Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Immunforsvaret
  Sara, Marie og Henrik tar denne uken en titt på det fantastiske immunforsvaret! Hva er det for noe, hva kan du gjøre for å booste det, hva betyr det å ha nedsatt immunforsvar, og hva er greia med vaksinering? Dette og mye mer får du svar på i ukens episode!
 • Kvinnedagen
  I dag er det den internasjonale kvinnedagen, og hva passer vel bedre enn å feire med en spesialpodcast fra Kroppslig? I studio sitter Maren, Camilla og Henrik, og de skal snakke om ulike tema relatert til dagen. Prevensjon, mensmoms, seksualundervisning, russetid og porno er bare noe av det vi snakker om, så det er bare å lytte i vei!
 • Smertestillende
  Mange bruker smertestillende ofte, men hvor lurt er egentlig det? Hva er forskjellen på paracet og ibux, og hva er greia med alt snakket om opioidkrisen i USA? David har gjort comeback i Kroppslig, og sammen med Maren og Henrik skal han i ukens sending prøve å gi deg svaret på alt du lurer på, og ikke visste at du lurte på, om smertestillende.
 • Vitaminer
  Ukens tema er vitaminer, og i studio sitter Vilde, Marie og Henrik. Hva er egentlig greia med vitaminer, og hvorfor trenger vi de? Hjelper det egentlig med C-vitamin mot forkjølelse, og trenger vi D-vitamintilskudd i Norge? Dette, og mye mer, får du svar på i uken episode av Kroppslig!
 • Koronavirus
  Hele verden snakker om det nye koronaviruset, men hva skal man egentlig tro? Hvor alvorlig er det, hva kan skje, og burde man ta forhåndsregler? Dette, og mye mer, prøver Marie, Maren og Henrik å gi deg svaret på i ukens sending!

Alle artiklene til Kroppslig