Krenkelseskanalen gjør seg til dommere over den siste ukens krenkende nyheter og stiller seg spørsmålet om dette egentlig er legitim krenkelse. Programmets panel tar for seg ulike hendelser, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Bli med oss inn i krenkoramaen som herjer i vår tid og hør oss harselere med alle dem som føler seg krenket.

Krenkelseskanalen sendes hver tirsdag klokken 13:00-14:00, på Studentradioen i Bergen.

Siste podcaster

 • Krenkelseskanalen episode 33
  I denne ukens episode snakker vi blant annet om krenkede bloggere, rasistisk politiker fra FRP og kartellvirksomhet i P3.
 • Krenkelseskanalen episode 32
  KK is back. I dagens sending krenkes Hani av det han tror er en fake kvinne fra Cyprus i Burger King reklame. Emma introduserer gjengen for et nytt begrep, menssertifisering. Tigre og neshorn lever farlig grunnet Kinas nye lovverk og kk besvarer det store spørsmålet: er det greit å kle seg ut som andre kulturer på Halloween? Kos dere!
 • Krenkelseskanalen episode 31
  Ny pod med godgjengen i KK. I dag tas det et oppgjør med veganere. Henrik slakter Kristen Bells appell mot Snøhvit og trans personer får gjennomgå, ikke av oss, men av Bergen fpu og Victoria pub i Kristiansand. Enjoy!
 • SPESIALSENDING EPISODE 30: Ensomhet med Emma og Henrik
  SPESIALSENDING OM ENSOMHET. Ukens KK-sending har temaet ensomhet, noe vi gjør for å sette lys på årets tema under tv-aksjonen. Hør Emma og Henrik diksutere ensomhet blant unge og seg selv. Det forsøkes også å svare på hvordan man kan lære seg å trives med ensomheten. Det blir til slutt baksnakking av bloggere med depresjon og Ulrikke Falchs utvanning av begrepet ensomhet. Kos dere og ta vare på hverandre!
 • Krenkelseskanalen episode 29
  Hei igjen. Vi er tilbake! I dagens sending får Henrik utløp for noe som har irritert han i det siste (les skam-feminist). Annijor outer utro broiler-medlem. Ada Hegreberg er for god for det norske landslaget. Emma maser igjennom Israel og folk i Stavanger pyer på bompenger. Enjoy!