Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Kroppslig - Jenter og pubertet 14.11.18
  I ukas episode er det jentene sin tur til å snakke om puberteten! Natasja, Vilde og Karoline deler raust av egne erfaringer og tanker rundt første menstruasjon og forelskelse. Det ryktes at det ble et par røde fjes under sendig. I spalten "Ukas helse nytt" blir det diskutert hardt rundt tema intimkirurgi - Hvorfor er operasjon av kjønnslepper blitt en greie?
 • Kroppslig - Gutter og pubertet 07.11.18
  Gutta i kroppslig samles for å diskutere pubertetens glade dager. Sex, sjenerende spontanereksjon og voksende krav fra omgivelsene kan være vanskelig å hankses med når hormonene dasker en i trynet. Hør hva gutta har å si før jentene deler sin versjon neste uke!
 • Kroppslig - Antibiotikaresistens 31.10.18
  Natasja, Snorre og Henrik snakker om nåtidens mest forestående katastrofe - antibiotikaresistens! Hvordan blir bakterier resistente og hvordan kan vi forebygge? Det er også duket for "Kroppslig søker kjærligheten", hvor du blant annet får svar på spørsmål som "når er det for tidlig å fise med kjæresten?", "når er det for tidlig å kjøpe et felles møbel?" og "når er det egentlig for tidlig å foreslå 69?".
 • Kroppslig - Fedme 24.10.18
  Snorre, Malin og Karoline er atter en gang samlet i studio, og denne gangen tar de for seg temaet overvekt og fedme! Alt fra BMI-skala til psykisk helse er i fokus, og i dagens spalte er Karoline og Malin særlig opptatt av at den kvinnelige orgasmen har fått for lite fokus i seksualundervisningen
 • Kroppslig - Ensomhet med filosof Lars Svendsen 17.10.18
  Alene men ikke ensom, ensom men ikke alene. Hva er det som skiller disse to? I forbindelse med TV-aksjonen, som i år har fokus på ensomhet, slengte vi oss på og inviterte filosof og forfatter Lars Svendsen! Lars er forfatteren bak boken "Ensomhetens filosofi" . Med Henrik og Natasja i studio skal Lars prøve å forklare oss hva ensomhet er, ulike måter den kan komme til uttrykk, og hvordan man skal eie sin egen ensomhet. I tillegg har vi spalten "kroppslig søker kjærligheten" hvor Natasja åpner opp om sin ensome forelskelse tilbake i 2010.

Alle artiklene til Kroppslig