Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Kroppslig - Medhum + graviditet 01.10.19
  Årets medhumprosjekt går til en bedre seksuell og reproduktiv helse og rettigheter for unge mennesker i Malawi. I den anledning arrangeres det et løp (medhumløpet) til inntekt for prosjektet. I denne episoden er du så heldig å få ta del i dette løpet, og selvfølgelig få mer kunnskap om det viktige prosjektet. Ikke nok med det! Hvis du trykker play, så vil du også få høre Sara, Henrik og Marie snakke om graviditet og HPV på en litt ny og personlig måte. God lytt!
 • Kroppslig- Kvinnelig Underliv 16.10.19
  Fitte, dåsa, blomsten, tiss- kjært barn har mange navn! I denne ukens sending snakker Sara, Camilla og Pernille om det kvinnelige underliv. Det blir anatomi crash course for dummies og kanskje noen nyttige tips om et av kroppens kuleste organ!
 • Kroppslig- Helsemyter 18.09.19
  I dagens sending tar Henrik, Sara og Camilla for seg noen svært kjente helsemyter. Har du også blitt fortalt at hårene blir stivere og tykkere når de barberes? eller at jo eldre du blir, jo mindre søvn trenger du. Ja da skal du bare trykke play, for disse to, og mange andre myter vil i denne episoden oppklares en gang for alle.
 • Kroppslig - Fetisj 11.9.19
  Hva er egentlig en fetisj, hvordan oppstår de, og hvilke ulike typer er det som finnes? Det er dette som er ukens tema i Kroppslig, og det er Sara, Marie og Henrik som sitter i studio for å prøve å gi deg svar på spørsmålene du ikke visste at du hadde om fetisjer!
 • Kroppslig - Back to school 28.8.19
  Et nytt semester er igang, og det er også en ny sesong av Kroppslig! Hva har gjengen gjort i sommer, og hva gjør man når man er ny i byen? Natasja, Pernille, Sara og Henrik sitter i studio, og de har gledet seg i hele sommer til å dele sine beste tips og triks!

Alle artiklene til Kroppslig