Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Kroppslig - Fetisj 11.9.19
  Hva er egentlig en fetisj, hvordan oppstår de, og hvilke ulike typer er det som finnes? Det er dette som er ukens tema i Kroppslig, og det er Sara, Marie og Henrik som sitter i studio for å prøve å gi deg svar på spørsmålene du ikke visste at du hadde om fetisjer!
 • Kroppslig - Back to school 28.8.19
  Et nytt semester er igang, og det er også en ny sesong av Kroppslig! Hva har gjengen gjort i sommer, og hva gjør man når man er ny i byen? Natasja, Pernille, Sara og Henrik sitter i studio, og de har gledet seg i hele sommer til å dele sine beste tips og triks!
 • Kroppslig - Pride 19.06.19
  I dag har vi i Kroppslig vært så heldige å få besøk av Sophie og Susanne fra Skeiv Ungdom Hordaland, og sammen med Sara og Henrik skal de snakke om Pride, arbeidet til Skeiv Ungdom og om utfordringer rundt det å være skeiv og det å jobbe for skeives rettigheter. Hva er det egentlig som skjer under Pride? Hva er det som er bra, og hva er det det må jobbes mer med? Og hvor blir det egentlig av alle de dårlige romantiske komediene med skeive karakterer? I tillegg har Kroppslig vært ute og rapportert direkte fra Pride-paraden i Bergen! Dette er en utvidet spesial-podcast, og den vil du absolutt ikke gå glipp av!
 • Kroppslig - Russetid 15.05.19
  Russen har inntatt bybildet, og ukens tema er derfor russetid! Hva må man passe på i russetida, og hva mener Kroppslig man skal gjøre for å ha en trygg og gøy russetid? Det og mye annet er det Pernille, Sara og Henrik som skal prøve å gi deg svar på i ukens sending!
 • Kroppslig - Allergi 08.05.19
  Pollensesongen er i full gang, og ukens tema i Kroppslig er allergi! Hva er allergi, og hvilke forskjellige typer er det som finnes? Hva kan man gjøre, og ikke minst; hvilken type alkohol anbefaler man til pollenallergikere? Pernille, Marie og Henrik sitter i studio, og skal forhåpentligvis fortelle deg en ting eller to du ikke visste du lurte på om allergi!

Alle artiklene til Kroppslig