Fabulatørene er et program fra Studentradioen i Bergen, hvor vi tar for oss forskjellige bøker innenfor Fantasy-sjangeren og går gjennom de mest sentrale elementene i hver bok.

Dette er podcasten for deg som allerede er litt interessert i Fantasy-litteratur og leter etter tips på hva den neste boken du skal lese er, men og for deg som ønsker å begynne å lese fantasy, men ikke har peiling på hvor du skal starte!

Siste podcaster

  • Episode 2 - The Colour of Magic
    I andre episode av Fabulatørene tar vi for oss The Colour of Magic, som er den første boken i Terry Pratchett sin Discworld-serie. Et humoristisk skråblikk på fantasy-sjangeren. Med oss i studioet finner du som vanling Mathias, Frida og Avery. Du kan høre på Fabulatørene hver fredag klokken 16.00 på Studentradioen i Bergen.
  • Episode 1 - Verdens Øye
    I første episode av Fabulatørene tar vi for oss Verdens øye, som er Robert Jordan sin første bok i fantasy-serien Tidshjulet. I tillegg blir du som lytter kjent med hvem som er med i Fabulatørene. Du kan høre på Fabulatørene hver fredag klokken 16.00 på Studentradioen i Bergen.

 

Alle artiklene til Fabulatørene