Crossfade er et Hip-Hop-, RnB- og soulprogram hver onsdag fra 21:00 til 22:00. Daniel Tetlie Solheim, Ingvild Dahl, Markus Henriksen, Ronja Selsvold Byrkjelandog Hennig Adolfsen Buanes spiller og diskuterer den nyeste og beste musikken under ukens live-sending. Crossfade er et program som oppdaterer deg på den mangfoldige musikkulturen verden over – og vi spiller ny musikk du aldri har hørt før, og gamle favoritter du aldri blir lei av.

Siste episoder av musikkredaksjonens podkast Monitor

 • Episode 17 - Made in Bergen
  I ukens episode hyller vi Norges musikkhovedstad. Bergensartister er i vinden om dagen og Crossfade har snakket med Wahomie som akkurat har sluppet sin debutsingel. Vi unner oss også et tilbakeblikk til da Iris besøkte Plutopop i våres. Her var det snakk om planene for 2019. Var Årets Urørt allerede på agendaen da? Samtidig blir det breaking news når Lukas tar tak i den eneste bergenseren som er nominert til Årets Live på P3 Gull. Innslagene i denne episoden er laget av Ronja Selsvold Byrkjeland, Ingvild Tjong Dahl og Sigrid Golberg for Crossfade samt Lukas Gonçalves og Marie Mutoni Arnesen for Plutopop våren 2019. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 16 - Intervju med Honningbarna
  Denne uken har Vegard fra Piggtråd snakket med selveste Honningbarna! Kristiansand-kvintetten har vært en av 2010-tallets mest toneangivende norske band og anses også som et av landets aller beste liveband. Vegard slo av en prat med dem da de spilte i Bergen nylig. Det ble snakk om interaksjonen med fansen, den musikalske skriveprosessen og om de hadde noen Spinal Tap-aktige historier. Svaret på det er ja, og det er noe av det du får høre om i dette eksplosive kvarteret. Programleder og ansvarlig for innslaget er Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 15 - Mellom himmel og jord
  Ukens episode av Monitor favner bredt. Den er kort, men rommer historier om menneskelig fortapelse, gjenoppreisning og om det som er undervurdert eller overvurdert. Enten det er på det mørkeste punktet i livet eller om det er sittende dritings i bare badebuksen i et radiostudio på Høyden i Bergen. God lytting! Innslagene i denne episoden er laget av Marthe Hagelien, Abtin Tari og Adele Seip for Trigger Bergen, Emil Ingebrigtsen Thorup, Astrid Tryggestad Sevre og Petter Samdal for Plutopop og Andreas Fosse Salbu og Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 14 - Intervju med Moyka
  I denne ukens episode av Monitor har Marthe fra Trigger slått av en prat med EP-aktuelle Moyka. 22-åringen fra Hallingdal har hatt et innholdsrikt 2019 og både dette og veien dit blir belyst i dette intervjuet. Programleder og ansvarlig for innslaget er programsjef for Trigger Bergen, Marthe Hagelien. Musikken i denne podcasten er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.
 • Episode 13 - Hollywood, prog metal og falske nyheter
  Denne uken er menyen lang og variert i Monitor. Klaus fra Trigger har snakket med supergruppen Hollywood, gutta i Piggtråd har avholdt Metal Battle mens gutta i Crossfade tar for seg BBCs liste over de 25 beste hip hop-sangene gjennom tidene. Der havner de rett etter å ha funnet ut hvilken Lauryn Hill som faktisk er død. Innslagene i denne episoden er laget av Klaus Ole Munthe Øren for Trigger Bergen, Andreas Fosse Salbu og Vegard Valen Lindtveit for Piggtråd, samt Markus Henriksen, Henning Adolfsen Buanes og Daniel Tetlie Solheim for Crossfade. Programleder er musikkredaktør for Studentradioen i Bergen, Lukas Gonçalves. Musikken i denne episoden er laget av Bjarte dePresno Borthen og Peder Niilas Tårnesvik.

Alle artiklene til Crossfade