Spillmagasinet Hardcore er et av Studentradioens lengstlevende program. Fem gamere samles i studioet hver tirsdag klokken 11:00-12:00 for å snakke om alt innenfor spillverdenen, nytt eller gammelt. Hardcore er en podcast for deg som allerede er glad i spill, og ønsker dypere diskusjoner om spillverdenen.

Siste podcaster

 • Hardcore - Spillklonene angriper!
  I ukens sending blir det enda mer snakk om Blizzard, men denne gangen om det potensielle Diablo 4. Marius har vært på spillkonferansen Konsoll her i Bergen, Johannes har kost seg med Yooka Laylee and the Impossible Lair og Mathias snakker om Leage of Legends verdensmesterskapet.
 • Hardcore - Risky politikk og japanske størrelser
  Petter er tilbake fra USA tur og returnerer til programlederstolen. Gutta bryner seg på litt høyaktuell politikk rundt Blizzardkontroverser samt diskuterer Playstation 5. Er Fortnite dødt er ordene på alles lepper for tiden og mobilspill er som vanlig kjipe og kjedelige. Google Stadia blir møtt med sterk skepsis og bilder av ting som ikke egner seg for søndagsmiddagen må slettes for å gjøre plass til Modern Warfare.
 • Hardcore - Strømmetjenester og piratforføring
  Denne uken er det Johannes som prøver seg i programlederstolen. Det blir igjen snakk om mikrotransaksjoner, denne gangen i Ghost Recon Breakpoint. Strømmetjenester er høyt aktuelt for tiden, og Playstation Now har nå fått et priskutt. Mathias gleder seg til Pokémon Sword & Shield, mens Martin tar et dypdykk i barndommen som pirat i Sid Meier's Pirates.
 • Hardcore - Forgiftet av Fallout
  Denne uken i Hardcore klager gutta av Fallout 76. Johannes og Petter gleder seg til The Last of Us Part 2. Johannes har endelig fått oppfylt sin drøm om å terrorisere en by som ei gås i Untitled Goose Game og Marius snakker om Arkham-spillene. Dette og mer i ukas Hardcore!
 • Hardcore - Repeated Warfare
  I ukens utgave av Hardcore prøver Mathias seg i lederstolen! Petter snakker om opplevelsen av betaen til årets utgave av Call of Duty og en av de første kontroversene rundt spillet, Martin får endelige snakket litt ekstra om Borderlands 3 og Mathias sjokkerer resten av programmet med at Hearthstone fortsatt er en ting. Dette og litt ekstra i ukens Hardcore!
 • Hardcore - Tilbake til Pandora
  Denne uken i Hardcore får du høre tre forvirrede karer føle seg truet av Nintendo sin nyeste gimmick! I tillegg får Petter uttrykke sine sterke positive følelser om Borderlands, Marius prøver å forklare hvorfor Red Dead Online er blitt tolerabelt og Johannes får et tårevått gjensyn med Toy Story 2.
 • Hardcore - Internettet er teit
  Denne uken i Hardcore introduserer vi aller siste nykommer, Martin! I tillegg snakker vi om den ville Nintendo Directen som tok plass forrige uke, vi fastsetter hvor idiotisk Epic Games Store sitt opplegg egentlig er og snakker om hvor håpløs enkelte spillfans generelt er. Dette og litt ekstra snop i ukens Hardcore!

Alle artiklene til Hardcore