Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Kroppslig - God jul 19.12.18
  God jul! I dag blir det julestemning i studio når Vilde, Henrik og Malin snakker om julemat, en annerledes julefeiring og hvorfor man blir lettere syk i ferier. Vi kjører selvfølgelig også en blindtest av julebrus i spalten vår kroppslig teste. Hvilken er egentlig best, rød eller brun julebrus? Kroppslig redaksjonen ønsker alle våre lyttere en god jul og et godt nyttår!
 • Kroppslig - Det beste fra 2018
  Her kommer en best of hvor vi har valgt ut noen av de mange gode minnene vi kommer til å ta med oss fra et strålende Kroppsligsemester!
 • Kroppslig - Kroppspositivisme 05.12.18
  Som alt annet har vi selvfølgelig en mening om dette også! Snorre, Natasja og Malin snakker om instagramfenomenet kroppspositivisme. Er dette en dytt i riktig retning eller har kroppsfokuset allerede gått for langt? Og hva er egentlig intuitiv eating? Vi prøver også å oppsummere månedens abortdiskusjon i (super)korte trekk.
 • Kroppslig - Prioriteringer i helsevesenet og Spinraza 28.11.18
  Hvorfor er det sånn at vi er nødt til å si nei til enkelte medisiner, og hva er det egentlig Spinraza-saken handler om? I dag har Snorre og Henrik fått med seg gjest Eirik Tranvåg for å prøve å gi deg svar på akkurat dette. For hvordan er det man skal prioritere ressurser i helsevesenet, og hvorfor er det nødvendig? Og hvorfor har det vært så mye snakk om Spinraza i det siste? Dette er noe av det vi snakker om i ukens Kroppslig!
 • Kroppslig bonuspodd - HPV 22.11.18
  Fristen for å begynne med gratis HPV-vaksinasjon er 1. desember! Hiv deg rundt om du ikke allerede er igang. Hør på podcasten for å lære mer om hva HPV er, hvorfor du bør ta vaksinen og hvor i Bergen du kan ta din første dose.

Alle artiklene til Kroppslig