Spillmagasinet Hardcore er et av Studentradioens lengstlevende program. Fem gamere samles i studioet hver tirsdag klokken 11:00-12:00 for å snakke om alt innenfor spillverdenen, nytt eller gammelt. Hardcore er en podcast for deg som allerede er glad i spill, og ønsker dypere diskusjoner om spillverdenen.

Siste podcaster

 • Hardcore - Nytt år, samme Hardcore
  Et nytt spillår står for dørene og i ukens sending er det Mathias, Johannes og Martin som ønsker det nye året velkommen.Vi snakker om de beste norskproduserte spillene fra 2019, som fikk sin anerkjennelse under helgens Spillprisen, og vi tar et tilbakeblikk på våre personlige favorittspill fra året som gikk. Men nå som vi går et nytt år i vente blir det selvsagt også samtaler om forventningene vi har til året som kommer.
 • Softcore - Pokemon Sword/Shield
  I denne utgaven av Softcore, bonusutgaven av Hardcore, er Petter og Mathias på den nyeste inklusjonen i hovedserien for Pokemon - nemlig Sword/Shield, sammen med vår egen ansvarlige redaktør Tarjei! Vi ser på kontroversene som har ledet opp til lanseringen, uttrykker kjærlighet og hat for diverse karakterer og nye Pokemon og debatterer om det egentlig er en fullverdig Pokemon-tittel.
 • Hardcore - 2019: Helt ok
  I en slags oppsummering av semesteret tar Petter, Johannes og Marius plass i studio for å reflektere litt! Vi prøver å bestemme oss for tiårets spill og ser på alle kontroversene som har tatt plass i løpet av året. Vi får også ett tilbakeblikk på Mickey in The Castle of Illusion som ikke går veien du tenker og ser på Playstation sin rike historie.
 • Johannes + Keanu=SANT
  I denne ukens episode tar vi en titt på Nintendos nyeste søksmål, og snakker enda mer om Jedi: Fallen order. Johannes inrømmer sine ekte følelser for Keanu Reeves og Mathias snakker om at strategispill også er bra på konsoll??? I studio: Mathias, Marius og Johannes
 • Softcore - Star Wars Jedi: Fallen Order
  I denne utgaven av bonuspodcastet vårt tar Petter, Johannes og Marius for seg en av høstens største titler, Jedi: Fallen Order. Med hjelp av Håkon fra Jedirådet tar vi et dypdykk i handlingen, alle mulige canon-detaljer fra andre Star Wars-produkter og litt annet tull - bare å stålsette seg!
 • Hardcore - Death stranding awards
  I ukens sending snakker Petter, Marius og Mathias om alle de forskjellige Game awards nominasjonene og irriterer seg nok igjen over Battle royale spill. Marius belærer oss alle om Witcher-spillseriens historie og Mathias tar en titt på hva som skjedde med Dead island 2. I studio: Petter, Marius og Mathias
 • Hardcore - Stjernekrig og lommemonstre
  I ukens sending er Petter, Johannes og Mathias i studio hvor det blir mye snakk om to av høstens største utgivelser, Jedi: Fallen Order og Pokémon Sword/Shield. Det blir amper stemning i studio når gutta diskuterer den nye traileren til Sonic the Hedgehog, og vi mimrer tilbake til Nintendo Wii.

Alle artiklene til Hardcore