Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Kroppslig - Prevensjon 20.03.19
  Denne uken snakker vi om prevensjon! Ønsker du å få mer kunnskap om de ulike prevensjonstypene (til kvinner) eller bare er nyskjerrig på om det finnes hormonell prevensjon for menn? Da er det bare å sette seg godt til rette og trykke play!
 • Kroppslig - Doping 06.03.19
  God onsdag! Denne uken snakker vi om Doping i forbindelse med ski- VM i Seefeld. Hva er doping? Er det en klar grense på hva som kan regnes som doping? og hva gjør egentlig anabole steroider med kroppen? Dette er tre av mange interessante spørsmål og drøftinger som tas opp i dagens episode. Bare å tune in!
 • Kroppslig - Mensen 30.01.19
  Denne uken er temaet mensen! Hva er egentlig mensen, hva er premenstrualitet, og hva er det egentlig som skjer i overgangsalderen? Og kan man egentlig koke menskoppen i hvilken som helst kjele? Bli med når David, Natasja og Henrik prøver å gi deg svar på spørsmål du kanskje ikke visste at du hadde!
 • Kroppslig - Pupper 16.01.2019
  Jentene snakker om pupper, boobies, tits, brød - kjære barn har mange navn. Vi snakker om puppepress, syke pupper, friske pupper, store pupper og små pupper. Har du pupp, liker du pupp, eller gjerne skulle ønske du hadde en pupp eller to? Da er dette sendingen for deg
 • Kroppslig - God jul 19.12.18
  God jul! I dag blir det julestemning i studio når Vilde, Henrik og Malin snakker om julemat, en annerledes julefeiring og hvorfor man blir lettere syk i ferier. Vi kjører selvfølgelig også en blindtest av julebrus i spalten vår kroppslig teste. Hvilken er egentlig best, rød eller brun julebrus? Kroppslig redaksjonen ønsker alle våre lyttere en god jul og et godt nyttår!

Alle artiklene til Kroppslig