Spillmagasinet Hardcore er et av Studentradioens lengstlevende program. Fem gamere samles i studioet hver tirsdag klokken 11:00-12:00 for å snakke om alt innenfor spillverdenen, nytt eller gammelt. Hardcore er en podcast for deg som allerede er glad i spill, og ønsker dypere diskusjoner om spillverdenen.

Siste podcaster

 • Hardcore - Mujaffas BMW Remastered feat. DJ AG
  I denne ukens sending snakker Asbjørn, Håkon og Håvard om nye utviklinger innen VR, Lucasarts Games tilbakekomst, en aldri så liten diskusjon om Epic Games Store og vi har fått besøk av DJ AG som forteller om sine opplevelser i Sekiro: Shadows Dies Twice og sammen mimrer vi om gode gamle dagers nettbaserte flashspill.
 • Hardcore - Tidsbegrensede djevler som kanskje gråter?
  Spillmagasinet Hardcore fortsetter i denne sendingen med Petter, Håkon og Sigve. Michael kommer på besøk for å snakke om Devil May Cry 5, mens Petter deler sine inntrykk av The Division 2. Er Xbox One X verdt det? Hva er greia med tidsbegresninger i spill? Hør hva Håkon har å si om Jackbox-spillene!
 • Hardcore - Peak Hardcore og andre lavpunkt
  I denne sendingen av Hardcore tar Asbjørn-Heike, Petter og Sigve et oppgjør med ALT. Hvordan er tilstanden blant spillkritikere som Jim Sterling og andre på youtube? Har vi nådd grensen av hva grafikk kan tilby? Husker dere Nintendo Labo og Starlink? Sigve husker. Og han har mye å fortelle. Asbjørn har spilt Battlefleet Gothic 2, og har mye glede å dele om det spillet!
 • Hardcore - If it ain't broke, why don't fix?
  I denne ukens utgave snakker Petter, Håkon og Håvard om det nye Trials Rising, de nylige annonserte Pokemon Shield & Sword, enda mer om Anthem, og Håkon mimrer om Biowares glansdager med en Blast to the past om Dragon Age: Origins. I tillegg får vi et gledelig gjensyn med vårt tidligere medlem John-Edvard
 • Hardcore - Anthem, Activision og andre problemer
  I dagens utgave av Hardcore leder Asbjørn oss gjennom en nydelig time sammen med Petter og Håvard. Vi snakker blant annet om hvordan spillinteressene sine har utviklet seg over tid, Petter gir oss et innblikk i hvor lunkent Anthem egentlig og hele gjengen slipper ut litt sinne om hvordan Activision prøver å styre ting for tiden.
 • Hardcore - Etter bombene falt
  I den dystre fremtiden i året 2020, kjemper Asbjørn, Håkon, Håvard og Sigve over de siste ressursene som er igjen i Bergen. Håkon har vært en snartur i Russland og prøvd metroen i Metro Exodus, mens et langt skrik unna har Håvard prøvd Far Cry New Dawn. Hva har våres modige overlevende erfart i disse spillene? Er du i tvil om hvordan å overleve apokalypsen? Hør våres praktiske tips for hvordan å finne mat, toalettpapir og selvlysende bokser med pasta capri!
 • Apex Division 2 reklamecasten for kreative sjelar.
  Petter hald ei hard jernhand over dagens sending. Asbjørn-Heike og Håvard prøver å utfardre hans autoritet i dagens Hardcore. Guta tek opp viktige tema som den ideele spelet å lage serie av, gjer eit djupdykk i marknadsføringas ver, og graver opp gamle skjelett som var gjøymt og gløymt. Samt Tetris. Apex Legends får gjennomgå som spel og som konsept, og The Division 2 betaen blir diskutert i dørlukkande detalje.

Alle artiklene til Hardcore