Kroppslig er et radioprogram, som angriper ulike perspektiver, innenfor et av nåtidens store motefenomener: Helse. Folk dyrker kropp og helse som aldri før. Kroppslig forsøker å skille myter fra fakta, vise vei i sunnhetsjunglen, presentere forskning og tema som både er aktuelle og relevante for alle med en menneskekropp! Kroppslig ønsker å hjelpe deg til å kunne hjelpe deg selv.

Bli oppdatert og inspirert – å være smart er sexy!

Tune inn Hver onsdag kl. 13:00 – 14:00

Siste podcaster

 • Kroppslig - Allergi 08.05.19
  Pollensesongen er i full gang, og ukens tema i Kroppslig er allergi! Hva er allergi, og hvilke forskjellige typer er det som finnes? Hva kan man gjøre, og ikke minst; hvilken type alkohol anbefaler man til pollenallergikere? Pernille, Marie og Henrik sitter i studio, og skal forhåpentligvis fortelle deg en ting eller to du ikke visste du lurte på om allergi!
 • Kroppslig - Alkohol og drikkekultur 24.04.19
  Lurer du på hvordan alkohol påvirker kroppen eller hvordan det er å være edru i et samfunn preget av en sterk drikkekultur? Da er det bare å trykke play! God fornøyelse.
 • Kroppslig - ung.no 09.04.19
  Denne uken tar vi opp spørsmål som er blitt sendt til nettstedet ung.no, og prøver å gi kloke svar på de. Siden de andre i studio har tatt ferie, er det kun superduoen Marie og Pernille som styrer showet. God lytt!
 • Kroppslig - Prevensjon 20.03.19
  Denne uken snakker vi om prevensjon! Ønsker du å få mer kunnskap om de ulike prevensjonstypene (til kvinner) eller bare er nyskjerrig på om det finnes hormonell prevensjon for menn? Da er det bare å sette seg godt til rette og trykke play!
 • Kroppslig - Doping 06.03.19
  God onsdag! Denne uken snakker vi om Doping i forbindelse med ski- VM i Seefeld. Hva er doping? Er det en klar grense på hva som kan regnes som doping? og hva gjør egentlig anabole steroider med kroppen? Dette er tre av mange interessante spørsmål og drøftinger som tas opp i dagens episode. Bare å tune in!

Alle artiklene til Kroppslig