Lengter du etter 2000-tallets nostalgiske tiår? Fortvil ikke! Herman, Ylva og Caroline er i radioen for å forsikre deg om at du ikke har glemt alt det minneverdige, morsomme og kleine øyeblikkene fra da dagens ungdommer og voksne var unge og dumme på 2000-tallet! Vi reiser gjennom det episke tiåret episode for episode og tar opp alt det du enten har glemt eller fortrengt av ungdomstiden.

Sammen i studio er Herman, Ylva og Caroline klare for å gi deg en oppfriskning fra da Britney Spears sitt hode så ut som en barnerumpe, men også da vi alle var tilhengere av å drive med planking. Vi gir deg 2000-tallets beste øyeblikk, trender og identitetskriser du definitivt vil kjenne igjen.

Du kan høre på oss hver tirsdag fra 14:00 til 15:00 på Studentradioen i Bergen

Siste podcaster

 • Gammal Morro 8: Musikkvideo
  Gjengen i Gammal Morro kikker tilbake på gamle musikkvideoer av Kelly Clarkson, OutKast og mer fra 2000 tallet der de mimrer om minner fra de nostalgiske årene.
 • Gammal Morro Episode 7: Spill
  Ylva, Mina og Caroline er i studio og snakker spill. Vi snakker om hvor vi spilte spill på internett OG vi snakker om noe av det mest revolusjonerende på 2000-tallet; Eyetoy, dansematte, Singstar og Guitar Hero. I dagens episode tester vi også Scary Maze Game i vår faste spalte Nostalgifaktor.
 • Gammal Morro Episode 6: TV
  Mina, Ylva og Herman er i studio og mimrer tilbake til tiden da vi løp hjem fra skolen for å rekke diverse tv-program. MEN, vi prøver fortsatt å bli kjendiser. Derfor har Ylva og Mina laget intro til hver sin tv-serie, og kjemper om å vinne det beste konseptet. Dessverre skulle PK-tyranniet felle Ylva denne gangen.
 • Gammal Morro Episode 5: MGP jr
  Ylva og Herman har med seg nykommeren Mina i studio for å røske opp i MGP jr. minner. Vi snakker om hvilke drømmer vi hadde, og hvilke sanger vi husker best. Ute på gata irriterte vi sjenerte mennesker, og helt til slutt byr vi på en intern MGP jr. konkurranse. Det er aldri for sent. Superstjerner blir født!

Alle artiklene til Gammal Morro