Human Computers

Skumma Kultur tar deg med til ei tid der kalkulatorar brukte skjørt.

Human Computers hørast kanskje ut som sci fi, men vi skal bakover i tid, og historia som ligg bak denne tittelen er minst like spennande, og handlar om hurtig utviklande teknologi, kvinnekamp, segregering, og talentfulle matematikarar og fysikarar som hadde uunnværlege roller i sine felt, skjult frå anerkjenning og berømmelse.

For å høyre meir om desse menneska som sjeldan fann vegen inn i historiebøkene, lytt her:

Siste podcaster

  • Skumma 26.11 - jul, klær med meninger, og fuck black friday
    I denne ukeens Skumma Kultur prøver vi å kåre våre favorittjulekalendere. I tillegg snakker vi om nyttige eller ikke så nyttige måter å prokrastinere eksamenslesning, klær som er ladet med meninger, og i tillegg blir det litt ranting om black friday. I studio: Christine Hausken Kjærandsen Mathea Lægland Åshild Enstad

Skumma Kultur

Vi siler ut skummet, den beste av den beste kulturen både i Bergen og resten av verdenssamfunnet. Enten vi er kritiske, glade misfornøyde, jublende, positive, konstruktive, strenge eller tilfredsstilt.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *