Listen du har ventet på! (Fotomontasje: Anne Sofie Mevold Tysland og Maria B. Simonsen)

Indie/jazzy vibes

Du kan ha x-antall spotify-spillelister, men denne listen har du manglet i livet ditt.

Forestill deg at du skal ha middagsselskap. Det er du som er vert, og middagen står i ovnen. Rundt stuebordet begynner det å samle seg gode venner med forventningsfulle blikk. Blir det en bra kveld? Det er nemlig kun én ting som mangler; stemning. For å skape en virkelig avslappende atmosfære er det viktig med god musikk. Fortvil ikke, vi serverer deg listen du har ventet på!

Spillelisten inneholder både jazz og indie. Her finner du alt fra Charlotte Dos Santos til Tame Impala, og fra Mac Demarco til D’ Angelo. Vi har samlet 53 sanger av ypperste kvalitet. Høres dette bra ut? Da syntes vi du skal sjekke ut listen umiddelbart.

Plutopop

Plutopop er musikkmagasinet for deg som ønsker å høre den ferskeste kvalitetsmusikken fra alle genrer. I løpet av en time får du ny musikk, intervjuer med artister, gjester i studio og muligheten til å vinne konsertbilletter. Er musikk din hobby, lidenskap eller religion? Lytt til Plutopop, hver fredag kl. 13.00 – 14.00.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *