Spillmagasinet Hardcore er et av Studentradioens lengstlevende program. Fem gamere samles i studioet hver tirsdag klokken 11:00-12:00 for å snakke om alt innenfor spillverdenen, nytt eller gammelt. Hardcore er en podcast for deg som allerede er glad i spill, og ønsker dypere diskusjoner om spillverdenen.

Siste podcaster

 • Hardcore - Detective Pikachu og slutten på mikrotransaksjoner?
  I ukens sending finner vi Petter, Håvard og Håkon som diskuterer Ghost Recon Breakpoint, mulige lover for mikrotransaksjoner, state of play og 10 år med Minecraft. Gutta har også sett Pokemon: Detective Pikachu. Dette og mye mer i ukens Hardcore!
 • Hardcore - Redesignet piggsvin
  I dagens episode av Hardcore kan du høre Asbjørn, Håvard og Håkon snakke om den nye Sonic filmen, Witcher serien, hva som skjer på E3 2019 og hvordan spillåret har gått fram til nå. Dette og masse annet snacks fra spillindustrien hos spillmagasinet Hardcore.
 • Hardcore - Hard Kore
  I ukens sending er Petter, Håkon og Håvard i studio og diskuterer Days Gone, postitive aspekter med gaming, nyheter om PS5 og mimrer om RAGE og blir nokså sinte på Mortal Kombat 11.
 • Hardcore - Påskeegget du trenger
  Petter, Håkon og Håvard har inntatt studio denne uken for en koselig easter egg-sending! Petter slipper ut frustrasjonen sin over Bethesda sin mobile versjon av Elder Scrolls-serien, alle fanboyer over traileren til Star Wars Jedi: Fallen Order og Håvard mimrer tilbake til Half-Life 2. Dette og mye mer i ukens påskespesial!
 • Hardcore - Nintendo og EA sin rollereversering
  Denne uken kan du finne Asbjørn, Håkon og Petter i studio! Vi snakker om hvordan e-sport endelige begynner å fastsette seg i Norge, Håkon nerder ut over hvor bra Battlefront 2 har blitt og vi rakker litt ned på Nintendo for en gangs skyld. Vi har også fått med oss Olav fra Fortiden Demrer for å snakke om bannlysningen av et norsk spill i Tyskland. Noe for enhver smak denne uken!
 • Hardcore - Petter Dies Multiple Times
  I denne ukens sending snakker Petter, Asbjørn og Håvard om EA's annonsering av oppsigelser, Petters reise i Sekiro, retrorevivals, Håvard elsk/hat forhold til Hearthstone og vi blir litt sinte på pro-utgaver av konsoller.
 • Hardcore - Mujaffas BMW Remastered feat. DJ AG
  I denne ukens sending snakker Asbjørn, Håkon og Håvard om nye utviklinger innen VR, Lucasarts Games tilbakekomst, en aldri så liten diskusjon om Epic Games Store og vi har fått besøk av DJ AG som forteller om sine opplevelser i Sekiro: Shadows Dies Twice og sammen mimrer vi om gode gamle dagers nettbaserte flashspill.

Alle artiklene til Hardcore