Spillmagasinet Hardcore er et av Studentradioens lengstlevende program. Seks gamere samles i studioet hver tirsdag klokken 11:00-12:00 for å snakke om alt innenfor spillverdenen, nytt eller gammelt. Hardcore er en podcast for deg som allerede er glad i spill, og ønsker dypere diskusjoner om spillverdenen.

Siste podcaster

 • Hardcore - Gamle og nye fjes
  Hardcore er tilbake etter en lite juleferie, og idag har Håvard fått med seg Sigve som endelig er tilbake og vi hilser på vårt nyeste medlem Asbjørn. Sammen snakker de om gamle Ringenes Herre-spill, Anthem og de rager litt om Epic Games og Fortnite.
 • Hardcore - So long, Johnny
  I denne ukens sending sier vi hadet til en av våre kjære, ikoniske og flinke Programleder, John-Edvard Genius, som skal gå videre fra programmet. John-Edvard, Patrick og Håkon snakker også om årest beste spill, årets dårligste spill, hva vi skal spille i romjulen og masse annet spillrelatert snacks. Følg med!
 • Hardcore - Goodbye, Tallis
  I denne utgaven Hardcore gir Petter og Håvard et trist farvel til Tallis, som gjennomfører sin siste offisielle Hardcore-sending. Han får snakke om hvorfor Portal er et mesterverk, alle gutta får plukke ut sine personlige favoritter og personlige katastrofer av årets spill og vi snakker ikke minst om hvorfor MMO-spill burde prioritere utvidelser foran etterfølgere. Nyt!
 • Hardcore - Fallout 0,76
  Denne uken snakker John-Edvard, Håkon og Petter om Spyro, Pokémon Let`s Go, Darksiders 3 og mye annet, men det vi aller lurer på, er hvorfor Håkon fortsatt spiller Fallout 76...
 • Hardcore - Rød Død Fallout
  I denne uken snakker Håvard, Tallis og Håkon om både nye og gamle diablo, Fallout 76 og tro det eller ei...enda mer Red Dead Redemption 2. Alt dette samt mye annet snacks i denne sendingen av Hardcore!
 • Hardcore - Super Crunch Party
  Vi er tilbake atter en gang for å snakke om spill, og denne gangen er John-Edvard, Petter og Patrick plassert i studo! Denne gangen kan vi by en het diskusjon om crunchtime i spillutvikling, vi rakker ned på Håkon sin uvitenhet om Pokemon og snakker om hva som virkelig må til for at en åpen verden skal være effektiv i spill.
 • Hardcore - Red Dead Diablo
  Håvard, Petter og Håkon er i studio denne uken for å snakke om spill atter en gang! Håkon endelig uttrykke følelsene sine om Red Dead Redemption 2, Petter får uttrykke sine mer negative følelser om Black Ops 4 sine mikrotransaksjoner og alle gutta snakker om hva som skjedde under årets Blizzcon.

Alle artiklene til Hardcore