepe & jenten som kommer inn på neste episode og plastic surgery.
 • LIS EPISODE 11 - IF YOU TIK, SHE GON TOK
  Dagens episode ble spillt inn rett etter TIRILPRISEN med alle guttene fra LIS, så vi informerer om hva vi opplevde og det som skjedde etter. En annen ting vi gjør i denne episoden er at vi opp en viktig sak, og det er saken om Pepe VS the people. Shakil prøvde å expose meg men det skjedde aldri. Når man sitter og redigerer så vet man aldri hva som skjer ;) instrumental nr. 2 er fra https://filmmusic.io "Acid Trumpet" by Kevin MacLeod (https://incompetech.com) License: CC BY (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) må legge det inn for legal reasons.
 • LIS EPISODE 10 - FARLIGE APER
  I ukens episode av LOKALT IKKE SENTRALT snakker guttene om rapperen T.I. og hva han får datteren til å gjøre hvert år etter brusdagen, problemet med Nordet også er det en liten African storytime i begynnelsen hvor Egilie forteller om litt av det han har sett og opplevd i Afrika. Ikke minst det men guttene Elias, Damal og Shakil får Egilie til å åpne litt opp. Start uken av på en god måte og kjør mandags rutinen;)
 • LIS EPISODE 9 - NYNORSK? NAH
  Gutta er tilbake for enda en flott episode med gøye tema. Begynnelsen er litt rolig for vi må gjøre vår del for å sette lys på situasjonen i Somalia, men vi klarer å snu energien igjen. Dette er en episode med samme energi nivå som piloten så kos dere
 • LIS EPISODE 8 - LIS X STEFFEN KVIDAHL
  I ukens episode tar Damal, Elias og Shakil en prat med Steffen Kvidahl. Bergens artisten som er på opp i stigen av musikk-Norge med sine melodiske sanger. I episoden snakker vi om tiden hans som artist og hva som skal til får å leve av musikk i Norge. Ta godt imot en til episode av LIS X :)