Jentene på butikken (Foto: Karen Eiane)

Trenger du inspirasjon til sjekking?

Hvorfor skal det være kleint å sjekke opp noen når du er klin edru? Vi har testet sjekketriksene som fungerer best på butikken!

Foto tatt av Karen Eiane

Her speider vi etter mulige kandidater (Foto: Karen Eiane)

Vi, Kjerstin Bråten og Henriette Owe fra tirsdagens Studentmorgen har vært på nærbutikken for å teste sjekketriksene i praksis, og vi må si det gikk som smurt! Nå er nye mobilnumre lagret på mobilen og en lunsjdate til uken er planlagt. Med et godt knippe sjekketriks kan du nå sjekke opp hvem du vil, ikke bare på byen, men også i butikken. Ser du en sjarmerende person som står og betrakter en pizza i frysedisken, trengs det ikke mer til enn å gå bort å si

 

 

”Hei, du! Det var jo akkurat det jeg skulle ha til middag også! Vi skal ikke bare lage middag sammen da?”.

Eller noe som fungerer like bra, er å spørre om dere skal lage lunsj sammen om personen står og ser på egg. Kom med et knakende godt forslag som å lage en frisk og herlig omelett sammen.

Vil du prøve noe litt mer dristig, men samtidig uskyldig, bør du benytte deg av replikken

”Eh du, jeg har mistet nummeret mitt, tror du jeg kan få ditt?”.

Han eller hun vil garantert gi deg nummeret sitt, med mindre personen alt er i et forhold, som vi opplevde. MEN da er det jo bare å prøve på nestemann du møter på! Test ut sjekketriksene våre neste gang du er ute og gjør ærender, så får du deg garantert en positiv overraskelse og kanskje en ny flamme? Lykke til!

Vil du høre hvordan det gikk?

Frem til jul skal vi i Studentmorgen løse flere utfordringer for deg. Tune inn fra 8-10, mandag til fredag på srib.no, eller sjekk ut podcastene våres som ligger ute på nettsiden og iTunes.

Siste podcaster

Studentmorgen

Studentradioen i Bergens morgenshow hjelper deg å stå opp hver ukedag med gjester, humor, konkurranser, lettbeinthet og aktuelt stoff. Hør oss fra 07.00 – 10.00 på FM 96.4 / 107.8 eller nettradio.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *