Spillmagasinet Hardcore er et av Studentradioens lengstlevende program. Seks gamere samles i studioet hver tirsdag klokken 11:00-13:00 for å snakke om alt innenfor spillverdenen, nytt eller gammelt. Hardcore er en podcast for deg som allerede er glad i spill, og ønsker dypere diskusjoner om spillverdenen.

Siste podcaster

 • Hardcore - Rød Død Fallout
  I denne uken snakker Håvard, Tallis og Håkon om både nye og gamle diablo, Fallout 76 og tro det eller ei...enda mer Red Dead Redemption 2. Alt dette samt mye annet snacks i denne sendingen av Hardcore!
 • Hardcore - Super Crunch Party
  Vi er tilbake atter en gang for å snakke om spill, og denne gangen er John-Edvard, Petter og Patrick plassert i studo! Denne gangen kan vi by en het diskusjon om crunchtime i spillutvikling, vi rakker ned på Håkon sin uvitenhet om Pokemon og snakker om hva som virkelig må til for at en åpen verden skal være effektiv i spill.
 • Hardcore - Red Dead Diablo
  Håvard, Petter og Håkon er i studio denne uken for å snakke om spill atter en gang! Håkon endelig uttrykke følelsene sine om Red Dead Redemption 2, Petter får uttrykke sine mer negative følelser om Black Ops 4 sine mikrotransaksjoner og alle gutta snakker om hva som skjedde under årets Blizzcon.
 • Hardcore - Halloween-spesial
  John-Edvard, Petter og Tallis er i studio og snakker om skumle saker til ære for Halloween - Det involverer blant annet hva som gjør et skrekkspill bra, deres skumle oppleveler med spillutstyr og Petter sin opplevelse med et horribelt dårlig spill på Steam. Alt dette og mye mer snop i vår Halloween-spesial!
 • Hardcore - Identitet eller innovasjon ?
  Håvard, Tallis og Petter sitter seg ned og snakker om red dead redemption 2, black ops 4, life is strange 2, forza horizon 4 og mer spenndende spill relaterte ting, i en helt gjennomsnittlig sending.
 • Hardcore - Ensomhet, spill og historie
  Årets TV-aksjon tar for seg temaet ensomhet. I den anledning har John-Edvard, Patrick og Håkon vinklet dette emnet opp mot spill i denne ukens Hardcore sending. Videre har vi også fått en gjest i form av Olav fra Fortiden Demrer som skal snakke med oss om spillhistorie.
 • Hardcore - A Hardcore Odyssey
  I denne ukens sending snakker Håvard, Tallis og Håkon om det nye Assassins Creed Odyssey, Microtransaksjoner, Witcher dramatikk og mye annet. Stay tuned!

Alle artiklene til Hardcore