Spillmagasinet Hardcore er et av Studentradioens lengstlevende program. Fem gamere samles i studioet hver tirsdag klokken 11:00-12:00 for å snakke om alt innenfor spillverdenen, nytt eller gammelt. Hardcore er en podcast for deg som allerede er glad i spill, og ønsker dypere diskusjoner om spillverdenen.

Siste podcaster

 • Hardcore - 2019: Helt ok
  I en slags oppsummering av semesteret tar Petter, Johannes og Marius plass i studio for å reflektere litt! Vi prøver å bestemme oss for tiårets spill og ser på alle kontroversene som har tatt plass i løpet av året. Vi får også ett tilbakeblikk på Mickey in The Castle of Illusion som ikke går veien du tenker og ser på Playstation sin rike historie.
 • Johannes + Keanu=SANT
  I denne ukens episode tar vi en titt på Nintendos nyeste søksmål, og snakker enda mer om Jedi: Fallen order. Johannes inrømmer sine ekte følelser for Keanu Reeves og Mathias snakker om at strategispill også er bra på konsoll??? I studio: Mathias, Marius og Johannes
 • Softcore - Star Wars Jedi: Fallen Order
  I denne utgaven av bonuspodcastet vårt tar Petter, Johannes og Marius for seg en av høstens største titler, Jedi: Fallen Order. Med hjelp av Håkon fra Jedirådet tar vi et dypdykk i handlingen, alle mulige canon-detaljer fra andre Star Wars-produkter og litt annet tull - bare å stålsette seg!
 • Hardcore - Death stranding awards
  I ukens sending snakker Petter, Marius og Mathias om alle de forskjellige Game awards nominasjonene og irriterer seg nok igjen over Battle royale spill. Marius belærer oss alle om Witcher-spillseriens historie og Mathias tar en titt på hva som skjedde med Dead island 2. I studio: Petter, Marius og Mathias
 • Hardcore - Stjernekrig og lommemonstre
  I ukens sending er Petter, Johannes og Mathias i studio hvor det blir mye snakk om to av høstens største utgivelser, Jedi: Fallen Order og Pokémon Sword/Shield. Det blir amper stemning i studio når gutta diskuterer den nye traileren til Sonic the Hedgehog, og vi mimrer tilbake til Nintendo Wii.
 • Hardcore - Dødens sending og revolusjon i gatene
  I ukens utgave av Hardcore er Mathias tilbake i programlederstolen, gutta mimrer tilbake til glansdagene på Gamestop og diskuterer Fallout 76s nydanne aristokrati. Temaet for sending er død, og utviklerne bak PUBG blir holdt ansvarlige for å ha siktet sin Titanic rett mot isfjellet. Kontroversielle kinesiske tiltak får gjengen til å reflektere rundt sin egen tidsbruk på spill. Denne trippel-M sendingen med Mathias, Martin og Marius kan du ikke gå glipp av!
 • Hardcore - Blizzcon og stjernekriger
  I ukens utgave av Hardcore tar guttene for seg Blizzcon og den lunkne tilbakemeldingen det fikk, Mathias ser tilbake på Star Wars: KOTOR og Petter forklarer hvordan The Outer Worlds er Fallout, bare at det faktisk er et bra spill.

Alle artiklene til Hardcore