Human Computers

Skumma Kultur tar deg med til ei tid der kalkulatorar brukte skjørt.

Human Computers hørast kanskje ut som sci fi, men vi skal bakover i tid, og historia som ligg bak denne tittelen er minst like spennande, og handlar om hurtig utviklande teknologi, kvinnekamp, segregering, og talentfulle matematikarar og fysikarar som hadde uunnværlege roller i sine felt, skjult frå anerkjenning og berømmelse.

For å høyre meir om desse menneska som sjeldan fann vegen inn i historiebøkene, lytt her:

Siste podcaster

  • Kongelig spesial
    Vår alles kjære kong Harald har bursdag på fredag og i den anledning er det duket for en kongelig spesial! Isabel, Marthe og Lasse dykker inn i funfacts om kongelige, cringer over Shaman Dureks sitater og forestiller oss hvordan vi ville feiret bursdagen vår om vi var kongen. God lytt!

Skumma Kultur

Vi siler ut skummet, den beste av den beste kulturen både i Bergen og resten av verdenssamfunnet. Enten vi er kritiske, glade misfornøyde, jublende, positive, konstruktive, strenge eller tilfredsstilt.

Send

Your email address will not be published. Required fields are marked *