Spillmagasinet Hardcore er et av Studentradioens lengstlevende program. Fem gamere samles i studioet hver tirsdag klokken 11:00-12:00 for å snakke om alt innenfor spillverdenen, nytt eller gammelt. Hardcore er en podcast for deg som allerede er glad i spill, og ønsker dypere diskusjoner om spillverdenen.

Siste podcaster

 • Hardcore-Pax Hardcore
  Pax Hardcore er et faktum. I studio styrer Asbjørn-Heike programet for siste gong, Håkon gjestar studio med gode meiningar, og Petter er siste gjenværande medlem. I dag preikar gutane om inntrykk frå E3, litt om Electronic Arts sine siste stunt, dansar litt til taktane i Cadenc of Hyrule sine groovy beats, gjev gode anbefalingar til spel som passar rundt eksamen, og deira personlege spel for vårsemesteret 2019.
 • Hardcore - Håkon og Håvards siste sending
  I denne sendingen av Hardcore finner du Håvard, Håkon og gode gamle Tallis i studio. Dette er Håvard og Håkons siste sending og ved den anledning snakker vi om vår tid i Hardcore, hvordan det er å anmelde spill og tar en farvell. Ikke fortvil, siden Petter leder programmet etter sommeren og dere har mye Hardcore i vente. Dette og mye annet spillpreik finner du i dagens sending!
 • Hardcore - Norman Reedus og apemennesker
  I semesterets siste ordinære sending snakker Petter, Håkon og Håvard om den siste traileren til Hideo Kojimas kommende storspill Death Stranding, de spekulerer om årets E3, apemenneskers streven til evolusjon i Ancestors og Håkon mimrer om Dark Messiah of Might and Magic og mye mer.
 • Hardcore - John Wick, Assassins Creed og Mediaavhengighet
  I ukens sending av Hardcore diskuterer Petter, Asbjørn og Håkon John Wick Hex, Assassins Creed Odyssey DLC, WHO sin nye diagnose som er spillavhengighet, Dauntless og mye annet snacks fra spillindustrien.
 • Hardcore - Rage og om Randy Pitchford
  Asbjørn leder partiet i dag med Petter og Sigve som endelig er tilbake etter en god pause. Vi snakker om hvor helt OK Rage 2 er, diskuterer hvordan Randy Pitchford har blitt det mest ufordragelige trynet i spillindustrien og tar en tur tilbake før EA tok over og snakker om 2004-versjonen av Star Wars Battlefront. Dette og mer godis i ukens episode av Hardcore.
 • Hardcore - Detective Pikachu og slutten på mikrotransaksjoner?
  I ukens sending finner vi Petter, Håvard og Håkon som diskuterer Ghost Recon Breakpoint, mulige lover for mikrotransaksjoner, state of play og 10 år med Minecraft. Gutta har også sett Pokemon: Detective Pikachu. Dette og mye mer i ukens Hardcore!
 • Hardcore - Redesignet piggsvin
  I dagens episode av Hardcore kan du høre Asbjørn, Håvard og Håkon snakke om den nye Sonic filmen, Witcher serien, hva som skjer på E3 2019 og hvordan spillåret har gått fram til nå. Dette og masse annet snacks fra spillindustrien hos spillmagasinet Hardcore.

Alle artiklene til Hardcore